Yperion
AVClub Fanatic
Βασικα ειχα την εντυπωση οτι ολες σου οι ερωτησεις απευθυνονταν προσωπικα σε εμενα (και μαλιστα με τροπο που μου φανηκε πιεστικος).
Αν εκανα λαθος τοτε ζηταω συγνωμη.
Αν εκανα λαθος τοτε ζηταω συγνωμη.
Και τώρα που έμαθες φιλτατε τα ποσοστά πωλήσεων πες μας και τα συμπεράσματα σου.
Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι το ευρύ κοινό είναι απόλυτα προβατοποιημενο απο το βομβαρδισμό του μάρκετινγκ και τις παραινέσεις των πωλητών με τα πόλο μπλουζάκια που σπρώχνουν ότι δίνει μπόνους.
.. Το κλίμα γενικά είναι περίεργο (εγώ το βλέπω παντού) ...
Μερικοί και για οδοντόβουρτσα πάλι plasma panasonic θα πρότειναν.
Πλάκα έχει...
Ως καλύτερη όλων μια LCD και μάλιστα samsung? Θα σε φάνε ζωντανό εδώ αν γράφεις τέτοια πράγματα...
Μάλιστα. Με λίγα λόγια δηλαδή:
Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο, μια είναι η αλήθεια.
Μόνο πλάσμα (panasonic), οι άλλες είναι παραμύθια.
Ότι ναναι. Δε βαριέσαι, τζάμπα είναι... :alberteinstein:
Ως καλύτερη όλων μια LCD και μάλιστα samsung? Θα σε φάνε ζωντανό εδώ αν γράφεις τέτοια πράγματα...
Προς τι η ειρωνεία? και τι σημαίνει το εδώ? υπονοείς κάτι για το forum?
Ο καθένας μπορεί να προτείνει ό,τι θέλει, είτε plasma ή LCD, όπως εσύ είσαι fan (και υπέρμαχος) των LCD, έτσι άλλοι είναι φαν (και υπέρμαχοι) των plasma.
Πριν λίγο καιρό είχες γράψει....
Ο τεράστιος αριθμός πωλήσεων των LCD σε σχέση με τις plasma δε μετράει διότι ο κόσμος είναι πρόβατα και αγοράζει ότι του σερβίρουν.
...αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίσει είναι το γιατί, όσοι ασχολούνται με την εικόνα και γνωρίζουν κάποια πράγματα σχετικά με αυτή, δείχνουν μια προτίμηση στις plasma...λες να τα 'παίρνουν' όλοι από εταιρείες κατασκευής plasma?
Kαι ναι το 80% του κόσμου (μην πω παραπάνω) που πάει στα καταστήματα αγοράζει ότι του λέει ο πωλητής και ότι γυαλίζει περισσότερο, αγνοώντας και τα πλέον βασικά, αυτή είναι η πραγματικότητα...και στην τελική καλά κάνει, έχει περισσότερα και σοβαρότερα πράγματα για να 'σκάσει' από την αγορά μιας τηλεόρασης.
Ότι ναναι. Δε βαριέσαι, τζάμπα είναι...
1. Η τεράστια διαφορά στο μερίδιο αγοράς (91% προς 9%). Υπάρχει κανόνας στην αγορά που λέει ότι μπορείς να ξεγελάσεις λίγους για πολύ ή πολλούς για λίγο. Όλο τον κόσμο για πολύ καιρό είναι αδύνατο. Κάτι άλλο συμβαίνει λοιπόν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.