Ενδιαφερουσα θεση...οι ενστασεις ειναι οι εξης:
Δεν ειναι δυνατον η folk να ειναι υποκινημα της ροκ αφου προυπηρχε αυτης. Aτοπη τελειως αυτη η θεση.
ποιός είπε ότι η folk όπως την εννοείτε (και οι περισσότεροι δίσκοι που παρουσιάστηκαν) προϋπήρχε ? Οι ημερομηνίες έκδοσης και μόνον των δίσκων αυτών από όσο θυμάμαι μόνο, είναι δεκαετίας 60 και μετά...
Η wikipedia δεν εχει το αλαθητο στις αποψεις. Ειναι ομως ακριβης στα ιστορικα στοιχεια και σεβαστη στο διαδικτυο απο δισεκατομμυρια περιηγητες οι οποιοι την εχουν ανακηρυξει σε νο1 πηγη πληροφοριων. Και δεν ειμαι μετοχος της απλα εχω διαπιστωσει παμπολλες φορες την χρησιμοτητα και αξιοπιστια της.
100000000000000 flies eat shit...they can't be wrong...
Αυτο παλι απο που προκυπτει? Πρωτη φορα διατυπωνεται η αποψη οτι folk ειναι η ινδιανικη, περουβιανη και χιλιανη μουσικη. Αυτη ειναι ethnic μουσικη. Τα εχεις μπερδεψει αρκετα τα πραγματα.
μπα ? ήξερες μήπως τον όρο ethnic πριν το 1990 ? εγώ όχι. Μήπως ξέρεις και τον turbo folk ? Εμείς θα μπορούσαμε να το πούμε σκυλέ. Ήξερες τον όρο πρίν το 1970-75 ?
Τα αλμπουμ που λιγο ως πολυ αναφερθησαν εως τωρα ως folk -ή εστω τα περισσοτερα απο αυτα- υπαρχουν σε ΟΛΕΣ τις λιστες για το αντιστοιχο ειδος μουσικης στο δικτυο και στην βιβλιογραφια. Βεβαιως εχει καποιος δικαιωμα να αμφισβητει
τα παντα. Αλλα αν καποιος διαφωνει με ολον τον πλανητη μαλλον πρεπει αυτος να αναθεωρησει τις αποψεις του και οχι ολος ο κοσμος.
βλ. σχ. με μύγες παραπάνω...
Αυτο δεν το καταλαβα...
Ποια ειναι
η θεση στο χωρο (!!) που
δεν επιτρεπει δημοσια συζητηση (!!!) ?
Αυτη η προταση ειναι αρρωστημενη αν εννοεις οτι εισαι σημαινον προσωπο για να ασχολεισαι με τους αλλους συμφορουμιτες και οτι ολοι θα πρεπει να δεχονται την δικη σου γνωμη. Νομιζω οτι δεν αξιζει καποιος να ασχοληθει αλλο. Τα νηματα ειναι να συμμετεχουν οσοι ενδιαφερονται να εκφρασουν αποψη , να συζητησουν και να μαθουν. Εγω μπαινω στο φορουμ για να συζητησω και να μαθω. Αν νομιζα οτι τα ξερω ολα δεν θα εμπαινα ποτε.