Το οποίο για τα λεφτά του είναι σούπερ!
Μια και το εθεσε ο φιλος παραπανω αν και εχω κανει σχετικα καθαρη κοπη με 20αρη, αναρωτιεμαι αν σε ενα πολυδοντο για αυτη τη δουλεια, ειναι καλυτερο τα δοντια να ειναι με "βιντι" η με "τσαπραζι", αν το λεω σωστα.
Μια και το εθεσε ο φιλος παραπανω αν και εχω κανει σχετικα καθαρη κοπη με 20αρη, αναρωτιεμαι αν σε ενα πολυδοντο για αυτη τη δουλεια, ειναι καλυτερο τα δοντια να ειναι με "βιντι" η με "τσαπραζι", αν το λεω σωστα.
πρόσφατα είδα ενα βίντεο που συγκρίνει το κόψιμο με και χωρίς ταινία σε διαφορετικους δίσκουςΚαι μην ξεχνάς ποτέ τη χαρτοταινία στο σημείο κοπής. Περιορίζει πολύ τα σπασίματα.
Οι δίσκοι μελαμίνης πάντως είναι ειδικοί και με πολλά δόντια.
Σαν αρχή να ξέρεις οτι τα λίγα δόντια κόβουν πιο άγρια αλλά πιο γρήγορα ενώ το αντίθετο συμβαίνει με τα πολλά δόντια, πιό καυαρά αλλά πιό αργα..
Εγώ έχω έναν festool με πολλά δόντια για καθαρές κοπές και έναν Makita με 16 δόντια για γρήγορες κοπές.
Η διαφορά στην καθαρότητα δεν είναι πολύ μεγάλη αλλά στην ταχύτητα είναι. Ο Festool ζορίζεται λίγο και καίει πιο εύκολα το ξύλο.
Στην αρχή είχα αποφασίσει να έχω τον Festool σαν μόνιμο δίσκο αλλά πολύ γρήγορα άλλαξα απόφαση.
Όλα αυτά όμως που λέω έχουν να κάνουν με ξύλο κι όχι με μελαμίνη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.