Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Αμα ειναι παρομοια με την wd2 θα προτιμησω μαλλον αυτην. Ερχεται και στα ιδια χρηματα και ειναι πιο διαδεδομενες.
Για την wd3 λεω να μην παω, θελω κατι σε μικρες οσο γινεται διαστασεις.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αμα ειναι παρομοια με την wd2 θα προτιμησω μαλλον αυτην. Ερχεται και στα ιδια χρηματα και ειναι πιο διαδεδομενες.
Για την wd3 λεω να μην παω, θελω κατι σε μικρες οσο γινεται διαστασεις.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η WD2 πάντως είναι ολίγον τι πιο θορυβώδης.
Το κόστος πάντως είναι το ίδιο. Αν μπορείς πας από κοντά και τις βλέπεις και τις 2 και διαλέγεις!

Εκτος του οτι ειναι μπλε το μονο που βλεπω ειναι το εξης.
■Constant-Electronic (ηλεκτρονική σταθεροποίηση) για ομοιόμορφη πρόοδο της εργασίας
Αλλα στα 900W τι να περιμενουμε? Να μην ζοριστει??? Εδω που πολλα απο τα trimmer ειναι 900Watt....

■Προεπιλογή του αριθμού των στροφών και ομαλό ξεκίνημα για εργασία ανάλογα με το υλικό

■Υποδοχή εξαρτημάτων με σύστημα SDS γαι την αλλαγή δακτύλιων αντιγραφής χωρίς εργαλείο

Δακτυλιων αντιγραφης, οχι μπιτ!

Εκτος του οτι ειναι μπλε το μονο που βλεπω ειναι το εξης.
■Constant-Electronic (ηλεκτρονική σταθεροποίηση) για ομοιόμορφη πρόοδο της εργασίας
Αλλα στα 900W τι να περιμενουμε? Να μην ζοριστει??? Εδω που πολλα απο τα trimmer ειναι 900Watt....

■Προεπιλογή του αριθμού των στροφών και ομαλό ξεκίνημα για εργασία ανάλογα με το υλικό

■Υποδοχή εξαρτημάτων με σύστημα SDS γαι την αλλαγή δακτύλιων αντιγραφής χωρίς εργαλείο

Δακτυλιων αντιγραφης, οχι μπιτ!

Καλα οι δακτυλιοι αντιγραφης δεν ειναι και πολυ πρακτικοι γιατι πρεπει να φτιαξεις πατρον με οφσετ την διαφορα της ακτινας του δακτυλιου με την ακτινα κοπης του κοπτικου. Βεβαια το πλεονεκτημα ειναι οτι χρησιμοποιεις ολα τα ευθεια κοπτικα χωρις ρουλεμαν.
Αλλα δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο αν δινει και τον οδηγο παραλληλων και εχει και την ακριβεια 1/10 mm στο βαθος.
Ποιο κατω εχει ενα μακιτα με 400 ευρω.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Για ολους τους ΝτεβαλτοΜακιτάκιδες εκεί έξω...

Υβριδικό ... Dewakita ή Makwalt :ciao:

Μου θύμισε το ανέκδοτο που λέει: "-Κοίτα κουστουμιά ο ανάπηρος". :flipout:

Άμα το εργαλείο είναι από σόϊ.... Και νεκρούς ανασταίνει.... :silly::silly:

Επειδή αρχίσαμε ανάποδα και αυτό το βρήκαμε μπροστά μας, τί προτείνετε γιά πριονοκορδέλα σε αυτή τη κλάση?
http://www.e-unicut.com/site/product/Πριονοκορδέλα-Ξύλου-SBH-260?prdId=11-4001&extLang=

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άλλη μία

http://www.iosifidis-tools.gr/product_info.php/cPath/94_228/products_id/2834

Κι άλλη μία

http://www.iosifidis-tools.gr/product_info.php/manufacturers_id/178/products_id/5271

Βασικα αυτες που βαζεις εχουν διαφορα στην τιμη
200 ευρω που ειναι και σημαντικος παραγοντας στην αγορα.για την μεταμπο εχω διαβασει πολυ καλα σχολια και αν ειχα την οικονομικη ανεση θα πηγαινα εκει.για την αλλη δεν ξερω!

Η κορδελα που βαζεις σαν βαση συγκρισης κοβει 150μμ. Δεν την εχω ακουσει ποτε και δεν θα ρισκαρα την αγορα της.

Αρα πας στην επωνυμη Μetabo που κοβει 165μμ ειτε στην παραπλησια σε λεφτα Boston που κοβει 180μμ. Η Βoston γνωριζω οτι εχει καλη υποστηριξη.

Το βασικο ερωτημα ειναι τι θελεις να κανεις ακριβως με την κορδελα.

Last edited: