Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εγώ πάντως στο δικό μου Wolfcraft Master Cut 1000 ετοιμάζομαι να του βγάλω τις επιφάνειες απο πάνω και να του φτιάξω μία με τα εργαλεία (δισκοπρίονο - ρούτερ) μόνιμα επάνω...

Για κρατά μας ενήμερους. Και με φωτο αν δεν σου κανει κόπο.
Ευχαριστω

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το 1000 έχεις;

Τι να κόψει αυτό ρε Μήτσο;
Οι τροχονόμοι τόχουν αυτό για να κόβουν τις κλήσεις... :flipout:

Να σαι καλα βρε χιουμορίστα.
Και να φανταστείς δεν άνοιξα το link του Δημήτρη, αλλα υποψιάζομαι οτι δείχνει το δισκοπριονο-παιχνίδι μπαταρίας της Bosch

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Τι να κόψει αυτό ρε Μήτσο;
Οι τροχονόμοι τόχουν αυτό για να κόβουν τις κλήσεις... :flipout:

:flipout: Αρχηγός

Να σαι καλα βρε χιουμορίστα.
Και να φανταστείς δεν άνοιξα το link του Δημήτρη, αλλα υποψιάζομαι οτι δείχνει το δισκοπριονο-παιχνίδι μπαταρίας της Bosch

Ωραίο παιχνίδι όμως Χρήστο -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

:flipout: Αρχηγός

Ωραίο παιχνίδι όμως Χρήστο -bye-

Δεν διαφωνώ Δημήτρη, αλλα δεν ειναι ψηλά στη δίκη μου λίστα με "εργαλεια που θα ηθελα να παρω κάποτε"

Κι όμω Χρήστο, πέρα απο την πλάκα που κάνουμε, εμένα μια-δυό φορές με έβγαλε ασπροπρόσωπο το μικρούλι που είχα πάρει κάποτε απ´ το Lidl.
Ειδικά όταν έφτιαχνα την πέργκολα στην ταράτσα το καφασωτό το κούρεψα γύρω-γύρω άνετα και ξεκούραστα μ´ αυτό.
Κάποιες φορές μια χαρά είναι τα μικρούλια, φτάνει να ξέρουμε τι εργαλείο έχουμε και τι του ζητάμε.

parkside-tauchsaege.jpg

Αυτου του τύπου το ειχα βάλει κι εγω κάποτε στο μάτι, μεχρι που το είδα ζωντανό στο Leroymerlin και συνειδητοποίησα ποσο μικρός ειναι ο δίσκος τους. Κι έτσι προτίμησα και πηρα κάποια στιγμή το TC-X110 αν θυμαμαι καλα, της Einhell
Δεν εχει φάλτσο κοπή οπως του Δημήτρη βέβαια, αλλα εκτιμώ οτι δεν θα μου χρειαστεί στις μικροδουλειές που το χρησιμοποιώ.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Οικονομικο ειναι Χρηστο.
Απο αμαζον αμερικης ειδα 20 ευρω 3 πακετα.
Ευρωπη να το βρουμε και το πηραμε.

Θα βάλεις γύρω γύρω στο Seat ? !!!

Κοίταζα ένα ίδιο πριν 2-3 χρόνια αλλά δεν λέει...
Με ένα τσεκουράκι η χοντρούλα θα τα έσκιζε πολύ πιο ξεκούραστα και πολύ πιο γρήγορα.

Κοίταζα ένα ίδιο πριν 2-3 χρόνια αλλά δεν λέει...
Με ένα τσεκουράκι η χοντρούλα θα τα έσκιζε πολύ πιο ξεκούραστα και πολύ πιο γρήγορα.

καλά εσύ έχεις στιβαρά χέρια, το ασθενές φύλλο όμως πρέπει να μην χαλάσει το μανικιούρ (αν και πιστεύω ότι με αυτό το εργαλείο έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει ζημιά)

καλά εσύ έχεις στιβαρά χέρια, το ασθενές φύλλο όμως πρέπει να μην χαλάσει το μανικιούρ (αν και πιστεύω ότι με αυτό το εργαλείο έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει ζημιά)

Έμ, αυτό δε λέω; Δεν τη βλέπεις τι ζόρι τραβάει να το σηκώνει και να το κοπανάει; :flipout:

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εργαλειακι για σχισιμο ξυλων. Smart Splitter.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μούφα τελείως το εργαλείο ..... :furious3: :slapface: :tdown:

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μούφα τελείως το εργαλείο ..... :furious3: :slapface: :tdown:

Περιεργο, εδω βλεπω αριστα reviews, 5 αστερια!!!..λες να τρελλαθηκαν ολοι?.https://www.amazon.co.uk/gp/product...0_2?ie=UTF8&psc=1&refRID=S5BCBDAJJ7YYCQN3XC4M

Πως ειναι μουφα δηλαδη?

Περιεργο, εδω βλεπω αριστα reviews, 5 αστερια!!!..λες να τρελλαθηκαν ολοι?.https://www.amazon.co.uk/gp/product...0_2?ie=UTF8&psc=1&refRID=S5BCBDAJJ7YYCQN3XC4M

Πως ειναι μουφα δηλαδη?

Καί εγώ δέν τό βλέπω γιά μούφα πάντος,μέ τό τσεκούρι θέλει τέχνη γιά νά το κόψει στά δύο τόν κορμό,δέν είναι οπως τά βλέπουμε στίς ταινίες πού μέ τήν μία ανοίγει πάντα τό ξύλο.Αν δέν βαράει κάποιος σύμφωνα μέ τά νερά τού εσωτερικού κορμού,καί κάθετα ούτε μέ 10 τσεκουριές δέν σκίζει κορμό 25-30 cm.Αυτό έχει τήν ικανότητα νά πέφτει κάθετα τό λεπίδι,και καλό κέντρο βάρους στήν κοπή.

H τεχνική σέ μεγαλογραφία πάντα,μου θυμίζει αυτό τό σύστημα πού ανοίγει τρύπα στά άμμο γιά να βάζουμε τήν ομπρέλα πού κάνει όντως καλή δουλειά.

Και γιατί να ανεβοκατεβαζεις το βαρακι και να μην ρίχνεις σφυριες με μικρή βαριοπουλα. Πιο ξεκούραστο για την μέση και πιο γρήγορο.

Πως ειναι μουφα δηλαδη?
Το εργαλειο είναι μια χαρα!
Η χοντρουλα φταιει...:flipout:

https://youtu.be/5Nx_DqxUfhQ

https://youtu.be/shGlk47MuXY