Έεεετσι Μπάμπη..Θεωρείς πως το μπιτ έσπασε λόγω αστοχίας υλικού ή επειδή δεν είναι impact;
Μπάμπη ....έπρεπε να χρησιμοποιήσεις του Lidl εξ αρχής να κάνεις δουλειά σου![]()
Παιδια Όπως θα δείτε και στην φωτο το φαλτσοπριονο που έχω πάρει από κατάστημα Γερμανίας λέει made in China
![]()
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σοφή κουβέντα "τα εργαλεία κάνουν το μάστορα" αλλά και "τα παρελκόμενα κάνουν τα εργαλεία" λέω εγώ.
Κι επειδή δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες, η κάθε δουλειά θέλει σωστή επιλογή εργαλείου και αναλώσιμου.
Γιατί τα λέω αυτά;
Γιατί σήμερα ξεκίνησα να κάνω μια δουλειά αρκετά απαιτητική, και σε εργαλεία αλλά και σε αναλώσιμα, χωρίς όμως να υπολογίσω τον αδύναμο κρίκο της αλυσίδας. Δεν φταίει βέβαια το εργαλείο, είναι προφανές οτι βλακωδώς του ζηλτησα να κάνει πολύ περισσότερα απ´ ότι μπορεί, κι αυτό, όπως ήταν φυςικό,τα έπαιξε.
Μπαμπη, δεν εχω κατι να σχολιασω σχετικα με το λογω φρακαριζματος. Αλλα θαυμαζω τα ποιοτικα εργαλεια που εχεις και αναρωτιεμαι πως δεν εχεις και αυτο...
![]()
Παρτο σε 1/2 και οτι αλλο δουλευεις. Δοκιμασμενο!
Μπάμπη ευκαιρία ζητούσες να αδειάσεις πάλι τις τσέπες. :smash:
Πολύ όμορφα και ποιοτικά, καλορίζικα :ernaehrung004:
Νομίζω τώρα είμαστε ΟΚ.
Καλημέρα και καλοδούλευτα!!
Αν επιτρέπεται πόσο και απο πού?
Καλημέρα και καλοδούλευτα!!
Αν επιτρέπεται πόσο και απο πού?
Καλημέρα και σ´ ευχαριστώ.
Απ´ τον αντιπρόσωπο στο Γαλάτσι, και είναι πολύ οικονομικά, 3 το ένα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.