Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δεν υπαρχει φωτο ουτε για δειγμα. Ακομα στα σχεδια το εχουν :)

κρίμα... πάντως εγώ αγόρασα το Σαββάτο το Makita M3700 και μετά απο μερικές δοκιμές έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος!!!
Ελπίζω μόνο να μη βγάλει σύντομα κανένα νέο trimmer-router στα 10,8volt η Bosch και τραβάω τα μαλλιά μου που βιάστηκα...

κρίμα... πάντως εγώ αγόρασα το Σαββάτο το Makita M3700 και μετά απο μερικές δοκιμές έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος!!!
Ελπίζω μόνο να μη βγάλει σύντομα κανένα νέο trimmer-router στα 10,8volt η Bosch και τραβάω τα μαλλιά μου που βιάστηκα...

To πουλάς!!! :p

Δεν έχεις και πολύ χάσιμο!!!

Eχει δρομο ακομα, καμμια εταιρεια δεν εχει βγαλει ακομα 10βολτο τριμερ.
Ουτε σε 18βολτο δεν θυμαμαι να εχω πετυχει κανενα απο τις γνωστες μαρκες, εκτος της Ryobi το οποιο ειναι και δυσευρετο.
http://www.homedepot.com/p/Ryobi-ONE-Palm-Router-P600G/206887046

Σωστα, υπαρχουν και αλλες 18βολτες μαρκες εκτος της ridgid, απλα δεν τις καταγραφω ως 'γνωστες' γιατι σπανιως ασχολουμαστε μαζι τους εδω στην Ελλαδα.

Όπως το βλέπω δεν μου γεμίζει το μάτι.
Το τριμεράκι το θές για ευελιξία και ευκολία στο χειρισμό, γί αυτό και είναι σχετικά μικροσκοπικά. Αυτό με τη μπαταρία μου φαίνεται γκουμούτσα, και μάλιστα το πολύ ψηλό κέντρο βάρους του επιδεινώνει πολύ τη κατάσταση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δικάβαλο σηκώνουν;
Να πάρω εγώ το Μήτσο κι εσύ τον Κυριάκο... :flipout:

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δικάβαλο σηκώνουν;
Να πάρω εγώ το Μήτσο κι εσύ τον Κυριάκο... :flipout:

Δέν πιστεύω νά εννοείς εμένα Μπάμπη,πήρα τό όνομα τού Μακιτάνθρωπου ? :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δέν πιστεύω νά εννοείς εμένα Μπάμπη,πήρα τό όνομα τού Μακιτάνθρωπου ? :flipout:

Εσένα εννοώ...
Σ´ έχω σε στενό μαρκάρισμα γιατί, ενώ είσαι Makita-κιας, θές λίγο ευθυγράμμιση. Τραβάς ελαφρά πρις Bosch μεριά... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Εσένα εννοώ...
Σ´ έχω σε στενό μαρκάρισμα γιατί, ενώ είσαι Makita-κιας, θές λίγο ευθυγράμμιση. Τραβάς ελαφρά πρις Bosch μεριά... -bye-

:flipout::flipout: Λύθηκα στό γέλιο,νά σαι καλά,πολύ σωστά τό παρατήρησες :worshippy:

Αν καί off-topic συγγνώμη καί κλείνω,τί μού θύμισες όταν ακούω ευθυγράμμιση θυμάμαι πρίν 25 χρόνια ένα Fiat 127 πού είχα,τού είχα βάλει ένα μοτέρ Abarth,καί μιά θολόμπαρα,αλλά από τά απότομα ανοίγματα κάθε 3 καί λίγο "τράβαγε" καί ήθελε ευθυγράμμιση,είχα μάθει από έξω τίς γωνίες camper καί caster :flipout:

Υπάρχει τιμ ανθρώπων που πετάνε λεφτά για εργαλεία που χαλάνε με το παραμικρό και ζεσταίνονται σαν σόμπα? Εκπλήσσομαι...

Υπάρχει τιμ ανθρώπων που πετάνε λεφτά για εργαλεία που χαλάνε με το παραμικρό και ζεσταίνονται σαν σόμπα? Εκπλήσσομαι...

χαχαχα. και εκει που θα σαρωνε η dewalt, δεν εχει βγαλει ουτε ενα μοντελο σομπας. 18V - 300W με θερμικη αποδοση 2000W.