Τα γραφεία της Google στη Ζυρίχη

top-new-1.jpg

Θέλω να δουλέψω στη Google, πραγματικά!

Αυτό θα πει περιβάλλον εργασίας!

Σύμφωνα με το Forbes μάλιστα, είναι η πρώτη στον κόσμο όσον αφορά τη μισθοδοσία των υπαλλήλων της.

Μη μασατε!!!

Ψεμματα ειναι βρε σεις αυτα!!! Σιγα μην δουλευει ετσι ο κοσμος...

"Ross said...

I can only say I am very jealous and want to work there!!!
March 13, 2008 8:50 AM
Chase said...

work? what work?
March 13, 2008 9:18 AM
Sarah J! said...

That looks great, but makes you wondering why there are so many ways to relax. Do these people EVER get to leave for home?
"

Eντάξει, αέρα πουλάνε οι άνθρωποι... ούτε κρέατα, ούτε λάδια, ούτε τσιμέντα... Ουτε καν eshop δεν είναι... Είχαν μιά καταπληκτική ιδέα πάνω στις μηχανές αναζήτησης, είχαν κάποια καλά κεφάλαια από πίσω να σπρώξουν, "έπαιξαν" και λίγο με το "δώσε τόσα να σε εμφανίζω πρώτο" (με πρώτο διδάξαντα φυσικά την MS) και νάτους...

Άραγε η Google έχει γραφεία και εδώ στην Ελλάδα? Αναρωτιέμαι γιατί μερικές φορές βλέπω δικές της αγγελίες εργασίας σε μεγάλα ελληνικά sites εύρεσης εργασίας...

Αν έχει πώς και δεν έχει ανεβάσει κανένας καμιά photo από τα γραφεία της?

Εγώ το έχω γράψει και στο blog μου θα πέθαινα να δουλέψω για τη Google....τα κοντινότερα γραφεία είναι στην Ιρλανδία νομίζω αλλά είναι μία εταιρία με εντελώς νέα νοοτροπία ως προς την εργασία και το εργατικό δυναμικό και απευθυνεται στη δημιουργικότητα και την συνεργασία παρά τον ανταγωνισμό και την καταπίεση.....

Αυτό το νέο μοντέλο βέβαια θα κάνει μερικούς αιώνες να φτάσει στην Ελλάδα αν φτάσει και ποτέ.....

Έχω διαβάσει ότι το interview για να πιάσεις δουλειά στη google είναι τρομερά δύσκολο. Και για να φτάσεις να σε δεχτούν για interview πρέπει να είσαι ήδη πολύ ικανός.

Μιλάω κυρίως για προγραμματιστές βέβαια. Δεν ξέρω τι ισχύει για τις άλλες δουλειές (πωλητές, τηλεφωνήτριες κλπ). Πάντως για προγραμματιστές, πρέπει να είσαι πολύ top για να έχεις ελπίδα. Και μην σας μπερδεύουν τα λούσα... πρέπει να ρίξει κανείς πολύ σκληρή δουλειά για να παραμείνει σε μια τέτοια εταιρία.

Βέβαια, αν είσαι ικανός και δουλεύεις σκληρά, σε φροντίζουν και αυτοί καλά και πληρώνεσαι πάρα πολύ καλά...

Έχω διαβάσει ότι το interview για να πιάσεις δουλειά στη google είναι τρομερά δύσκολο. Και για να φτάσεις να σε δεχτούν για interview πρέπει να είσαι ήδη πολύ ικανός.

Μιλάω κυρίως για προγραμματιστές βέβαια. Δεν ξέρω τι ισχύει για τις άλλες δουλειές (πωλητές, τηλεφωνήτριες κλπ). Πάντως για προγραμματιστές, πρέπει να είσαι πολύ top για να έχεις ελπίδα. Και μην σας μπερδεύουν τα λούσα... πρέπει να ρίξει κανείς πολύ σκληρή δουλειά για να παραμείνει σε μια τέτοια εταιρία.

Βέβαια, αν είσαι ικανός και δουλεύεις σκληρά, σε φροντίζουν και αυτοί καλά και πληρώνεσαι πάρα πολύ καλά...

Όντως ή πρέπει να είσαι πολύ ικανός ή νέος αλλά με πολλά προσόντα (κυρίως δημιουργικότητα και ευφυία)

Αλλά ο τρόπος δουλειάς είναι τέτοιος που δεν έχει την πίεση που έχει η κλασσική ελληνική ή και αγγλική ή αμερικάνικη εταιρία.