DIAMANTIS SVIGOS
AVClub Addicted Member
Α... τωρα καταλαβα οτι εννοεις τα tonian ...
Ε τοτε πρεπει ν' αναφερουμε και τα ocellia...
Last edited:
Τη πρωτη φορά που τα ακουσα αισθάνθηκα οπως οταν μου είχε πει μια μαθητρια μου οτι οι περισσότερες συμμαθητριες της γουστάρουν παρτούζες αλλά οχι με τους συμμαθητές τους γιατί αυτοί ντρεπονται
Ειχα ακριβώς την ιδια σκέψη ''!?!?!?!?πως?''![]()
τι σκεψη θα εχουν οι οι περισσότερες συμμαθητριες οταν διαβασουν κατι τετοιο να λεει ο δασκαλος τους να δουμεΤη πρωτη φορά που τα ακουσα αισθάνθηκα οπως οταν μου είχε πει μια μαθητρια μου οτι οι περισσότερες συμμαθητριες της γουστάρουν παρτούζες αλλά οχι με τους συμμαθητές τους γιατί αυτοί ντρεπονται
Τη πρωτη φορά που τα ακουσα αισθάνθηκα οπως οταν μου είχε πει μια μαθητρια μου οτι οι περισσότερες συμμαθητριες της γουστάρουν παρτούζες αλλά οχι με τους συμμαθητές τους γιατί αυτοί ντρεπονται
Καποια στιγμη ειχαν αναφερθει και τα tidal.
Μαλλον τα piano πρεπει να παιζουν στα 10κ η λιγο περισσοτερο.
Αραγε τα εχει ακουσει κανενας;
Θα τα δουμε-ακουσουμε στην εκθεση;
και εγω τα ειχα στο μυαλο μου τα απλα Piano αλλα κανουν γυρω στα 14000-15000 οποτε δεν εμπιπτουν στην κατηγορια.
Εγω εχω ακουσει ενδελεχως τα Contriva και το Sunray. Ειναι αλλου...
Εαν εχεις υπομονη μερικους μηνες μαλλον θα ακουσεις τα Tidal Piano Cera SE στο σπιτι μου :BDGBGDB55:
ποια η διαφορα του "σπεσιαλ" από τo άλλο?
"κατασκευαρα" φαίνεται και δεν κρυβω την αδυναμία μου στους γερμανούς....ελπίζω να μην γίνομαι "fftopic:εντελως
(τα Contriva τα ακουσα και γω αλλα για τα λεφτα που ζηταει δεν τρελαθηκα με το αποτελεσμα
ποιος ηρθε;
και εγω τα ειχα στο μυαλο μου τα απλα Piano αλλα κανουν γυρω στα 14000-15000 οποτε δεν εμπιπτουν στην κατηγορια.
Εγω εχω ακουσει ενδελεχως τα Contriva και το Sunray. Ειναι αλλου...
Εαν εχεις υπομονη μερικους μηνες μαλλον θα ακουσεις τα Tidal Piano Cera SE στο σπιτι μου :BDGBGDB55:
Αν αναφερεσαι σε εμενα, ναι , "καιγομαι" να τα ακουσω και φυσικα εχεις ανοιχτη προσκληση για ακροαση στο δικο μου χωρο-συστημα.
Σε τιμη ερχονται τα Tidal Piano Cera SE ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.