Παιδια εχω το γνωστο κιτακι με τις 4εισοδους και το μοτοριζε alps. To ποτ το αλλαξα με 50κ τετραπλο το οποιο ομως εχει διαφορετικη διαταξη στα πινακια του, συγκεκριμενα με αυτο. Το λοιπον αν δεν κανω λαθος η διαταξη στην πλακετα βλεπωντας απο κατω με το ποτ μακρια απο εμας ειναι:
α2α1β1β2β3α3
γ2γ1δ1δ2δ3γ3
και εχει και 4 επιπλεον που στα σπεκς του ποτ αναφερονται ως dummy (στα διαλα...)
Το ποτ που αντικατεστησα δεν εχει τιςς dummy, αρα ειμαστε 4-0 απο τα αποδυτηρια, και εχει 3 πιν ανα καναλι κατακορυφα οποτε οπως καταλαβαινεται το καλωδιο προς την πλακετα εχει γινει σπαγγετι. Τις νεες συνδεσεις τις εκανα συμφωνα με το γνωστο 1-2-3 της alps.
Για να ρωταω φυσικα δεν δουλευει.... Σαν να δουλευουν κανα δυο ρελεδακια, αλλα αφου δεν εχω βαλει τα rca δεν ξερω τι και πως. Το ποτ παντως δε κουνιεται
βοηθεια?
αχ μητσομ-ζ μου τα λεγες...:grandpa:
κατι τελευταιο τα σπεκ του βγαλμενου μοιαζουν με αυτο
α2α1β1β2β3α3
γ2γ1δ1δ2δ3γ3
και εχει και 4 επιπλεον που στα σπεκς του ποτ αναφερονται ως dummy (στα διαλα...)
Το ποτ που αντικατεστησα δεν εχει τιςς dummy, αρα ειμαστε 4-0 απο τα αποδυτηρια, και εχει 3 πιν ανα καναλι κατακορυφα οποτε οπως καταλαβαινεται το καλωδιο προς την πλακετα εχει γινει σπαγγετι. Τις νεες συνδεσεις τις εκανα συμφωνα με το γνωστο 1-2-3 της alps.
Για να ρωταω φυσικα δεν δουλευει.... Σαν να δουλευουν κανα δυο ρελεδακια, αλλα αφου δεν εχω βαλει τα rca δεν ξερω τι και πως. Το ποτ παντως δε κουνιεται
βοηθεια?
αχ μητσομ-ζ μου τα λεγες...:grandpa:
κατι τελευταιο τα σπεκ του βγαλμενου μοιαζουν με αυτο
Last edited: