τα καλυτερα ηχεια στα 10000 ευρο...(?)

Ναι αν και δεν αναφέρομαι στις εταιρίες που αναφέρεις καθως ξεφευγουν χρηματικά από το οριο
μιλάμε για το 12'' ειτε απλό ειτε coaxial

Ενταξει (αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με) αλλα η μεν tonian εχει μοντελο λιγο πιο πανω απ' το οριο των 10000 ενω η δε ocellia εχει μοντελο αρκετα χαμηλοτερα απ' αυτο αμφοτερες με μοναδες της phy. Βεβαια εχεις δικιο στο οτι δε χρησιμοποιουν το 12ιντσο αλλα μικροτερες μοναδες...-bye-

Τη πρωτη φορά που τα ακουσα αισθάνθηκα οπως οταν μου είχε πει μια μαθητρια μου οτι οι περισσότερες συμμαθητριες της γουστάρουν παρτούζες αλλά οχι με τους συμμαθητές τους γιατί αυτοί ντρεπονται
Ειχα ακριβώς την ιδια σκέψη ''!?!?!?!?πως?'' -bye-

Τη πρωτη φορά που τα ακουσα αισθάνθηκα οπως οταν μου είχε πει μια μαθητρια μου οτι οι περισσότερες συμμαθητριες της γουστάρουν παρτούζες αλλά οχι με τους συμμαθητές τους γιατί αυτοί ντρεπονται

ποιος ηρθε;

αυτο το εχει ακουσει κανενας?
θα το ακουσουμε στην φετινη εκθεση?
Revel Ultima Studio2

Attachments

• 308rev.jpg
    308rev.jpg
    25.4 KB · Views: 38
Απάντηση: Re: τα καλυτερα ηχεια στα 10000 ευρο...(?)

τι σκεψη θα εχουν οι οι περισσότερες συμμαθητριες οταν διαβασουν κατι τετοιο να λεει ο δασκαλος τους να δουμε :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: τα καλυτερα ηχεια στα 10000 ευρο...(?)

οι περισσοτερες συμμαθητριες της?
μηπως εννοουσε τον εαυτο της και δεν το ελεγε αμεσα?:flipout:

Μάλιστα. Προφανώς το θέμα δεν ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Μπλιάχ Ηχεία….

Άρα ας το γυρίσουμε σε κάτι πιο ενδιαφέρον… δηλώσεις κοπελών…

PLZ! Ας συνεχίσουμε on topic.

Καποια στιγμη ειχαν αναφερθει και τα tidal.
Μαλλον τα piano πρεπει να παιζουν στα 10κ η λιγο περισσοτερο.
Αραγε τα εχει ακουσει κανενας;
Θα τα δουμε-ακουσουμε στην εκθεση;

Re: Απάντηση: τα καλυτερα ηχεια στα 10000 ευρο...(?)

Καποια στιγμη ειχαν αναφερθει και τα tidal.
Μαλλον τα piano πρεπει να παιζουν στα 10κ η λιγο περισσοτερο.
Αραγε τα εχει ακουσει κανενας;
Θα τα δουμε-ακουσουμε στην εκθεση;

και εγω τα ειχα στο μυαλο μου τα απλα Piano αλλα κανουν γυρω στα 14000-15000 οποτε δεν εμπιπτουν στην κατηγορια.

Εγω εχω ακουσει ενδελεχως τα Contriva και το Sunray. Ειναι αλλου...

Εαν εχεις υπομονη μερικους μηνες μαλλον θα ακουσεις τα Tidal Piano Cera SE στο σπιτι μου :BDGBGDB55:

Τασο εγω πάντως ημουνα καλο παιδί
και προς τη μικρή και προς το θέμα....δε μου συμβαινει συχνά

Να μην απαντησω δηλαδή στα παιδια?

Υ.Γ. sorry αλλά εχω βαρεθεί ''ο καλύτερος ενισχυτής μέχρι...'' ''τα καλύτερα ηχεία μεχρι...'' Πλεον δεν νομίζω να μη γνωρίζουμε τις προτιμήσεις του καθενός...ηχητικά εννοω
Θα μου πειτε ....''παιξε αλλου με τα κουβαδάκια σου''
Παρόλα αυτά ηθελα να γράψω για αυτά τα μεγάφωνα τα οποία πιστευω οτι εχουν κάτι να πουν και σπάνια τα αναφέρει κάποιος

Απάντηση: Re: Απάντηση: τα καλυτερα ηχεια στα 10000 ευρο...(?)

