Mr_Kenzo
AVClub Addicted Member
- 30 May 2015
- 2,034
Φίλε κάθε φορά που τον δουλεύω σε σκέφτομαι! Να σαι καλά!!!!!
Εργαλείο λέμε!
Ετσι ακριβώς , εργαλείο φιλαρακι !
Φίλε κάθε φορά που τον δουλεύω σε σκέφτομαι! Να σαι καλά!!!!!
Εργαλείο λέμε!
Τι ειπες τωρα...Δεν είπαμε "επιστροφή στην ποιότητα" γιατί αγόρασες σέγα χωρίς φρένο ???
Δεν ξέρω ρε Νεκ μην σε κουράζω άδικα ...εγώ έχω μια Kress μάλλον από το Πράκτικερ από τότε που άνοιξε ... το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το έχω σκεφτεί.
και το βαράνε βλέπω, έχεις κάνει την πατέντα;
Άστο ακομα.Μικροι ειμαστε...Ωραίος Πάνο !!!! και εγώ για εκεί σκέφτομαι αλλά ακόμα δουλεύει το εργαλείο ... βλέπουμε στο μέλλον![]()
Και αυτό το άτιμο... και τι δεν έχει κόψει τόσα χρόνια .... με το ένα χέρι... μια χούφτα πράγμα!!!
Νατα ο Μπάμπης...
Ωραιότατο και μοναδικό!
Δεν έχω ξαναδεί αντίστοιχο τουλάχιστον.
Μπάμπη αυτός ο πάγκος είναι απόλυτα ερωτεύσιμος!Τρομερός!
Παναγιώτη μετα τον Bosch η επόμενη καλύτερη λύση ειναι αυτός της B&D .ερχεται σε μια υπεροχη βαλίτσα με βαση για ανάποδη χρήση και ενα περιμετρικό μεταλλικό στέλεχος για τον πάτο του . Σε αυτο το μεταλλικό στέλεχος μπορείς να προσαρμόσεις έναν φράχτη σαν τον χαρτονενιο που έχω βάλει και θέλω να φτιάξω (όλο το αμελώ) για κάθετα τριψιματα . Μπορει να βιδωθει η μαυρη βαση του οριζοντια ή κάθετα ή απλα να την μαγκωνεις με σφιγκτηρες σε πάγκους .
[/COLOR]Παίρνει τις ίδιες ταινίες με τον μπος και τον παρκσαιντ αλλα με μεγαλυτερη επιφάνεια τριψιματος λόγο του μικρού μπροστινου ραουλου .
Κι αυτό για τον Παναγιώτη.
Και χώρο έχεις και την ικανότητα να το φτιάξεις... Ξεκίνα.
![]()
Παναγιώτη είναι το ΚΑ89ΕΚ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.