Καλησπερα - ενδιαφερομαι να αγορασω την πρώτη μου, μετα crt-εποχη, τηλεόραση για το σαλόνι μου! Το πρωτεύον ενδιαφέρον μου είναι η παρακολούθηση ταινιών DVD (και ελπιζω οσονούπω Blu-Ray), και κατα δεύτερο λόγο η παρακαλούθηση SD ή ψηφιακών προγραμμάτων. Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2,3-2,5 μέτρα και μάλλον προσανατολίζομαι στην αγορά μιας σαραντάρας LCD (μέχρι 1200). Μετά απο ενδελεχή(!!) έρευνα αγοράς κατέληξα στα παρακάτω μοντέλα τηλεοράσεων (δίπλα στο καθένα παραθέτω τις προσωπικες μου παρατηρήσεις):
1) Sony 40W4500 (πολυ καλή εικόνα - λίγο over budget)
2) Samsung 40A558 (αρκετά καλή εικόνα - εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο απο την 656 - όχι 100Hz)
3) LG 42LG7000 (πολυ καλα χαρακτηριστικα - δεν κατάφερα να αξιολογήσω την ποιότητα εικόνας, ίσως αδικημένη από το δείγμα που κατάφερα να δώ - μη σταθερή βάση (ποιότητα κατασκευής?) )
Θα εκτιμούσα δικές σας παρατηρήσεις για τις παραπάνω επιλογές (ειδικά από ήδη κατόχους), καθώς και άλλες εναλλακτικές προτάσεις, καθότι μη είδικος στον εν λόγω τομέα!
1) Sony 40W4500 (πολυ καλή εικόνα - λίγο over budget)
2) Samsung 40A558 (αρκετά καλή εικόνα - εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο απο την 656 - όχι 100Hz)
3) LG 42LG7000 (πολυ καλα χαρακτηριστικα - δεν κατάφερα να αξιολογήσω την ποιότητα εικόνας, ίσως αδικημένη από το δείγμα που κατάφερα να δώ - μη σταθερή βάση (ποιότητα κατασκευής?) )
Θα εκτιμούσα δικές σας παρατηρήσεις για τις παραπάνω επιλογές (ειδικά από ήδη κατόχους), καθώς και άλλες εναλλακτικές προτάσεις, καθότι μη είδικος στον εν λόγω τομέα!