TΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ... ΑΟΜΜΑΤΟΣ!!

Yperion ευχαριστω και παλι για την ανταποκριση σου (οπως και τα υπολοιπα παιδια του forum που ασχοληθηκαν με το συγκεκριμενο νημα). Παρολο που δεν μου αρεσουν οι ''σφυγμομετρησεις'' θα ηθελα την γνωμη σας στο παρακατω διλημμα (με ενδιαφερει ιδιαιτερα η αποψη των ηδη κατοχων ή οσων τις εχουν δει σε ''καλες'' συνθηκες, δηλαδη εκτος καταστηματων) :
1) Sony 40W4500 ( 1.350)
2) Samsung LE 40A786R ( 1.480)
3) Philips 42PFL7403 ( 1.065) ή 42PFL7623 ( 1.200)
4) LG 42LG7000 ( 1.100) και
5) Panasonic TH-PZ80E ( 1.200)
*Τιμές απο skroutz.gr / Συγχωρεστε τυχον ανομοιογενεια (τιμη, τεχνολογια κτλ) του δριγματος

Απο αυτες που αναφερεις ξεχωριζω αυτες...
1) Sony 40W4500 ( 1.350)
2) Samsung LE 40A786R ( 1.480)
3) Panasonic TH-42PZ80E ( 1.200)

... η LG και η Philips εχουν μετριο μαυρο και αντιθεση (μιλαω για πραγματικη οχι δυναμικη που ανακοινωνουν οι εταιρειες)...

...επισης στα υποψην οτι η PZ εχει την διπλασια καταναλωση ρευματος απο τις αλλες δυο (αν σε απασχολει αυτο βεβαια)...

Καλησπερα - ενδιαφερομαι να αγορασω την πρώτη μου, μετα crt-εποχη, τηλεόραση για το σαλόνι μου! Το πρωτεύον ενδιαφέρον μου είναι η παρακολούθηση ταινιών DVD (και ελπιζω οσονούπω Blu-Ray), και κατα δεύτερο λόγο η παρακαλούθηση SD ή ψηφιακών προγραμμάτων. Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2,3-2,5 μέτρα και μάλλον προσανατολίζομαι στην αγορά μιας σαραντάρας LCD (μέχρι 1200). Μετά απο ενδελεχή(!!) έρευνα αγοράς κατέληξα στα παρακάτω μοντέλα τηλεοράσεων (δίπλα στο καθένα παραθέτω τις προσωπικες μου παρατηρήσεις):

1) Sony 40W4500 (πολυ καλή εικόνα - λίγο over budget)
2) Samsung 40A558 (αρκετά καλή εικόνα - εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο απο την 656 - όχι 100Hz)
3) LG 42LG7000 (πολυ καλα χαρακτηριστικα - δεν κατάφερα να αξιολογήσω την ποιότητα εικόνας, ίσως αδικημένη από το δείγμα που κατάφερα να δώ - μη σταθερή βάση (ποιότητα κατασκευής?) )

Θα εκτιμούσα δικές σας παρατηρήσεις για τις παραπάνω επιλογές (ειδικά από ήδη κατόχους), καθώς και άλλες εναλλακτικές προτάσεις, καθότι μη είδικος στον εν λόγω τομέα!

Δεν χρειαζεσαι 1080π αναλυση ειναι αχρηστη σε τοσο μικρες διαγωνιους , η γνωμη μου να παρεις px80 , φυσικα σε ποιοτητα μαυρου , χρωματων και ευκρινειας ειναι σκαλες πανω απο τα 2 μοντελα lcd που γραφεις , η pz80 εχει πιο ζωντανη στρωτη κινηση στο hd υλικο αλλα δεν συμφερει λογω τιμης και διπλασιας καταναλωσης

Θα κάνω την ίδια ερώτηση αλλα για 46-47 ιντζες, με κυρια χρηση την θεαση δορυφορικων και Gaming....

Την Samsung την αποκλειω λογω Input Lag!

Γιατι λετε οτι η LG εχει μετριο μαυρο? Την εχω δει απο κοντα διπλα στην Sony W4000 και δεν μου εδωσε αυτη την εντυπωση....

Οπότε αν λάβουμε υποψη και το θεμα τιμης/αποδοσης ποια θα προτείνατε από τις παραπάνω?

Δεν χρειαζεσαι 1080π αναλυση ειναι αχρηστη σε τοσο μικρες διαγωνιους , η γνωμη μου να παρεις px80 , φυσικα σε ποιοτητα μαυρου , χρωματων και ευκρινειας ειναι σκαλες πανω απο τα 2 μοντελα lcd που γραφεις , η pz80 εχει πιο ζωντανη στρωτη κινηση στο hd υλικο αλλα δεν συμφερει λογω τιμης και διπλασιας καταναλωσης

Δηλαδη αν παει σε καποιο μαγαζι και δει την PX80 να παιζει BluRay θα ειναι σκαλες πανω απο την W4500? Η μηπως ακριβως το αντιθετο συμβαινει?

Ο ανθρωπος λεει οτι ειναι αοματος , δεν λεει οτι ειναι και χαζος...

:cool: E λοιπον ο αομματος ρωταει αν εχει πεσει στην αντιληψη σας καμια προσφορα για την Sony 40W4500 (γιατι εκει προσανατολιζομαι τελικα)!! Η Ηχοεκφραση την εχει γυρω στα 1.350. Ξερουμε τι εκπτωσεις συνηθως γινονται σε περίπτωση εξοφλησης μετρητοις?

:cool: E λοιπον ο αομματος ρωταει αν εχει πεσει στην αντιληψη σας καμια προσφορα για την Sony 40W4500 (γιατι εκει προσανατολιζομαι τελικα)!! Η Ηχοεκφραση την εχει γυρω στα 1.350. Ξερουμε τι εκπτωσεις συνηθως γινονται σε περίπτωση εξοφλησης μετρητοις?
Η τιμη αυτη ισχυει για αγορα μετρητοις .Ρωτησα το Σαββατο.-bye-

Spiros εισαι σιγουρος οτι τους εδειξες τα μωβ χαρτονομισματα;)!! Δεν μπορει να μην κανουν μια εκπτωση τουλαχιστον 50!!

Spiros εισαι σιγουρος οτι τους εδειξες τα μωβ χαρτονομισματα;)!! Δεν μπορει να μην κανουν μια εκπτωση τουλαχιστον 50!!
Για να πω την αληθεια σε μωβ δεν ειχα μαζι μου. :grinning-smiley-043Πηγα μονο να δω αν ισχυουν οι τιμες , γιατι και αλλου ρωτησα και μου λεγαν αλλα αντ' αλλων .