Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καθενας με το πονο του...:BDBDG54:

Μερικες γκαζοταναλιες και κατσαβιδια θελω να βαλω. Επιπλεον θελω να εχω θεσεις για εξαρτηματα. Τα ποκετ χολς δεν με βολευουν. Πατεντα ναι, το σκεφτομαι, αλλα πρεπει να εχω το καταλληλο περιτυλιγμς.
Ειδομεν, ο χειμωνας ειναι κοντα,,,

παρε μια μεταλλικη και κανε δικα σου χωρισματα με φυλλο καπλαμα

Εγω επειδη δεν εχω χωρο στο νεο σπιτι πηρα τις προαλλες απο Χιο αυτην.

Stanley-1-94-738-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-5-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CF%8E%CE%BD.jpg

Με σκοπο να την διαμορφωσω καπως ετσι.

sixty-eight-pieces-combination-tools-set.jpg

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εγω επειδη δεν εχω χωρο στο νεο σπιτι πηρα τις προαλλες απο Χιο αυτην.

Stanley-1-94-738-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-5-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CF%8E%CE%BD.jpg

Με σκοπο να την διαμορφωσω καπως ετσι.

sixty-eight-pieces-combination-tools-set.jpg

Μαρεσει..αλλα πρέπει να είναι βαριά ως μεταλλικη

Εσυ εισαι ομως μπρατσαρας εναντι εμενα το λελεκι..
Μαλλον θα τη χτυπησω αν δεν μου βγει ενα modification που σκεφτομαι σε ενα lboxx που εχω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να μη ρωτησω για στοιβαροτητα, οπως επισης και για να σκκουριαζει ευκολα.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εσυ εισαι ομως μπρατσαρας εναντι εμενα το λελεκι..
Μαλλον θα τη χτυπησω αν δεν μου βγει ενα modification που σκεφτομαι σε ενα lboxx που εχω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν δεις ότι σκουριάζει την πατάς ένα βάψιμο και είσαι άρχοντας.
Απλά όλες αυτές είναι βαμμένο σίδερο οπότε αν ξυθεί και έρθει σε επαφή με νερά σίγουρα θα αρπάξει.

Νεκ, έχω ακριβώς την ίδια αλλά κόκκινη, της Facom.
Την έχω 35 χρόνια κι αν τη δείς δεν θα το πιστεύεις.
Εδώ και δυό χρόνια βέβαια την έχω παροπλίσει γιατί χρησιμοποιώ την πάνινη της Facom

Νεκ, έχω ακριβώς την ίδια αλλά κόκκινη, της Facom.
Την έχω 35 χρόνια κι αν τη δείς δεν θα το πιστεύεις.
Εδώ και δυό χρόνια βέβαια την έχω παροπλίσει γιατί χρησιμοποιώ την πάνινη της Facom
Δεν σε πιστευω...

Και οπως λες μαλλον ειναι ακριβως η ιδια μιας και facom=stanley πλεον...

[/COLOR]Να μη ρωτησω για στοιβαροτητα, οπως επισης και για να σκκουριαζει ευκολα.

Δεν ξερω αλλα ποτε δεν θα αγοραζα σιδερενια εργαλειοθηκη για φορητη. Για παρκαρισμα εργαλειων/αναλωσιμων ισως και αυτο λογω των πολλων σταθερων θηκων.
Δεν ειναι μονο το βαρος -που ειναι ουσιαστικο μειονεκτημα- και το σκουριασμα αλλα αν χτυπηθει δεν ξερω ποσο αξιοπιστος ειναι ο μηχανισμος που ανοιγουν τα ραφια και δεν πετσικαρει.

Δεν ξερω αλλα ποτε δεν θα αγοραζα σιδερενια εργαλειοθηκη για φορητη. Για παρκαρισμα εργαλειων/αναλωσιμων ισως και αυτο λογω των πολλων σταθερων θηκων.
Δεν ειναι μονο το βαρος -που ειναι ουσιαστικο μειονεκτημα- και το σκουριασμα αλλα αν χτυπηθει δεν ξερω ποσο αξιοπιστος ειναι ο μηχανισμος που ανοιγουν τα ραφια και δεν πετσικαρει.

Είναι βαρέως τύπου αν κρίνω από αυτήν που κουβαλάει ο μάστορας της γειτονιάς μας.
Χρόνια την έχει και την γυρνάει από εδώ και από εκεί όλη την μέρα.

Δεν σε πιστευω...

Και οπως λες μαλλον ειναι ακριβως η ιδια μιας και facom=stanley πλεον...

Με βάζεις και φωτογραφίζω βραδυάτικα... :ernaehrung004:
Η δική μου είναι δίπατη, η Stanley τρίπατη.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    156.5 KB · Views: 148
  • image.jpg
    image.jpg
    129.1 KB · Views: 145
H αληθεια ειναι οτι τα τεσσερα μεγαλα και σταθερα συρταρια κρατανε καποια εργαλεια/αναλωσιμα σε μια ταξη που δεν την βρισκεις στις πλαστικες/υφασματινες.

έχω την ίδια με του Μπάμπη, αλλά με 2 ράφια όχι με 1, εδώ και 25 χρόνια....από τα οποία τα 5 ήταν σε οικοδομή....δεν έχει πάθει τίποτα...και εάν συγκρίνω με του Μπάμπη η δικιά μου πρέπει να είναι πολύ υπερφορτωμένη (όλα τα ηλεκτρολογικά κατσαβίδια,κατσαβίδια 1000V, πένσες, τανάλιες κόφτες κλπ, γερμανικά, γερμανοπολύγωνα, πολύγωνα, σκύλες, σφυριά, όργανα, κλπ)...είναι μεν ασήκωτη....αλλά δεν έχουν πάθει τίποτα ούτε οι μεντεσέδες που σηκώνουν τα ράφια.

δεν νομίζω να είναι το ίδιο με την stanley.

Αμα λεμε οτι τα εργαλεια κανουν τον μαστορα... δεν κανουμε λαθος!

Επρεπε για καποιο εργο να μειωσω κατα περιπου 2 χιλιοστα, ενα μερος ενος πολυ μικρου τεμαχιου κοντρα πλακε.
Το σταθερο τριβειο ειναι ιδανικο για αυτη τη δουλεια αλλα το τεμαχιο ελαχιστο για να το κρατησεις σταθερα και να μην στο παρει το τριβειο.

Ερχεται λοιπον η μαγικη ξυλινη μεγγενη που βλεπετε, ειδικη για μικρα τεμαχια, με την δερματινη επικαλυψη στις δαγκανες για να μην πληγωνει το θηραμα και η δουλεια εγινε σωστα και σε δευτερολεπτα.

28651875231_a3a410095d_b.jpg

Ρε Μιχαλη για 2mm σε κοντρα πλακε δε θες ουτε τριβειο ουτε μεγγενη ειδικη ποσο μαλλον cnc αφου μου την ειπες γλυκα. Γυαλοχαφτο/ντουκοχαρτο σε ενα τακο ειναι αρκετό.

Τεσπα οπως σας αρεσει :)