Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Έεεετσι Μπάμπη..Θεωρείς πως το μπιτ έσπασε λόγω αστοχίας υλικού ή επειδή δεν είναι impact;

Πιστεύω οτι αν ήταν impact δεν θα έσπαγε τόσο εύκολα. Ίσως και να μην έσπαγε.
Βέβαια "έτρωγε" συνεχώς χτυπήματα από εργαλείο 160 Nm, έτρωγε πολύ ζόρι.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μπάμπη ....έπρεπε να χρησιμοποιήσεις του Lidl εξ αρχής να κάνεις δουλειά σου :flipout::flipout:-bye-

Τόχω στο χωριό ρε... Αν το είχα εδώ δεν θα το έπαιρνα λές; :flipout:

Παιδια Όπως θα δείτε και στην φωτο το φαλτσοπριονο που έχω πάρει από κατάστημα Γερμανίας

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια Όπως θα δείτε και στην φωτο το φαλτσοπριονο που έχω πάρει από κατάστημα Γερμανίας λέει made in China

87e021316ae09d45946e7b4408284251.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Στο άρθρο αναφέρει " There are 1,080 employees at the Nurtingen facility, and another 620 at other locations around the world, including a plant in Shanghai, China. "

Σοφή κουβέντα "τα εργαλεία κάνουν το μάστορα" αλλά και "τα παρελκόμενα κάνουν τα εργαλεία" λέω εγώ.
Κι επειδή δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες, η κάθε δουλειά θέλει σωστή επιλογή εργαλείου και αναλώσιμου.
Γιατί τα λέω αυτά;
Γιατί σήμερα ξεκίνησα να κάνω μια δουλειά αρκετά απαιτητική, και σε εργαλεία αλλά και σε αναλώσιμα, χωρίς όμως να υπολογίσω τον αδύναμο κρίκο της αλυσίδας. Δεν φταίει βέβαια το εργαλείο, είναι προφανές οτι βλακωδώς του ζηλτησα να κάνει πολύ περισσότερα απ´ ότι μπορεί, κι αυτό, όπως ήταν φυςικό,τα έπαιξε.

Μπαμπη, δεν εχω κατι να σχολιασω σχετικα με το λογω φρακαριζματος. Αλλα θαυμαζω τα ποιοτικα εργαλεια που εχεις και αναρωτιεμαι πως δεν εχεις και αυτο...

Makita_B-28553.jpg

Παρτο σε 1/2 και οτι αλλο δουλευεις. Δοκιμασμενο!

Νέκ, τί να σου πώ;
11880 (αδικαιολόγητος!)

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ...
Γι' αυτό λένε οτι πρέπει να πάθεις για να μάθεις.
Αυτός ήταν κι ο λόγος που το ανέφερα, μπας και γλυτώσει και κάποιος άλλος.

Παιδιά σήμερα πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου σε praktiker,γενικά δεν τα γουστάρω τα πολυκαταστήματα και για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκα.Κατα κύριο λόγο φτηνοπράγματα σε υψηλές τιμές,not worth it.Αυτά που είδα και τα οποία μόλις βρω λεφτά θα πάω να αγοράσω όσα μπορώ,είναι τα νταβίδια του μέτρου της lux,εξαιρετικά στιβαρά και καλοφτιαγμένα στα 20 .Όσοι θέλετε σπεύσατε!

Μπαμπη, δεν εχω κατι να σχολιασω σχετικα με το λογω φρακαριζματος. Αλλα θαυμαζω τα ποιοτικα εργαλεια που εχεις και αναρωτιεμαι πως δεν εχεις και αυτο...

Makita_B-28553.jpg

Παρτο σε 1/2 και οτι αλλο δουλευεις. Δοκιμασμενο!

Νομίζω τώρα είμαστε ΟΚ.

Attachments

• IMG_5829.jpg
    IMG_5829.jpg
    194.3 KB · Views: 377
Μπάμπη ευκαιρία ζητούσες να αδειάσεις πάλι τις τσέπες. :smash:

Πολύ όμορφα και ποιοτικά, καλορίζικα :ernaehrung004:

Πάλι καλά... Έφυγα με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες... :tongue:

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Νομίζω τώρα είμαστε ΟΚ.

Καλημέρα και καλοδούλευτα!!
Αν επιτρέπεται πόσο και απο πού?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καλημέρα και σ´ ευχαριστώ.
Απ´ τον αντιπρόσωπο στο Γαλάτσι, και είναι πολύ οικονομικά, 3 το ένα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καλημέρα και σ´ ευχαριστώ.
Απ´ τον αντιπρόσωπο στο Γαλάτσι, και είναι πολύ οικονομικά, 3 το ένα.