Τα φώτα σας για το...φως που θα αγοράσω!

Μόλις παρέλαβα το γομάρι,απίστευτη ποιότητα κατασκευής,φωνάζει απο μακρυά ότι είναι σοβαρό εργαλείο.Περισσότερες εντυπώσεις και φωτό μόλις προλάβω!Μιχάλη και πάλι ευχαριστώ!

Αντε καλοριζικος ο Catapult!!
Απο τους λιγους ακριβους φακους που αξιζουν καθε δολλαριο της τιμης τους.

Εγω τον εχω με την μια μπαταρια. Χανει λιγο σε φωτεινοτητα (αρκετη εχει ουτως η αλλως) αλλα με βολευει περισσοτερο κοντυτερος, τις περισσοτερες φορες.

8471601142_e12cbcfefb_b.jpg

Απο ποιοτητα και κατασκευη δεν το συζηταμε.. απαιχτος.

8489898039_0b8142c477_b.jpg

Nα'σαι καλα, ευχαριστω αλλα οπως εχω πει, εχω σταματησει να επενδυω σε μπαταριες και φακους λιθιου γενικοτερα.
Οτι πηρα απο λιθιου, πηρα. Μονο ΝιΜΗ τωρα :))

Για πες καμια ωραία και φθηνή πρόταση για NiMH? Υποθέτω θα κανουν και οι αλκαλικές;

Ναι κανουν και οι αλκαλικες.

Πες περιπου τι φακο θες, να σου προτεινω. Θες μεγαλο, μεγαλουτσικο, μικρο? 1χΑΑ 2χΑΑ 4χΑΑ?

θα ηθελα να ρωτησω, για αγορα ενος φακου για μεγαλη αποσταση φωτεινοτητας......ευχαριστω!

Απάντηση: Re: Τα φώτα σας για το...φως που θα αγοράσω!

Λόγω ανεργίας δε μένουν λεφτά για σούπερ αγορές. Μέχρι τώρα ότι πέρασε από τα χέρια μου είναι τα φτηνιάρικα:
κάποια Ultrafire 501 & 502 με τις 18650 και τους φορτιστές τους(εντυπωσιακό φως και τιμή)
ένα υποβρύχιο ikelite PCa με 4 ΑΑ , σχεδόν καινούριο αλλά που το φως του φαίνεται γελοίο πια και δεν έχω εντοπίσει κανένα αξιόλογο modification,
κανα δυο Tank 007 στα κλειδιά που σχεδόν ποτέ δεν δούλεψαν όταν τα χρειάστηκα,
έχω και ένα ΑΑ με 1 mode CREE R5 των 12-15 δολαρίων (αυτό το τελευταίο θα έλεγα πως είναι ο πιο χρήσιμος φακός, μικρό μέγεθος, ότι μπαταρία βρεθεί γύρω του βάζεις και το φως του είναι υπεραρκετό για χρήσιμα πράγματα και όχι εντυπωσιασμό ή tactical ψευδαισθήσεις).
Θα έλεγα ότι αν υπάρχει κάτι με μία ή δύο ΑΑ που μπορεί να βγάλει εντυπωσιακό φως χωρίς να ξεφεύγει σε χρήματα ίσως άξιζε για μένα, τώρα που δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ πως θα αγοράσω κάτι για πλάκα ή δοκιμή...

Εχω εναν surefire (που ποτε δεν καταλαβα γιατι ειναι τοσο ακριβος...),,,, θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον που να ειναι ποιο δυνατος, πιο μικρος και εννοειται, πολυ πιο φτηνος...
Υπαρχει αυτο που ζηταω ?

Ενας olight S10, ή S20 πχ? στα 25-30 ευρω?

Last edited:
χμμ το ζητημα ειναι τι user interface θες...Γαιτι αυτο του δικου σου ειναι μοναδικο
και τι μπαταριες?

Δες και τους sunwayman

Re: Απάντηση: Re: Τα φώτα σας για το...φως που θα αγοράσω!

Θα έλεγα ότι αν υπάρχει κάτι με μία ή δύο ΑΑ που μπορεί να βγάλει εντυπωσιακό φως χωρίς να ξεφεύγει σε χρήματα ίσως άξιζε για μένα, τώρα που δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ πως θα αγοράσω κάτι για πλάκα ή δοκιμή...

Η αγαπημενη μου σειρα ειναι η Nitecore Explorer.

To Νitecore EA1 και το ΕΑ2 (1χΑΑ και 2χΑΑ αντιστοιχα) ειναι φακουδακια γυρω στα 30 ευρω.
Δεν μπορω να σκεφτω κατι καλυτερο σε επωνυμο φακο με τετοια τιμη και με τοσες πολλες χρηστικες λειτουργιες.

http://www.banggood.com/buy/nitecore-EA.html

Εχω εναν surefire (που ποτε δεν καταλαβα γιατι ειναι τοσο ακριβος...),,,, θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον που να ειναι ποιο δυνατος, πιο μικρος και εννοειται, πολυ πιο φτηνος...
Υπαρχει αυτο που ζηταω ?

Ενας olight S10, ή S20 πχ? στα 25-30 ευρω?

Oi olight S10 & S20 ειναι εξαιρετικες προτασεις. Περιπου 28 & 38 ευρω αντιστοιχα.

Λιγο κατω απο τα 40 ευρω (και κοντα στα 1000 λουμενς) ειναι και ο Nitecore P12.
http://www.banggood.com/NITECORE-P12-CREE-XM-L2-950Lumen-LED-Flashlight-p-911169.html

Ευχαριστω Μιχαλη
Υπαρχει καποιο καταστημα που προτιμουμε ?

http://www.banggood.com/Olight-S10-Baton-CREE-XM-L-T6-320LM-5-Modes-Mini-LED-Falshlight-p-80795.html

http://www.banggood.com/Olight-S20-Baton-CREE-XM-L-T6-470LM-6-Modes-LED-Flashlight-p-80793.html

Αξιόπιστο κατάστημα, πολύ καλές τιμές και σχετικά γρήγορες παραλαβές...

Έχω και τους 2 φακούς και είναι από τους αγαπημένους μου. Τον μικρό τον χρησιμοποιώ κάθε βράδυ στο σπίτι, απίστευτα βολικός! Ο S20 βρίσκεται μόνιμα στο αυτοκίνητο...Ποιοτικοί, εύκολο UI και καλός φωτισμός. Συνιστούνται ανεπιφύλακτα...

Απάντηση: Re: Τα φώτα σας για το...φως που θα αγοράσω!

Ευχαριστω Μιχαλη
Υπαρχει καποιο καταστημα που προτιμουμε ?

Ντίνο, επειδή τον S10 τον είχα, τον πούλησα και το μετάνιωσα (εχω και 5 μπαταριες RCR123 που κάθονται)
θα τον ξανα-πάρω από εδώ, γιατί έχει το νεώτερο LED (XM-L2) και μάλιστα σε Neutral White
Φαντάζομαι έχει και τον S20...

ευχαριστω πολυ.και γιατι πιο ακριβο θα ψαξω,ειμαι "νεος" στο χωρο. ενα ερωτημα.....απο τι εξαρταται η μακρυνη δεσμη?

Παράγγειλα έναν nitecore p12 στο μεταξύ απο το banggood...

Noμιζω οτι εκανες την καλυτερη επιλογη.
Πανεμορφο λιτο design, εξαιρετικα χαρακτηριστικα και απο τους ισχυροτερους στην κατηγορια του.

r78q.jpg