τα φωτα σας παρακαλω!!!

imakolata

New member
17 February 2010
51
παιδια καλησπερα σε ολους!!
εδω και κατι μηνες οφειλω να ομολογησω οτι εχετε γινει ο καλυτερος μου συμβουλος σε οτι αφορα τηλεορασεις , νεες προσφορες κ.ο.κ.!!

ειχα ξαναποσταρει πριν απο καιρο ζητωντας την συμβουλη σας για αγορα καινουργιας τηλεορασης αλλα επειδη απο τοτε τα δεδομενα αλλαξαν θα ηθελα ξανα την βοηθεια σας!!

εχω κατασταλλαξει -μετα και απο τοσα ποστ που εχω διαβασει - οτι:
η επομενη τηλεοραση μου θα ειναι πλασμα!
εχω επισης καταληξει οτι θα ειναι 42 ιντσων (αυστηρα)! το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 600 (αν και καθε προταση μεχρι 700 ειναι δεκτη γιατι γιορτες ερχονται και που ξερεις κατι μπορει να βγει και σε προσφορα!)
βλεπω τηλεοραση μεσω νοβα αποκλειστικα και κατα κυριο λογο αθλητικα (ποδοσφαιρο ,φορμουλα κ.α), δεν εχω ακομα blu ray γιατι μενω επαρχια και δεν υπαρχει καν video club που να διαθετει δισκακια! αρα προς το παρον με ενδιαφερει μονο η θεαση ταινιων απο dvd.
σκοπευω να αναβαθμισω την νοβα σε hd στα αθλητικα της καναλια!
δεν εχω σκοπο να συνδεσω υπολογιστη και παιχνιδομηχανες στην τηλεοραση!
ακομα χρησιμοποιω μια samsung crt 21" με επιπεδη οθονη (απο τα τελευταια μοντελα που ειχαν βγει-αγορασμενη το 2004) απο την οποια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και πραγματικα δεν ξερω αν θα βρω τηλεοραση που να μου δειχνει μαυρο και χρωματα οπως μεχρι τωρα εχω συνηθισει! και πιστεψτε με δεν ειναι λιγες οι lcd & plasma που εχω δει σε φιλους και γνωστους και με κανουν να νιωθω τυχερος που ακομα εχω crt!
σας βαζω δυσκολα το ξερω αλλα γιάυτο ποσταρω σε αυτο το site γιατι ξερω οτι υπαρχουν ατομα που θα μου δωσουν την καταλληλη απαντηση και βοηθεια!!
:grinning-smiley-043

σε sd σημα δεν παιζει να βρεις καλυτερη τηλεοραση απο την crt που εχεις.
Στο sd σημα οι crt ειναι οι καλυτερες.

συμφωνω στο θεμα των crt και ξερω οτι στα χρηματα που διαθετω μπορω μονο να συμβιβαστω με κατι που να πλησιαζει την εικονα που τωρα βλεπω με την crt! οσον αφορα των πανασονικ s20 το μονο που εχω να πω ειναι πως δεν ειναι και λιγα τα ποστ που θεωρουν καλυτερη την περυσινη πανασονικ s10! εκτος και αν κανω λαθος και τα εχω μπερδεψει! για την u10 τι γνωμη εχετε? και επισης μια απορια! γιατι τουλαχιστον στο skroutz βλεπω οτι στις Plasma της samsung η διαθεση γινεται μονο απο κατι μαγαζακια που τουλαχιστον εγω δεν τα εχω ξανακουσει και οχι απο τα μεγαλα? με ενδιαφερε η σειρα 4 αλλα διαθεσιμοτητα μηδενικη?

επισης θα ηθελα την γνωμη σας για την σονυ 40ex500! το ξερω οτι δεν ειναι plasma αλλα ειναι απο τις λιγες lcd που εχω δει και η ληψη τους σε sd εστω και μεσω νοβα ειναι αρκετα ικανοποιητικη!

ευχαριστω για την προταση αλλα ειναι και ακριβουτσικη και απο καταστημα που δεν γνωριζω και lcd! καποια αλλη προταση κανεις??

σε sd σημα δεν παιζει να βρεις καλυτερη τηλεοραση απο την crt που εχεις.
Στο sd σημα οι crt ειναι οι καλυτερες.

Στο σπιτι του πεθερου μου εβαλα την 42U10 διπλα διπλα με την παλια του Philips 29" CRT (100 Hz) πενταετιας. Σε αναλογικο σημα η U10 εδειχνε καλυτερα σε ολα τα καναλια.

Εχει βεβαια ο πεθερος και σημα "καμπανα".