Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Πολύ καλή η επιλογή σου Κυριάκο. Όντως κάνει άριστη δουλειά σε καλή τιμή το stanley.
Ο λόγος που πρότεινα το bosch, είναι γιατί ο φίλος στο μπάτζετ του (140-150 ) περιλαμβάνει και τα αναλώσιμα (τρυπάνια και μύτες).
Με το stanley κι ένα πλήρες αξιόπιστο σετ αναλώσιμα θα φτάσει τα 200 (ίσως και να τα ξεπεράσει).
Με το bosch τα έχει όλα στα 155 σε μια παραγγελία και σε άριστη ποιότητα εργαλείου και αναλώσιμων.
Προσωπικά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο σε σετ με το 12ν σβουρακι που κόβει τα πάντα (ξύλο, μέταλο, πέτρα και τριβειο) είναι τα μονα εργαλεία που θα πρέπει να έχει κανένας για οικιακες μικροεγασιες. Κάνουν τα πάντα και λόγω ποιότητας ξέρεις ότι δεν θα σε προδώσουν ποτέ και θα είναι πάντα διαθέσιμα προς χρήση.

Ευχαριστω απαντες, παρηγγειλα το bosch του φιλου dpbampas. :2thumb22sup:

καλησπερα παιδια Επειδή με τρώει η τσεπη μου θα ήθελα να παρω ενα εξτρα εργαλειο απο την σειρά 12 volt της Bosch και θα υθελα την γνωμη σας.Τωρα εχω το gsr το gdr brushless και τους 3 φακους, σκέφτομαι να παρω το σκουπακι αλλα μετά είδα τα σχόλια σας για το τροχουδακι μου προτείνετε κάποιο αλλο;η να παω σε ενα απο αυτα τα 2 υπόψιν τωρα απο τροχο εχω τον parkside 125 και το πολυεργαλειο της dremel με τα τροχουδακια ευχαριστω

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα παιδια Επειδή με τρώει η τσεπη μου θα ήθελα να παρω ενα εξτρα εργαλειο απο την σειρά 12 volt της Bosch και θα υθελα την γνωμη σας.Τωρα εχω το gsr το gdr brushless και τους 3 φακους, σκέφτομαι να παρω το σκουπακι αλλα μετά είδα τα σχόλια σας για το τροχουδακι μου προτείνετε κάποιο αλλο;η να παω σε ενα απο αυτα τα 2 υπόψιν τωρα απο τροχο εχω τον parkside 125 και το πολυεργαλειο της dremel με τα τροχουδακια ευχαριστω

Καλησπέρα.
Εγώ θά πρότεινα τό τροχό είναι χρήσιμο εργαλείο τής σειράς 12 volt,καί μετά τό δισκοπρίονο

στην αρχή πήγαινα για το σκουπακι,ειναι δυνατό; και για το σπιτι μεσα γενικα;

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σχεδον ολα τα εργαλεια ειναι και χρησιμα.
Εγω θα συνφωνουσα με το Δημητρη
Καλησπέρα.
Εγώ θά πρότεινα τό τροχό είναι χρήσιμο εργαλείο τής σειράς 12 volt,καί μετά τό δισκοπρίονο

Αλλα συμφωνω και με το Κυριακο, δες λιγο τις προτεραιοτητες σου πρωτα.
Ολα εξαρτωνται απο το ειδος της ενασχολησης σου.

Εγω που καταπιανομαι με ξυλα θα αγοραζα την σεγα.

Παντως και τοσ κουπακι ειναι εξαιρετικα χρησιμο.

To σκουπακι ειναι ενα εργαλειο το οποιο θα το χρησιμοποιεις πιο συχνα απο ολα.
Το 10βολτο bosch ειναι καλο -οχι κατι ιδιαιτερο ομως- με παραξενο σχημα για να χωραει στα Lboxx.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σχεδον ολα τα εργαλεια ειναι και χρησιμα.
Εγω θα συνφωνουσα με το Δημητρη

Αλλα συμφωνω και με το Κυριακο, δες λιγο τις προτεραιοτητες σου πρωτα.
σας ευχαριστώ όλους θα δω τι θα κανω να σας πω την αλήθεια θέλουμε στο σπιτι και ενα σκουπακι γιατι αυτο που εχουμε δεν κραταει καθολου η μπαταρια και δεν κανει και δουλεια λογικα θα ειναι καλύτερο αυτο,όλα τα εργαλεία της σειράς ειναι πολυ καλα απλός προσπαθω να δω πιο θα ηταν το πιο χρήσιμο στην καθημερινότητα εγω θα τα ήθελα ολα αλλα.....

Δεν είναι τέρας δύναμης, αλλά ρουφάει αξιοπρεπώς ροκανιδια, σκόνες, ψίχουλα και όπως λες έχει το καλό ότι δεν θα βγει άχρηστο μέσα σε λίγο καιρό που θα τα παίξουν οι ενσωματωμένες μπαταρίες που έχουν τα απλά οικιακά.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Που το ξέθαψες αυτό;
Φοβερό εργαλείο, όταν το πρωτοείδα ειλχα μείνει λαλάκας... Έκτοτε ουδέν όμως, τι έγινε, δεν προχώρησε η πατέντα;

καλημέρα,γραφω και σε αυτό το θεμα την απορία μου μήπως και βοηθήσει κανεις.....
καλησπέρα παιδιά.....εφτασε η ωρα για αγορά γεννήτριας......μια τελευταία γνωμη αν ξέρει κάποιος?
αυτη
http://www.daskalakistools.gr/gennit...ni-681460.html

η αυτή

https://www.kavoukistools.gr/plus-201-190.html

η δεύτερη με προβληματίζει γιατί δεν εχει απο ότι κατάλαβα avr και παροχή 12volt μπριζα,αλλα απο την άλλη ειναι καλύτερη σε ποιότητα και σε απόδοση από την πρώτη και την βρηκα απο φιλο εμπορο 80 κατω ......πια παίρνουμε τώρα.....?

Nεο γκατζετακι μπαταριας απο την πρασινη DIY σειρα της Βosch!
Eνδοσκοπικη καμερα με εγχρωμη οθονη και δυνατοτητα ληψης φωτογραφιων.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B073S65LRP
https://www.skroutz.gr/s/14401947/Bosch-Universal-Inspect.html

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

https://www.bosch-do-it.com/gb/en/diy/tools/universalinspect-3165140851060-2579512.jsp