@ Leo06
Καλωσοριζω την κοινοτητα του XBMC
Το κουτι το εχω παρει ηδη. Για πες μου και εσυ που το κουτι σου εχει ενσωματομενο τροφοδοτικο πως παει απο θερμοκρασιες και θορυβους ?
Με τον Ι3 και την μητρικη εισαι ικανοποιημενος ? Μνημες εβαλες μονο μια?
Vcore Voltage: +0.95 V (min = +0.80 V, max = +1.60 V)
+3.3 Voltage: +3.38 V (min = +2.97 V, max = +3.63 V)
+5 Voltage: +5.11 V (min = +4.50 V, max = +5.50 V)
+12 Voltage: +12.10 V (min = +10.20 V, max = +13.80 V)
CPU FAN Speed: 1962 RPM (min = 600 RPM)
CHASSIS1 FAN Speed: 0 RPM (min = 600 RPM)
CPU Temperature: +44.0°C (high = +60.0°C, crit = +95.0°C)
MB Temperature: +32.0°C (high = +45.0°C, crit = +75.0°C)
φυσικά και εχω@ Leo06
Προφανως εβαλες μια μνημη λογω του UBUNTU. Με την ευκαιρια μπορεις να μου πεις εαν εχεις ΙΝΤΕΡΝΕΤ με το UBUNTU.
Γιατί να μην έχει ίντερνετ με το linux?
leo06, Με πολλές στροφές δεν γυρίζει ο ανεμιστήρας του cpu? Σχεδόν 2Κ αν καταλαβαίνω καλά, από 600 που είναι το ελάχιστο? Ετσι δεν ακούγεται?
Εχω σε c2d 6420, 2GB ram, 10.04 64bit με XBMC, cuda, vdpau κλπ... Εχει πάνω μια coolermaster gemini II S, συνέχεια στις 800rpm (min) είναι, με επιλεγμένο το silent profile της asus M/B... Αν και η αλήθεια είναι ότι το πισάκι αυτό "ατύχησε" γιατί δίπλα εκεί υπάρχει και WD TV live, και έχει πάρει το 100% του χρόνου μου, όντας fanless και με λογική consumer (on -> play -> off)...
edit: ποιο θέμα έχεις στο xbmc σου? Εχω το default, αλλά έτσι όπως βλέπω το δικό σου δείχνει καλύτερο...
O πιο αδύναμος "i" Core i3, είναι 2 φορές δυνατότερος από τον 6400! Δεν τίθεται θέμα ματρόσκας, παίζει και blu-ray ανετότατα χωρίς hardware acceleration.
η βασικες 4 βιδες εχουν τα ιδια ''κέντρα'' με την mini ΙTX η διαφορα ειναι οτι η mATX που ειναι 24 Χ 24 εχει δυο επιπλεον βιδες, με λιγα λογια οι μητρικες mini ΙTX μπαινουν σε ΟΛΑ τα κουτιαΚαλησπερα σε ολους
@ Γιωργος 69
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται το mini ATX που ειναι 17 Χ 17 να μπαινει στη βαση ενος mATX που ειναι 24 Χ 24
Καλημερα καταλαβα και σε ευχαριστω. Αυτο που θα με ταλαιπωρησει ειναι η μητρικη σε mATX να μην ζεματαει το NorthBridgeη βασικες 4 βιδες εχουν τα ιδια ''κέντρα'' με την mini ΙTX η διαφορα ειναι οτι η mATX που ειναι 24 Χ 24 εχει δυο επιπλεον βιδες, με λιγα λογια οι μητρικες mini ΙTX μπαινουν σε ΟΛΑ τα κουτια
Σε ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω τωρα.....Το newegg.com είναι το μεγαλύτερο online κατάστημα υπολογιστών στον κόσμο, και έχει πολλά reviews χρηστών στα προιόντα. Για μένα ο καλύτερος οδηγός αγορών.
Βάζοντας στο google το προιόν που θες και τη λέξη newegg p.x. "phenom ii 705e newegg" θα δεις.
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103683
Ναι σκέτος
Το εξηγείς λίγο επιγραμματικά (software setup δηλαδή) αυτό;
Κάτι άλλο πρέπει να ευθύνεται, ο επεξεργαστής σου (από θέμα raw power) ούτε που θα ιδρώνει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.