Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια, ειδήσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρί

Μπορεί λόγω γιορτών να θέλουν τα δωράκια τους.
Οι πωλητές δεν Φερουν ευθύνη για τους δασμους.

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ! Τα τσακάλια οι τελωνειακοί!

Ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα καταστήματα με ετοιμοπαραδοτα απίστευτα εργαλεία από όλες τις μάρκες και καλές τιμές με προσωπική εξυπηρέτηση και υπαλλήλους που βλέπεις σαν φίλους.
Υπάρχει???
Ναι και είμαι περήφανος που είναι Χιωτικο!!!
Πήγα σήμερα να αγοράσω λινελαιο σε Μπάμπη και Παναγιώτη.
Χαζεψα λίγο και στο τμήμα με τα καναρινί...
DSC_4211.jpg

Ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα καταστήματα με ετοιμοπαραδοτα απίστευτα εργαλεία από όλες τις μάρκες και καλές τιμές με προσωπική εξυπηρέτηση και υπαλλήλους που βλέπεις σαν φίλους.
Υπάρχει???
Ναι και είμαι περήφανος που είναι Χιωτικο!!!
Πήγα σήμερα να αγοράσω λινελαιο σε Μπάμπη και Παναγιώτη.
Χαζεψα λίγο και στο τμήμα με τα καναρινί...

Χαχαχα αυτά είναι,Κυριάκο είσαι Αρχοντας λέμε,πάρτα όλα :SFGSFGSF:
Οντως τό Χιώτικο μαγαζί έχει πολύ στόκ.

Να σαι καλά Δημήτρη!
Από πίσω έχει ακόμη δύο σταντ γεμάτα εργαλεία! Και που να δεις στην σκάλα!

Βγες βρε και μια φωτο στα Bosch!!!
Kαλως να γυρισεις πατριωτακι!!

Βρηκα ενα καταλογο φρεσκο και μεγαλο της DeWalt με ολα τα εργαλεια ! 40 εγχρωμες πυκνοτυπωμενες σελιδες γεματες λαχταριστα εργαλειακια.
Θες να στον κρατησω? γιατι εμενα δεν με ενδιαφερει :)))

Να σαι καλά Μιχάλη!
Εδώ η σκάλα με το συρόμενα και το D24000 δισκοπριονο πλακιδιων και γρανιτων μαρμαρων με βαγονετο!!!!
Ποιος άλλος το έχει ετοιμοπαραδοτο στην Ελλάδα η και στην Ευρώπη!!!
DSC_4213.jpg

Να σαι καλά Μιχάλη!
Εδώ η σκάλα με το συρόμενα και το D24000 δισκοπριονο πλακιδιων και γρανιτων μαρμαρων με βαγονετο!!!!
Ποιος άλλος το έχει ετοιμοπαραδοτο στην Ελλάδα η και στην Ευρώπη!!!

+1000 Κυριάκο
Εγώ έβγαλα τό "καπέλο" στό Toolshouse
Οταν είδα ότι είχε στόκ άμεσα ετοιμοπαράδοτους τούς δύο ταινιολειαντήρες B&D πού έφερες στόν Παναγιώτη καί τόν Σωτήρη.Kαί σέ ΠΟΛΥ special τιμή.
Πού δέν τούς έχει κανείς η σχεδόν κανείς από Ελλάδα ετοιμοπαράδοτους.

Όταν πήγα και τους πλήρωσα είχε 4 πάνω σε ένα ράφι. Πάει ο Γιάννης να πάρει ένα σκαλακι να κατεβάσει δύο και δίπλα του υπήρχαν ακόμη δύο!
Αυτοί ήρθαν μαζί Αθήνα.

Ετσι,πολύ καλό στίς μέρες μάς (κρίση,capital control) νά έχουν αρκετό στόκ τά καταστήματα.

Το τανκ τον γύρισε στην προηγούμενη τιμή που είχε....στην τιμή που μας τον άφησε (ty kouli) ίσως είναι από τις μικρότερες στην Ευρώπη

Το τανκ τον γύρισε στην προηγούμενη τιμή που είχε....στην τιμή που μας τον άφησε (ty kouli) ίσως είναι από τις μικρότερες στην Ευρώπη

Ήταν όντως πολύ καλή περίπτωση. Ο Κυριάκος βρέθηκε εκεί την σωστή στιγμή αλλιώς δεν θα το παίρναμε και χαμπάρι.
Ευχαριστώ Κυριάκο και για το λάδι.

Παναγιώτη ο Κυριάκος βρέθηκε εκεί ΚΑΙ διαμεσολάβησε να κατέβει η τιμή στην χαμηλότερη του skroutz και τα παιδιά εκεί σαν σωστοί έμποροι έκαναν την προσωρινή προσφορά...και εμείς σαν χαρούμενοι πελάτες το πήραμε...χε χε χε...την λύση την έδωσε ο mr Dewalt again !

Banggood κυριοι.

Ηρθε μια θηκη για το κινητο λυγισμενη, την εβγαλα φωτο και απευθυνθηκα σε αυτους.
Αμεσως στο online chat με ρωτησαν αν θελω τα χρηματα η να ξαναστειλουν το αντικειμενο και ζητησα εγω τα χρηματα. Σε 15 λεπτα ηρθε το refund στην Paypal.

Παραγγειλα ενα smartband για να καταγραφω τις δραστηριοτητες μου και για αγνωστο λογο μου ετσειλαν ενα μοντελο διαφορετικο απο αυτο που παραγγειλα.
Φαουλ τους σιγουρα αλλα μετα απο επικοινωνια μου ειπαν να μου επιστρεψουν το 50% της αξιας του αλλα επειδη επεμεινα μου εστειλαν πισω το 100%.

Θεωρω πως ειναι παρα πολυ καλοι καμια σχεση με Aliexpress τους οποιους δε θελω να ακουω.

Ακομη μια περιπτωση preorder οπου ενεργουν αμεσα.

Dear customers,

Thanks for choosing Banggood and our products.

We’re sorry to inform you that the preorder for the item [XANES 2 in 1 500LM Bicycle USB Rechargeable LED Bike Front Light Taillight Ultra-light Warning Night Light] was delayed due to a delay in the manufacturing process.

We’re will do our best to find a solution as soon as possible.

If you don't have the urgency to receive the product, and can wait for your order, after the delivery, you will also receive Banggood Points in your account.

The amount of Banggood Points will be calculated as following:

Less than 7 days delay: 50 BG points
More than 7 days delay: 100 BG points

In case you do not want to wait for the delivery and want to request a full refund of your order, please click on the following link:

https://www.banggood.com/index.php?com=account&t=ordersList

Thank you for your understanding and your cooperation.
Best regards,
Customer Service.

Μακαρι να ηταν πιο κοντα ωστε να ειχαν και καλυτερους χρονους παραδοσης.

Να πω και γω -για αλλη μια φορα- οτι το banggood ειναι απο τα καλυτερα και πιο αξιοπιστα ιντερνετικα μαγαζια.
Το γνωριζω απο την πρωτη μερα που ανοιξε και στις ελαχιστες περιπτωσεις που υπηρχε προβλημα, ανταποκριθηκαν πραγματικα αψογα και δικαια.