Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Χτυπά το Μπαμπη. Εχω δουλεψει αυτό αλλα το έχω και παρόμοιο μπαταρίας και ειναι δύναμη και απαλότητα στο τρυπημα.

Το έχω Νεκ, γί´ αυτό το προτείνω.
Με ένα επιπλέον τσοκ στη συσκευασία το είχα πληρώσει κοντά στα 200 .

Eγω την εχω ηδη χτυπησει απο το λινκ που εβαλες και βρισκεται στην Αθηνα. Ηταν να κατεβαινα για να την δοκιμαζα αυτο το ΣΚ αλλα η δουλεια μου χαλασε το προγραμμα.

Δυστυχως δεν μπορω να σου πω εντυπωσεις, αλλα θα σου ελεγα να την κανεις δικη σου και συ :))

Κάτι εφάμιλο σ'αυτά τα λεφτά στο amazon.de παίζει?

Η proxxon DHS φαινεται η καλυτερη. Και απο πλευρας ονοματος και απο πλευρας πληθωρας αγοραστων και απο πλευρας αξιολογησης χρηστων.
Για την ακριβεια και οι δυο σεγες της προξον, και η μικρη και η μεγαλη, ειναι οι πλεον αγορασμενες σεγες. Τυχαιο σιγουρα δεν ειναι.

Παρεμπιπτοντως παρηγγειλα και εγω το τριβειο triton :))

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Αυτό πάντως είναι εργαλειάρα σε τιμή χώμα.

Σε σχέση με bosch gsb σε ένα ανάλογο μοντέλο τι θα διαλεγατε?

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σε σχέση με bosch gsb σε ένα ανάλογο μοντέλο τι θα διαλεγατε?

Καμία σχέση Αλέξανδρε, το Makita είναι πνευματικό - περιστροφικό ενώ το bosch είναι κρουστικό και μπαταρίας.
Αν το θες για απλή τοιχοποιία το GSB σε καλύπτει αλλά για πέτρα και για εργασίες σκαψίματος μόνο το Makita ή κάποιο άλλο πνευματικό - περιστροφικό θα σε καλύψει.

Πάντως είναι εργαλεία που καλώς κακώς χρειάζονται και τα 2...

Στην (πολύ καλή) τιμή του συγκεκριμένου Makita δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σε GBH, με μια γρήγορη αναζήτηση (στο amazon.de και στην εγχώρια αγορά) βρήκα τα 2400, 2-20D και 2-18RE.

Τα δύο τελευταία τα ξεχνάμε γιατί είναι πολύ αδύναμα (1.7J έναντι 2.7J του Makita).
Το 2400 έχει ίδια ισχύ αλλά σε όλα τα συγκριτικά οι απόψεις διίστανται... Τι να πω, δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα από τα δύο. Φαντάζομαι πως είναι θέμα προσωπικής επιλογής και εγγύησης.

Το 2400 έχει ίδια ισχύ αλλά σε όλα τα συγκριτικά οι απόψεις διίστανται... Τι να πω, δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα από τα δύο. Φαντάζομαι πως είναι θέμα προσωπικής επιλογής και εγγύησης.

Η bosch δίνει 3 χρόνια εγγύηση .Που είναι η διαφορά των δύο πνευματικών στα συγκριτικά ?
Αν μπορείς βάλε το λινκ να διαβάσω μήπως και προλάβω να κάνω την καλύτερη αγορά όσο το δυνατόν .

Για το makita τα μεταφορικά από Amazon είναι 50 ευρώ ή κανω λάθος ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

https://www.amazon.de/Makita-ZMAK-H..._SR160,160_&psc=1&refRID=ACMXGR7M43VGTEFARPMH

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης στο skroutz ξεκινάει από 146 ευρώ το Makita HR 2470 ,
Ενώ το
Makita HR 2470Ft από 210 .

Είμαι από κινητό τώρα και δεν μπορώ να συγκρίνω τις διαφορές .
Πάντως θέλω να πάρω ένα γιατί έχω κάτι δουλίτσες να κάνω και θέλω να αποφύγω το σφυροκαλεμο :)

Αλέξανδρε το Ft έχω εγώ κι αν δεν κάνω λάθος η διαφορά είναι στο οτι σου δίνει ένα τσοκ επιπλέον για απλά τρυπάνια, αυτό που φαίνεται αριστερά. Δεν νομίζω να αξίζει τόση διαφορά.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    189.6 KB · Views: 247
Ευχαριστώ πολύ παιδιά .Η διαφορά του ΜΑΚΙΤΑ με την ελληνική αγορά είναι 30 ευρώ χωρίς να βάλω και τα μεταφορικά από Γερμανία .Άρα δεν είναι και τόσο προσφορά αν μιλάμε για καθαρή διάφορα 15 ευρώ ..
Σας ευχαριστώ πολύ όλους !!

Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλοι , μία σύντομη ερώτηση.

Ποιό δράπανο για μέταλλο προτείνετε για ερασιτεχνική χρήση (αλλά καλό) .

Αν κάπου έχει συζητηθεί - στείλτε με.

Εννοείς σταθερό κολωνατο ή χειρος?

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk