Τα "φανταρίστικα"

Απάντηση: Το Φωτογραφικό chat

α,ξέχασα να αναφέρω zenit 122 με helios 44m-6 [τον οποίο τον έχω ακόμη άψογο]
είμαι ο πρωταγωνιστής.

Άντε η επιθυμία του λαού πραγματοποιήθηκε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε! :p

army-star-clip-art-42546.png

Πως λεγόταν μια pocket της Kodak που έπαιρνε κάτι φλασάκια σαν κύβους που καιγόταν κάθε μια από τις τέσσερις πλευρές; Μια τέτοια είχα εγώ, μιλάμε για το απόλυτο gadget.
Tην βρήκα! Τι ωραίο μηχάνημα!
Kodak_pocket_instamatic_100_(1972).jpg

Τώρα οι παραπάνω είστε κανονικοί παλαίουρες, αλλά άντε ας πάει και το παλιάμπελο να ξεγυμνωθώ κι εγώ :p

Εγώ πήγα μάλλον μεγαλούτσικος, κλεισμένα 28 λόγω αναβολών μεταπτυχιακου-διδακτορικού, και, μετά τόση καθυστέρηση, ήδη ....μπαμπάς, άρα μειωμένη θητεία.

ΤΘ, ΠΑΜΑ Leo1A5, 3 μήνες Αυλώνα, το υπόλοιπο Άσηρος.

(....μη γελάτε)

fd7c78dee6_md.jpg

31 ΕΜΑ Άσηρος

722a4bfd96_md.jpg

κάτι τέτοιο γινόταν όποτε κάποιος απολυόταν, περνούσε πρώτα από τα ξενυχτάδικα και ερχόταν κατευθείαν για το χαρτί

95920e7559_md.jpg

αυτό που θυμάμαι πιο πολύ από Αυλώνα, οι έξοδοι στη Χαλκίδα. Πολύ περπάτημα βρε παιδί όμως για να φτάσεις μέχρι την πύλη!

582b9634dd_md.jpg

Ο Σαράφης φιδιάζει, χωρίς να καταλαβαίνει πως τόση ώρα διαβάζει ....Στόχο (καμία σχέση με ΧΑ το παιδί, απλά ήταν χώμα :flipout:)

c3b4b787d2_md.jpg

σκοπιά ψηλά στον λόφο πάνω από το φυλάκιο πυρομαχικών. Δεν θέλω να ακούσω για την μπίχλα στο G3, μόλις το είχα χρεωθεί. Στην επόμενη βολή γυάλιζε!

6e05ed00c8_md.jpg

στον όρχο

148db61373_md.jpg

με το 240GD μου, στα γερά κρύα (τότε είχε αποκλειστεί η Αθήνα, πάνω τη γλυτώσαμε στο παρα τσακ)

fdfe8fd24f_md.jpg

τι σκούπα έχει φάει το GD (το παληκάρι ήδη τον ξέχασα πώς τον λένε)

26b72a48c5_md.jpg

η αιτία της μειωμένης, και μασκότ της Ίλης μου, την ημέρα που πήγα να πάρω το χαρτί απόλυσης, με τον Σαράφη και τον Λαμπρόπουλο
πού να βρίσκονται τώρα....

Ποια σειρά ήσουν Τάσο; Γιατί κι εγώ Αυλωνα υπηρέτησε (αφού έκανα ένα μικρό πέρασμα από Μ. Πευκο) και λίγο Ορεστιάδα. ΑΠΜΑ Μ48 Μ60.

722a4bfd96_md.jpg

κάτι τέτοιο γινόταν όποτε κάποιος απολυόταν, περνούσε πρώτα από τα ξενυχτάδικα και ερχόταν κατευθείαν για το χαρτί

Τώρα θυμήθηκα γιατί την ανέβασα... πίσω φαίνονται οι φοριαμοί πάνω στους οποίους σκαρφάλωνα (πού λεφτά για σκάλες ο στρατός) για να στοκάρω και να βάψω την οροφή, και ο κουβάς που αναμείγνυα το knauf που μου έδωσαν ("μια χαρά είναι"... knauf για στοκάρισμα... μιλάμε για στόκους! Μέχρι το μεσημέρι μου γίνονταν οι καρποί νταούλια). Ενάμιση μήνα έβαφα, μπήκα δικηγόρος βγήκα μπογιατζής.
Το πιο αστείο ήταν, αφού από το ανέβα-κατέβα και τις μπογιές είχαν γίνει χάλια, με έβαλαν να τους χτυπήσω όσο μπορώ για να σουλουπωθούν, και να τους ξαναβάψω.... απίθανη αθάνατη λογική του ΕΣ :flipout: ....

Re: Απάντηση: Τα "φανταρίστικα"

Ορίστε μας. Τεθωρακισμένοι και να κυκλοφορείτε σήμερα με mirrorless. Ντροπή! :p

Τάσο ήταν εντολή του αρχηγού για να μικρύνουμε να το ίχνος μας, πρέπει να περνάμε απαρατήρητοι από τα "Θερμικά" του αντιπάλου.

Πίσω στο 1998 λοιπόν σειρά 253, εδώ από επιθεώρηση λίγο πριν βγούμε άσκηση τα είχαμε γλύψει όλα οι πιτσιρικάδες, ήμουν ο μικρότερος ΠΑΜΑ της μονάδας 18 συν κάτι μήνες τότε.

Ειδικότητα στην μονάδα υπαξιωματικών ΠΑ στο Καβούρι. Pure 80's

DSC_8226_zps3b5s8yie.jpg

Πόσο 80s μπας και είμασταν μαζί?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν και λιγο χλωμό με τα τσουλουφια που βλέπω

Re: Τα "φανταρίστικα"

Αυτό ειναι 90s βρε....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...Μόλις έκανα μια αποτυχημένη προσπάθεια ανεβασματος