Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

δημητρη δες αν σου αρεσει και αυτη.
expert tools: θυγατρικη της facom. ειναι πληρης σε καλη τιμη και καλη ποιοτητα.
την εχω πανω απο χρονο με χρηση ανορθοδοξη (αεροκλειδο) επαγγελματικη και δεν εχει σπασει ουτε ενα καρυδακι

μου αρέσει η θήκη της! αλλά είναι καλύτερα από rahsol? τα rahsol νομίζω έχουν κάποια σχέση με gedore:/ και άμα είναι ποιοτικα όπως τα gedore πιστεύω αξίζουν στο 50αρικο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

καινούρια είναι αλλά από αγγελία(αχρησιμοποιητα). καλύτερα τα irimo ή τα rashol? τα rashol πόσο έχουν καινουρια?

Τα ποια είναι καλύτερα είναι λίγο σχετικό... Τα irimo είναι ισπανικά, λέγεται πως είναι θυγατρική της Acesa και τα rashol γερμανικής προέλευσης θυγατρική της Gedore. Καινούργια δεν ξέρω πόσο έχουν ακριβώς. Πρέπει να είναι λίγο "αλμυρά"...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δημητρη δες αν σου αρεσει και αυτη.
expert tools: θυγατρικη της facom. ειναι πληρης σε καλη τιμη και καλη ποιοτητα.
την εχω πανω απο χρονο με χρηση ανορθοδοξη (αεροκλειδο) επαγγελματικη και δεν εχει σπασει ουτε ενα καρυδακι

Πολύ καλή και αυτή η επιλογή!!!! Η expert tools είναι θυγατρική της βρετανικής Britool, (από όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον, μπορεί και να κάνω λάθος :silly: ) εταιρίας πολύ γνωστής για τα ποιοτικά δυναμόκλειδά της. Έχουν κάνει δυναμικό entrance στην αγορά μέσω του Νικολάου.

μου αρέσει η θήκη της! αλλά είναι καλύτερα από rahsol? τα rahsol νομίζω έχουν κάποια σχέση με gedore:/ και άμα είναι ποιοτικα όπως τα gedore πιστεύω αξίζουν στο 50αρικο

Όπως και ότι σου είπα παραπάνω...!!!!!!!

απο rahsol δυστυχως δεν εχω εμπειρια για να σου πω

Προχώρα και χτύπα τα άφοβα, στα λεφτά που τα βρίσκεις. Θα με θυμηθείς.... Σε όποια επιλογή από τις προαναφερθείσες επιλογές και αν καταλήξεις θα έχεις κάνει πολύ καλή επιλογή. Ελπίζω να βοήθησα... -bye-

Εχει καποιος ιδια γνωμη????
https://www.amazon.co.uk/gp/product...act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Τον βλεπω κλωνο του Dewalt

61-lmb%2BlySL._SL1000_.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και

Τα ποια είναι καλύτερα είναι λίγο σχετικό... Τα irimo είναι ισπανικά, λέγεται πως είναι θυγατρική της Acesa και τα rashol γερμανικής προέλευσης θυγατρική της Gedore. Καινούργια δεν ξέρω πόσο έχουν ακριβώς. Πρέπει να είναι λίγο "αλμυρά"...

Πολύ καλή και αυτή η επιλογή!!!! Η expert tools είναι θυγατρική της βρετανικής Britool, (από όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον, μπορεί και να κάνω λάθος :silly: ) εταιρίας πολύ γνωστής για τα ποιοτικά δυναμόκλειδά της. Έχουν κάνει δυναμικό entrance στην αγορά μέσω του Νικολάου.

Όπως και ότι σου είπα παραπάνω...!!!!!!!

Προχώρα και χτύπα τα άφοβα, στα λεφτά που τα βρίσκεις. Θα με θυμηθείς.... Σε όποια επιλογή από τις προαναφερθείσες επιλογές και αν καταλήξεις θα έχεις κάνει πολύ καλή επιλογή. Ελπίζω να βοήθησα... -bye-

έκλεισα τα rahsol τελικά, ελπίζω να μου βγουν καλά:) ευχαριστώ για την βοήθεια σας!

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εχει καποιος ιδια γνωμη????
Τον βλεπω κλωνο του Dewalt

Άποψη δεν έχω αλλά πάρτο, απ´ το Dewalt καλύτερο θα είναι... :flipout:

Τι μεταφορικά έχει;
Η τιμή του πάντως είναι φοβερή, και σαν εργαλείο γαμάτο... Λίγη εξοικίωση θέλει μόνο στην αρχή.
Χτύπα το αν σε παίρνει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προ

έκλεισα τα rahsol τελικά, ελπίζω να μου βγουν καλά:) ευχαριστώ για την βοήθεια σας!

ΟΚ. Όταν τα πάρεις στα χέρια σου περιμένουμε review, εντυπώσεις και φυσικά........photo. :2thumb22sup:

Πολυ και εχει και αλλα!

Ψησου Νικο να παρουμε απο ενα!!!!

Δειτε και εδω ετοιμο τραπεζι να βαλεις απο κατω το δισκοπριονο σου!
http://www.yandles.co.uk/triton-saw-table-tcb100/p14023

Επισης κρατηστε το μαγαζι σαν επομενο ομαδικης!!!

Τι λετε για αυτη τη σκουπα; Σκεφτομαι για να την εχω συνδεδεμενη στην επιτραπεζια σεγα και σε αλλα αντιστοιχα εργαλεια που θα προκυψουν εν καιρω. Θα τραβαει πριονιδι απο τα εργαλεια και οτι πεσει κατω. Τι λετε, θα κανει δουλεια η τζαμπα τα λεφτα; εχει και μια αντιστοιχη no name ακομα πιο φτηνη.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk