Εχω τον denon A1 SR και για να μπορέσω να απολαυβάνω κι´εγώ τον ήχο (προσοχή μόνο για τον ήχο ενδιαφέρομε και όχι για εικόνα διότι δέν έχω άλλωστε τ.v hd) απο τα καινούργια formats δηλαδή DTS HD, DOLBY True hd, dolby digital plus κ.τ.λ σκέφτομε να φτιάξω ένα P.C. στο οποίο να βάζω τα δισκάκια για play και μόνο, δέν θέλω να κάνει άλλη δουλειά.!! Ρωτάω τώρα τα εξής: α) θα μπορέσει να συνδεθεί στον denon και με ποιο τρόπο;
β) θα μπορέσει να παίζει το p.c και των δύο εταιριών (blue rey και hd dvd) τα δισκάκια; γ)τι κόστος θα έχει ένα τέτοιο μηχάνημα για τη χρήση μόνο που γράφω παραπάνω, αλλά με πάρα πολύ καλή ποιότητα ήχου; δ) μήπως έχω διάφορα προβλήματα π.χ να "κολλάνε" τα windows; γιατί κάτι τέτοια μου λένε κάποιοι. Γενικά τι με συμβουλεύεται;
Συγγνώμη άν φαίνονται χαζές οι ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετος με το θέμα και δέν θέλω να πετάξω τσάμπα λεφτά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
β) θα μπορέσει να παίζει το p.c και των δύο εταιριών (blue rey και hd dvd) τα δισκάκια; γ)τι κόστος θα έχει ένα τέτοιο μηχάνημα για τη χρήση μόνο που γράφω παραπάνω, αλλά με πάρα πολύ καλή ποιότητα ήχου; δ) μήπως έχω διάφορα προβλήματα π.χ να "κολλάνε" τα windows; γιατί κάτι τέτοια μου λένε κάποιοι. Γενικά τι με συμβουλεύεται;
Συγγνώμη άν φαίνονται χαζές οι ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετος με το θέμα και δέν θέλω να πετάξω τσάμπα λεφτά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.