Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων (2025)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    0

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,131
Λιβαδειά
kalanta_1080x1920px.jpg

Σκηνοθεσία: Χρήστος Κανάκης

Πρωταγωνιστούν: Λώρης Λοϊζίδης, Γιάννης Μπέζος, Ορέστης Χαλκιάς, Γιούλικα Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Δανίκας,
Τάσος Παλαντζίδης, Κώστας Κορωναίος, Δημήτρης Καπετανάκος, Αμαλία Καβάλη, Τάσος Κωστής

4 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

Imdb

Τα Κάλαντα Των Χριστουγέννων είναι μια συγκινητική ελληνική κινηματογραφική εκδοχή του αριστουργήματος του
Καρόλου Ντίκενς σε σκηνοθεσία του Χρήστου Κανάκη και σενάριο του Λώρη Λοϊζίδη μας ταξιδεύει στα ορεινά χωριά
της Ηπείρου με ένα εντυπωσιακό καστ Ελλήνων ηθοποιών.

"Ο Λυκούργος, ένας σκληρόκαρδος τσιγκούνης, ζει αδιάφορος για τους γύρω του. Όλα αλλάζουν όταν, την παραμονή των
Χριστουγέννων, τον επισκέπτονται τρία πνεύματα – του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Μέσα από αυτό
το υπερφυσικό ταξίδι, ο Λυκούργος θα ανακαλύψει ξανά τη χαμένη του ανθρωπιά και θα επιλέξει μια διαφορετική ζωή,
γεμάτη αγάπη και γενναιοδωρία."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων - Trailer
FeelgoodEntertainment

• Love
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ωραιο δειχνει να δουμε αν εχει και ψυχη.

Ο σκηνοθετης ειναι κλασικος σκηνοθετης διαφημιστικων ειναι και η πρωτη του μεγαλη ταινια αλλα φαινεται πολυ προσεγμενη αν και ειναι η γνωστη ιστορια χιλιοειπωμενη οχι ομως σε Ελληνικη εκδοση οποτε αυτο απο μονο του ισως το κανει ενδιαφερον

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Για σινεμά δεν νομίζω...
Αλλά ok, κλασσική ταινία να δεις Χριστουγεννα με την οικογένεια.

Περίεργο συναίσθημα να βλέπεις μια αμιγώς ξενόγλωσση ταινία και τόσο γνωστή ιστορία, στα ελληνικά (όπως και το ανάποδο βέβαια). Νο1 ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ έκδοση για μένα το animation με τον Τζιμ Κάρεϊ.
Τέλος πάντων περίμενα ότι θα γελάσω με το trailer, αλλά όμως φαίνεται αξιόλογη προσπάθεια. Θεωρώ αν ήταν στα αγγλικά θα μπορούσε να σταθεί κι έξω.
Κρίμα γιατί απευθύνεται σε μια χούφτα ανθρώπους. Οι ξένοι αν θέλουν, έχουν στην διάθεσή τουυς ένα σωρό κορυφαίες εκδόσεις μια ζωή.

καταλαβαμε...

καταλαβαμε...

Καλά, βλέποντας το trailer σκεφτόμουν ότι "δεν υπάρχει περίπτωση να μην το θάψουν όλοι, ακόμα κι αν είναι εξαιρετικό". Υπάρχει μια άλφα δυσκοιλιότητα για οτιδήποτε φαίνεται πολύ polished για τα ελληνικά δεδομένα. Σαφώς, δεν αποκλείω να είναι πατάτα ολκής, απλά σε τέτοιου είδους ταινίες δε μου αρκούν οι κριτικές. Δεν ξέρω αν θα προλάβω να το δω στο σινεμά αλλά αν έχω την ευκαιρία σε κάνα Netflix θα το δοκιμάσω.