Τα φώτα σας για AV Ραδιοενισχυτή

Amper

New member
5 January 2008
3
Παρακαλώ χρειάζομαι της συμβουλές σας για ραδιοενισχυτή που το πρώτο κριτήριο
θα είναι ότι όλες, οι λειτουργίες θα γίνονται από τον υπολογιστή μέσο προγράμματος

Ευχαριστώ πολύ

επεισεις αν ακους sacd
τοτε πας αποκλειστικα για pioneer επειδη ειναι ο μοναδικος που εχει gain για sacd ακροασεις και στηνει μοναδικη σινε κατασταση κατι που του αναγνωριζουν ολα τα περιοδικα
κατι εξαλλου για το οποιο φημιζεται η pioneer
σε μουσικη υπερτερει η denon σε γκαζια η onkyo

θα είναι ότι όλες, οι λειτουργίες θα γίνονται από τον υπολογιστή μέσο προγράμματος

Ευχαριστώ πολύ
Εαν καταλαβα καλα, χρεαζεσαι ενισχυτη με RS232 θυρα.
Πρεπει ομως να κοιταξεις στο manual οτι σε βολευουν οι εντολες και οτι υπαρχει το αναλογο feedback.
Τα Lexicon τα προσφερουν αυτα, και δουλευουν απταιστα.

Προσοχη γιατι μερικοι ενισχυτες ισως εχουν θυρα, αλλα να ειναι μονο για αναβαθμισεις, η και τελειως απενεργοποιημενες.

Ευχαριστώ πολύ

Μήπως το πρώτο σου κριτήριο θα έπρεπε να ήταν να οδηγεί καλά τα ηχεία σου;
Αλήθεια, τι ηχεία πρόκειται να οδηγήσει;

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

denon 3808 και ξερη φρυγανια!!!

Φίλε Βασίλη καλορίζικος ο Denon 3808, κι εγώ τον έχω βάλει στο μάτι αλλά το ψάχνω ακόμα.
Δεν μου αρέσει που δεν δουλεύει σωστά το on/off και θα ήθελα να μου πεις σε τι είναι χρήσιμη η θύρα RS 232c και τι κάνει η θύρα RJ45 DENON LINK

επεισεις αν ακους sacd
τοτε πας αποκλειστικα για pioneer επειδη ειναι ο μοναδικος που εχει gain για sacd ακροασεις και στηνει μοναδικη σινε κατασταση κατι που του αναγνωριζουν ολα τα περιοδικα
κατι εξαλλου για το οποιο φημιζεται η pioneer
σε μουσικη υπερτερει η denon σε γκαζια η onkyo

Φίλε argi γνωρίζεις εάν η pioneer ή onkyo έχουν μοντέλα, όπου όλες οι λειτουργίες γίνονται από τον υπολογιστή μέσω προγράμματος;

Εαν καταλαβα καλα, χρεαζεσαι ενισχυτη με RS232 θυρα.
Πρεπει ομως να κοιταξεις στο manual οτι σε βολευουν οι εντολες και οτι υπαρχει το αναλογο feedback.
Τα Lexicon τα προσφερουν αυτα, και δουλευουν απταιστα.

Προσοχη γιατι μερικοι ενισχυτες ισως εχουν θυρα, αλλα να ειναι μονο για αναβαθμισεις, η και τελειως απενεργοποιημενες.

Φίλε vipcinemas Δεν γνωρίζω τι κάνει η θύρα RS232. Ψάχνω ενισχυτή που να έχει την τεχνολογία, στην οποία θα τον ανοίγω και θα τον κλείνω από τον υπολογιστή μέσω προγράμματος, σε αυτή την περίπτωση η μοναδική θύρα που μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ ενισχυτή και υπολογιστή είναι μόνο η Ethernet.

Μήπως το πρώτο σου κριτήριο θα έπρεπε να ήταν να οδηγεί καλά τα ηχεία σου;
Αλήθεια, τι ηχεία πρόκειται να οδηγήσει;

Φίλε Τάσο δεν έχω αποφασίσει τι ηχεία θα πάρω, ψάχνω τον ραδιοενισχυτή.Γιατί αυτό που ζητώ προς το παρόν δεν το έχω βρει και μάλλον δεν υπάρχει..

ο πιονερος αν ειναι σαν τον ax5 μαλλον ανοιγοκλεινει
αλλα διαλεξε και ηχεια που ειναι πολυ ζωτικο

Θελεις ethernet oxi RS-232. Ξεχνα την αυτη ειναι μονο για service. Για ελεγχο θελεις μηχανημα τυπου 3808, ελεγxoμενο απο browser...
Τσεκαρε τι κανουν τα Yamaha. Θελεις παντως μηχανημα με καρτα δικτυου. Οποιο δεν εχει, ξεχνα ελεγχο