τα καλά του επαγγέλματος

Re: Απάντηση: τα καλά του επαγγέλματος

πανκροκ said:
ασχετο αλλα σχετικο ταυτοχρονα (μονο εγω μπορω να το κανω)

χθες ειδα μια slr mclaren.
ξερετε 625 αλογα, 600000 ευρω , κλπ κλπ
ηταν εκθεμα σε ενα tennis open που εγινε εδω την περασμενη βδομαδα.
περιττο να σας πω οτι στο καπακι ειδα μια sl55 amg και πραγματικα εχοντας δει την slr η sl55 φαινοταν στην καλυτερη σαν slk για να μην πω σαν a klass ανοικτη αν υπηρχε τετοιο πραμμα...
απιστευτο...

BAΛTOΣ EIΣAI? Ξύνεις πληγές...

Σπύρο είμαστε στην ίδια περίπου κατηγορία λόγω κι εγώ δουλειάς έχω κατά καιρούς οδηγήσει αρκετά θηρία τελευταία και για διακοπές είχα το audi q7

Αυτό, μάλιστα

Palimpsest said:
Παντως εγω εχτες στο Ιστορικο Γκραν Πρι της Κοπεγχαγης ειδα αυτο το αυτοκινητο, αναμεσα στα αλλα!

Το απόλυτα "αντρικό" αγωνιστικό αυτοκίνητο των '60s: Fiat Abarth 850 TC (Tourismo Competizione). Σάρωσε την κατηγορία κάτω του λίτρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, για εννέα χρονιές σερί, πριν την εμφάνιση του άλλου θρύλου, Autobianchi Abarth, αλλά ήθελε "χέρια" για να πάει όπως πήγαινε.

Βασισμένο στο αμάξωμα του ταπεινού 600ριού, είχε τετρακύλινδρο μοτέρ 850cc (από το Fiat 850), βελτιωμένο ως τα μπούνια από τον Αυστριακό "μάγο" Karl Abarth. Πώς σας φαίνονται 108 ίπποι (DIN) στις 7.400 στροφές -στις πίσω ρόδες- κιβώτιο με ίσια γρανάζια (χωρίς δακτυλίδια συγχρονισμού), μπλοκέ διαφορικό 45%, τελική 192 km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 9,1";

Όλα τα παραπάνω σε μεταξόνιο ποδηλάτου, για να μη ξεχνιόμαστε...//;-)

Attachments

• abarth-1.jpg
    abarth-1.jpg
    24.2 KB · Views: 7
  • abarth-2.jpg
    abarth-2.jpg
    17.8 KB · Views: 7
  • abarth-3.jpg
    abarth-3.jpg
    49.1 KB · Views: 8
Re: Απάντηση: τα καλά του επαγγέλματος

Eki_65 said:
Σπύρο είμαστε στην ίδια περίπου κατηγορία λόγω κι εγώ δουλειάς έχω κατά καιρούς οδηγήσει αρκετά θηρία τελευταία και για διακοπές είχα το audi q7
Oι εντυπώσεις και τα σχόλια φαντάζομαι θα είναι άψογα?

Και για τους γερους να θυμουνται, απο το ιδιο αγωνισμα....
Σπιρος

Attachments

• PIC00039c.JPG
    PIC00039c.JPG
    71.3 KB · Views: 3
  • PIC00040c.JPG
    PIC00040c.JPG
    75 KB · Views: 4
  • PIC00041c.JPG
    PIC00041c.JPG
    76.7 KB · Views: 4
  • PIC00017c.JPG