και εγω τα ειχα στο μυαλο μου τα απλα Piano αλλα κανουν γυρω στα 14000-15000 οποτε δεν εμπιπτουν στην κατηγορια.

Εαν εχεις υπομονη μερικους μηνες μαλλον θα ακουσεις τα Tidal Piano Cera SE στο σπιτι μου :BDGBGDB55:

ποια η διαφορα του "σπεσιαλ" από τo άλλο?
"κατασκευαρα" φαίνεται και δεν κρυβω την αδυναμία μου στους γερμανούς....ελπίζω να μην γίνομαι ":offtopic:εντελως

(τα Contriva τα ακουσα και γω αλλα για τα λεφτα που ζηταει δεν τρελαθηκα με το αποτελεσμα

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τα καλυτερα ηχεια στα 10000 ευρο...(?)

ποια η διαφορα του "σπεσιαλ" από τo άλλο?
"κατασκευαρα" φαίνεται και δεν κρυβω την αδυναμία μου στους γερμανούς....ελπίζω να μην γίνομαι ":offtopic:εντελως

(τα Contriva τα ακουσα και γω αλλα για τα λεφτα που ζηταει δεν τρελαθηκα με το αποτελεσμα

το SE θα εχει λιγο καλυτερα υλικα στο crossover (πυκνωτες και αντιστασεις) και εσωτερικη καλωδιωση Argento Flow. Η εκδοση Cera θα εχει κεραμικα μεγαφωνα οπως και το Contriva αλλα το μοντελο δεν εχει κυκλοφορησει ακομα επισημα ( αν και ξερω 2-3 ατομα απο Audiogon που το εχουν παραγγειλει).

Τωρα εαν δε σου αρεσει το Contriva μαλλον δε θα σου αρεσει ουτε το Piano. Η φιλοσοφια της εταιριας ειναι η ιδια σε ολα της τα μοντελα... Για μενα τουλαχιστον δεν υπαρχει καλυτερο ηχειο ανεξαρτητου τιμης αλλα αν βαλεις μετρια εγγραφη πανω δυσκολα να την ευχαριστηθεις....

ποιος ηρθε;

Μη λες πολλά γιατί ειναι από τη πόλη σου,
οχι πως αλλου ειναι διαφορετικά.

Αν θελεις τη Παρακευή που θα κατέβω κανονίζουμε να μας πάνε βολτα, περασανε 8-9 χρόνια, μεγάλωσαν οι μικρές...
αυτές με γυρνάνε τωρα γιατί οι δικοί μου μεχρι 1-2 το πολύ

Καλά ακόμα με ηχεία ασχολείστε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: τα καλυτερα ηχεια στα 10000 ευρο...(?)

Αν αναφερεσαι σε εμενα, ναι , "καιγομαι" να τα ακουσω και φυσικα εχεις ανοιχτη προσκληση για ακροαση στο δικο μου χωρο-συστημα.
Σε τιμη ερχονται τα Tidal Piano Cera SE ;

η αλήθεια είναι ότι και μένα δε με αφήνει αδιάφορο η ακρόαση ενός τέτοιου ηχείου.
βγαίνουν γύρω στα 14 όπως έγραψε παραπάνω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τα καλυτερα ηχεια στα 10000 ευρο...(?)

Αν αναφερεσαι σε εμενα, ναι , "καιγομαι" να τα ακουσω και φυσικα εχεις ανοιχτη προσκληση για ακροαση στο δικο μου χωρο-συστημα.
Σε τιμη ερχονται τα Tidal Piano Cera SE ;

θα το κανονισουμε οπωσδηποτε. Οσο για την τιμη δε ξερει κανεις ποια θα ειναι η τελικη τιμη του προιοντος οταν κυκλοφορησει επισημα αφου δεν εχει μπει ακομα σε επισημη παραγωγη. Λογικα καπου μεταξυ στα 18.000-20.000 αφου οπως λεει ο κατασκευαστης μαλλον παιζει καλυτερα απο το Contriva που πουλιεται στα 25.000...

a μάλιστα...ξεφεύγει από το όριο κατά πολύ..
αυτό που δεν μου άρεσε στο Contriva ουσιαστικά,μια και το ανάφερες ήταν ότι για τα λίτρα του δεν είχε τον ογκο που περιμένεις στον ήχο
το piano.. έχει και ένα φινίρισμα μούρλια.....αλλα ξεφεύγει το άτιμο.