Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ειναι τα ιδια watt με την μικρη Dewalt (750w) και δινει υψος κοπης 175μμ εναντι 155μμ της Dewalt.
Kατα τα αλλα δεν βλεπω κανενα ιδιαιτερο θεμα, ισα ισα που βγαινει και σε πολυ καλη τιμη.

Που να βαλει ασπιδα ρε παιδια?
Απολυτα ακινδυνο ειναι.
Το πριονι ειναι πανω σε ραγα και ο χειριστης απο πισω, ηλεκτρικο αλυσοπριονο με μειωμενες στροφες δεν βλεπω λογο ανησυχιας.

Σήμερα στην Σ.Πάτση είδα αυτά τα σετάκια και μου άρεσαν πολύ.
Δεν ειλχα χρόνο όμως ν´ ασχοληθώ παραπάνω, κάποια άλλη φορά μάλλον, είναι Γερμανικά και κοστιλζουν 37 το μεγάλο και 21 το μικρό +ΦΠΑ.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    174.3 KB · Views: 348
Μόλις τώρα είδα ότι αρχίζουν δειλά-δειλά να κάνουν τήν εμφάνιση τους εκτός από τό Leroy-Merlin τά εργαλεία Worx
Είδα ένα πριόνι μπαταρίας Worx 20 volt μέ σιαγόνες μπροστά,όπως ήταν ένα παλαιοτερο μοντέλο τής B&D
Ο Νικολάου τά φέρνει ? η Unimac ? η LAM ? Αυτοί είναι οι 3 μεγάλοι εισαγωγείς εργαλείων στήν Ελλάδα

https://www.skroutz.gr/s/13794953/Worx-Jawsaw-15cm.html

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

ξερει καποιος που θα βρω στην Ελλαδα 'η εστω στην Ευρωπη αυτο ???

Στον Φράγκο, στην Αθηνάς. Όχι όμως αυτό ακριβώς.

Αυτό έχει.

9002308463.jpg

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Στον Φράγκο, στην Αθηνάς. Όχι όμως αυτό ακριβώς.

Αυτό έχει.

9002308463.jpg

καλο φαινεται και αυτο ,πρεπει να παρω τηλ να μαθω ποσο εχει διοτι αν ειναι πιο ακριβο θα παρω το kreg απο amazon....

καλησπέρα παιδια διάβασα καπου στο ιντερνετ οτι οταν τοποθετείς λαμα για επιτραπέζια σεγα πρεπει τα δοντια να κοιτάνε προς τα κατω,ειναι αλήθεια αυτο;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι για να κοντραρει το κομματι στο τραπεζι της. Αλλιως κατα την κοπη θα σηκωνωταν το κομματι στον αερα.
ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk