Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

Απάντηση: Re: Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

Δεν με καίει και δεν είναι θέμα υπομονής απλά νομίζω ότι και ο ΟΤΕ το πήγε χαλαρά το θέμα.
Έπρεπε να πιέσει για διαφυγόντα κέρδη από την καθυστέρηση.
ναι σιγα μη ζητησει και αποζημιωση για ψυχικη οδυνη..

Εγω παλι νομιζω πως ειναι ολα προσμυμφωνημενα και μιλημενα. Τεραστιες εταιρειες με οργανωμενα νομικα τμηματα, φανταζομαι πως σιγουρα θα τα ειπανε νωριτερα μεταξυ τους για τις κινησεις τους και για το πως θα κινηθουνε.

Τεραστιες εταιρειες με οργανωμενα νομικα τμηματα....

Όντως αυτό ακούγεται σα να λες την Αμερική "ένα φιλελεύθερο και δημοκρατικό κράτος" :)

Έπρεπε να πιέσει για διαφυγόντα κέρδη από την καθυστέρηση.
Σιγά μη ζητήσει και λεφτά που τόσα χρόνια είχε μόνο IPTV και ένα δορυφόρο να κάθεται και δεν έκανε κινήσεις στη συνδρομητική. Κάτσε να δούμε πως θα πάει το πράμα, αν κι εγώ δε το βλέπω να κλείνει υπερ ΟΤΕ αν με ρωτάς.

Τελικά έγινε τίποτα σήμερα με την επιτροπή ανταγωνισμού???!!! θα δούμε τα "ελληνικά κανάλια" ??

Re: Απάντηση: Re: Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

ναι σιγα μη ζητησει και αποζημιωση για ψυχικη οδυνη..

έλα ντε? αφού τα θέλει τόσο τα κανάλια γιατί δε τα χει βάλει στο iptv της που έχει και περισσότερους συνδρομητές???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

Ζησε Μαη μου να φας τρυφυλλι

στην προκειμενη περιπτωση δεν φταει ο οτε αλλα τα δικαστηρια με τις απεργιες.
παντως ελπιζω να αξιζει η αναμονη και σε λιγες μερες να δουμε και τα υπολοιπα καναλια στις λιστες των δεκτων μας

Re: Απάντηση: Re: Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

στην Κρητη θα τα εχω μετα το Πασχα οποτε γιατι να περιμενω τον οτε?
Θέλεις να πεις στην πόλη του Ηρακλείου και λίγο έξω (από Ροδιά θα έρχεται το σήμα) και στην πόλη των Χανίων.

edit: Μάλλον για Ιούνιο θα πάει, αν δεν αλλάξει κάτι πάλι. (Από τον Οκτώβριο του 11 ήταν ο αρχικός σχεδιασμός)

Last edited:
Σε συμφωνία με τον ΟΤΕ για την δορυφορική μετάδοσή του σήματός τους προχώρησαν από την 1η Ιανουαρίου 2012 οι σταθμοί Mega, Star και Σκάι.

Το σήμα των σταθμών μεταδίδεται ήδη από το Conn-x TV και σύντομα θα ανέβει στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV .

Η κίνηση αυτή έχει ειδικό ενδιαφέρον αφού την ίδια ώρα ο ΟΤΕ έχει στραφεί εναντίον της Forthnet για τις αποκλειστικές συμφωνίες με τους πανελλαδικούς σταθμούς.

Η εκδίκαση της σχετικής απόφασης αναβλήθηκε για τις 5 Μαρτίου, εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων.

Η Forthnet έχει καλέσει τους σταθμούς να επαναδιαπραγματευτούν άμεσα την αποκλειστική συμφωνία που λήγει στο τέλους του 2012. Πρακτικά οι σταθμοί είναι πολύ πιθανό να εισπράξουν χρήματα και από τις δύο εταιρείες για την παροχή του προγράμματός τους.

http://www.paron.gr/typologies/?p=16841

Re: Απάντηση: Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

Σε συμφωνία με τον ΟΤΕ για την δορυφορική μετάδοσή του σήματός τους προχώρησαν από την 1η Ιανουαρίου 2012 οι σταθμοί Mega, Star και Σκάι.

Το σήμα των σταθμών μεταδίδεται ήδη από το Conn-x TV και σύντομα θα ανέβει στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV .

Η κίνηση αυτή έχει ειδικό ενδιαφέρον αφού την ίδια ώρα ο ΟΤΕ έχει στραφεί εναντίον της Forthnet για τις αποκλειστικές συμφωνίες με τους πανελλαδικούς σταθμούς.

Η εκδίκαση της σχετικής απόφασης αναβλήθηκε για τις 5 Μαρτίου, εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων.

Η Forthnet έχει καλέσει τους σταθμούς να επαναδιαπραγματευτούν άμεσα την αποκλειστική συμφωνία που λήγει στο τέλους του 2012. Πρακτικά οι σταθμοί είναι πολύ πιθανό να εισπράξουν χρήματα και από τις δύο εταιρείες για την παροχή του προγράμματός τους.

http://www.paron.gr/typologies/?p=16841
η συμφωνία έγινε για μετά το τέλος του 2012 ή για "από τώρα"? γιατί τότε τη νόημα είχε η "αποκλειστικότητα" των συμφωνιών που μέρι τώρα συζητάμε?

Re: Απάντηση: Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

Και νέα αναβολή για την συνεδρίαση της επιτροπής ανταγωνισμού για την διαμάχη OTE-FORTHNET....οι δικηγόροι απεργούν πάλι....

:ernaehrung004: cheers βρε!

Σε νέα -και μάλιστα επ’ αόριστον- αναβολή κατέληξε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού η οποία θα εκδίκαζε την προσφυγή του ΟΤΕ, σχετικά με το θέμα της αποκλειστικής μετάδοσης των ελεύθερων καναλιών από την πλατφόρμα της Nova.

Η συνεδρίαση της ολομέλειας της Επιτροπής αναβλήθηκε διότι το Υπουργείο Ανάπτυξης αποφάσισε ότι θα πρέπει να οριστεί νέα σύνθεση της Ανεξάρτητης Αρχής. Θολό παραμένει το τοπίο αν στην περίπτωση που -κάποια στιγμή- εκδικαστεί η υπόθεση και υπάρξει καταδικαστική απόφαση για τη Forthnet-Nova, τυχόν πρόστιμα θα έχουν αναδρομική ισχύ. Είναι μάλλον προφανές ότι σε αυτή την περίπτωση η Forthnet θα εγείρει ενστάσεις λόγω μη υπαιτιότητας στην καθυστέρηση εκδίκασης.

http://www.infocom.gr/2012/03/05/OTE-Nova-anabolh-sthn-EPAN/3089/

Ο κ. Τζωρτζακης τελικά απεδείχθει οτι υπάρχει ως υπουργος...
Σκανδαλώδης η αναβολή .....
Ποιος σοβαρος ξενος επενδυτης θα ερθει να επενδυσει τελικά στην Ελλάδα μετα απο αυτό...

Φταίει και ο ΟΤΕ το έχω πει και παλαιότερα που δεν κυνηγάει τα συμφέροντα του.
Ας κάτσει τώρα να χάνει συνδρομητές από το δορυφορικό επειδή στην Ελλάδα επιβιώνει ο πιο ισχυρός.

Ελλάς το μεγαλείο των πολιτικών σου!!! Τους φόρους ξέρουν και τους περνάνε με κατεπείγον και μεσα σε μια βραδιά! Έκει που πρέπει να τρέξουν για να οφελειθεί ο ανταγωνισμός άρα και οι πελάτες τα ζώα μου αργά!!!!!!