Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Εγώ έχω πάρει δυο LT-Boxx για χύμα εργαλεία ...

View attachment 129950

Εσυ πολλα εχεις παρει και δεν μας λες...
Για να ριξω μια ματια και γω...

ΥΣ απομπου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Ακριβοι ειναι οι κουβαδες γμτι μου...
3 κουβαδες θελω συν ενα ακομη με καπακι, πλησιαζω τα 150 ..
Πολλα δυστυχος για τωρα.

Ακριβοι ειναι οι κουβαδες γμτι μου...
3 κουβαδες θελω συν ενα ακομη με καπακι, πλησιαζω τα 150οŸ‚..
Πολλα δυστυχος για τωρα.

Τα L-Boxx κουμπώνουν στα LT-Boxx και κάνουν χρέη καπακιού κατά την μεταφορά και αποθήκευση.

Με ομαδική μπορείς να μειώσεις και τα μεταφορικά από 20 σε <5 ευρώ.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Νεκ και εγω θα ηθελα ενα τετοιο.
https://www.amazon.co.uk/Stanley-ST...&keywords=stanley+fatmax+technicians+tool+bag
Αν θες παμε για ομαδικη.
Κυριακο εχω τσαντα παρομοιου στυλ και δεν με βολευει.
θελω κατι διαφορετικο, να ειναι στυλ στακαμπλ ωστε να παιρνω τα εργαλεια και το αναλογο βαλκτσακι με τα αξεσουαρ που θα δουλεψω. Τωρα εχω βαλιτσακι και κουβαδακια που διαλεγω καθε φορα αυτο που θελω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτη τη ταμπακιερα την εχει καποιος, αν θυμαμαι καλα, πως ειναι?

medium_20151126165431_stanley_tampakiera_epaggelmatiki_fatmax_me_vathos_kai_plastika_koumpomata_1_97_521.jpeg

Εδω αναφερει οτι μπορει να ενωθουν μεχρι τρεις

http://www.e-shop.gr/tampakiera-kas...i-bathia-446x357x116-cm-1-97-521-p-TLS.060478

Ισχυει ή εννοει κατι αλλο?

Νεκ εχω την πιο φτηνη περιπου στα 7ευρω ειναι πολυ καλη και ενωνοντε μεταξη του με τα κουμπωματα.

Καμια σχεση, οντως. Δεν προκειται να κουβαλαω σφυρια και καλεμια ομως. Αν και τωρα που το σκεφτομαι, ολο και κατι ογκωδες χρειαζεται να μπει, οπως φλογιστρο που ειχα πει.
Μονο l-boxx ειναι η λυση...

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αφού είσαστε μαστόρια ...δεν σχεδιάζετε και να κατασκευάσετε ότι ακριβώς χρειάζεστε, να το δημοσιεύσετε να το δουν και να το κάνουν και άλλοι.
Εκτός και αν η μαστορική αναλώνεται στο τι πουλάνε.. που... και πόσο και στο τι αγόρασα.
Μας διαβάζουν και άλλοι που θέλουν να ασχοληθούν με το σπόρ και καταλαβαίνουν ότι φτασμένα μαστόρια είναι αυτοί που κατέχουν τα καλύτερα και ακριβότερα εργαλεία και παρελκόμενα.
Έλεος !!!!

χοχοχο...

Καλε μου κυριε, καθως γραφατε το παραπανω ποστ, ο μαστορας σχεδιασε, εκτελεσε και τελειωνει μια εργαλειοθηκη, σε μεγεθος νανου βεβαια, που ερχεται να αντικρουσει ευθεως τον παραπανω ισχυρισμο σας.

28701457125_b52b9d2a21_b.jpg

Φρεσκο πραμα, με συρομενη θυρα, απο κοντρα πλακε σημυδας και πινελιες απο ατοφια καρυδια. Μενουν οι καβιλιες απο ντουρο ξυλο οξυας που θα δεσουν το οικοδομημα και το βερνικακι του για να λαμψει απο χαρα.

χοχοχο...

Μπράβο Μάστορα !!!:worshippy::worshippy::ernaehrung004:
Και να φανταστείτε ότι όλο αυτό έγινε σε δυάρι διαμέρισμα !!!
Και από εξοπλισμό ..... φτωχότατος :flipout::grinning-smiley-043:smokin:

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αφού είσαστε μαστόρια ...δεν σχεδιάζετε και να κατασκευάσετε ότι ακριβώς χρειάζεστε, να το δημοσιεύσετε να το δουν και να το κάνουν και άλλοι.
Εκτός και αν η μαστορική αναλώνεται στο τι πουλάνε.. που... και πόσο και στο τι αγόρασα.
Μας διαβάζουν και άλλοι που θέλουν να ασχοληθούν με το σπόρ και καταλαβαίνουν ότι φτασμένα μαστόρια είναι αυτοί που κατέχουν τα καλύτερα και ακριβότερα εργαλεία και παρελκόμενα.
Έλεος !!!!

Α γειά σου ρε Νικολα !
fcd8c88d76bbcae6e1fb534a73c3a33c.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk