Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια, ειδήσεις.

Δυστυχως δεν προκειται για εμπορικο καταστημα Αμαζον οπως αυτα που ψωνιζουμε. Αναφερεται σε αλλες υπηρεσιες.
Το κεφαλαιο 1 δις μου φαινεται υπερβολικα μεγαλο, ουτε τραπεζα να ηταν.

++++

Ειχα παραγγειλει ενα αμονι 11 κιλων απο το ergaleionet.gr και σημερα μου επεστρεψαν τα χρηματα πισω στο paypal αναφεροντας οτι το προϊον εχει εξαντληθει.
Εδω το εξαντλημενο προϊον που ομως φαινεται διαθεσιμο https://www.ergaleionet.gr/eshop/product/21132/bormann-bbv5000-amoni-mantemi-11kg-002451

Δυστυχως δεν προκειται για εμπορικο καταστημα Αμαζον οπως αυτα που ψωνιζουμε. Αναφερεται σε αλλες υπηρεσιες.
Το κεφαλαιο 1 δις μου φαινεται υπερβολικα μεγαλο, ουτε τραπεζα να ηταν.

++++

Ειχα παραγγειλει ενα αμονι 11 κιλων απο το ergaleionet.gr και σημερα μου επεστρεψαν τα χρηματα πισω στο paypal αναφεροντας οτι το προϊον εχει εξαντληθει.
Εδω το εξαντλημενο προϊον που ομως φαινεται διαθεσιμο https://www.ergaleionet.gr/eshop/product/21132/bormann-bbv5000-amoni-mantemi-11kg-002451

Παντως εγω βλεπω διαγραμματα τιμων στο skroutz - αμαζον και idealo.de και ειναι ξεκαθαρο πως τα εργαλεια έχουν τις καλυτερες τιμές απο Iανουαριο μεχρι τελη Απριλη το πολυ καθως και Αυγουστο Σεπτέμβρη.
Οποτε BF δεν ξανασχολουμαι για αγορες εργαλειων.

germanos.gr
Παρήγγειλα στον Γερμανό στις 23/11 απο το ίντερνετ το ασύρματο Gigaset E370 το οποίο και φαινόταν σε απόθεμα.
Στις 11/12 μετά απο 20 ημέρες, στις οποίες είχα ελέγξει στην ιστοσελίδα για την παραγγελία μου η οποία φαινόταν καταχωρημένη, τους κάλεσα να ρωτήσω τι γίνεται με το τηλέφωνο.
Από τότε έχω λάβει δύο SMS αλλά όχι το προϊόν που έχω παραγγείλει και πληρώσει από 11 Νοεμβρίου

[url=https://postimg.cc/xkCJWqqg][/URL]

Re: Απάντηση: Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια

https://eleftherostypos.gr/ellada/6...ro-gia-kathe-mera-kathysterisis-meso-courier/

Τελικά έχει παραγίνει το κακό... να ζητήσεις αποζημίωση.

τι αποζημιωση να ζητησει? αφου το κουριερ δεν εχει παρει το προιον. Στο μηνυμα φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν εχει αποσταλει. Απλα εχει καταχωρηθει.
Εγω σας το λεω πανω απο 2-3 μερες καθυστερηση ειναι σιγουρα καθυστερηση απο το καταστημα και οχι το κουριερ.

Δηλαδή εδώ και σχεδόν ένα μήνα από την παραγγελία το έχει ( ;) ) το κατάστημα και δεν το έχει προωθήσει ακόμα στη μεταφορική ; ακόμα πιο χειρότερα δηλαδή. εδώ λοιπόν κι αν θέλουν καταγγελία.

Φανταζομαι οτι η μυνηση θα μπορει γινει εφοσον το προιον βρισκεται στην courier και δεν εχει αποσταλει ακομη μετα απο τοσο διαστημα...

Εγω δεν νομιζω να οδηγει πουθενα αυτο...το courier θα τα ριξει στο καταστημα και αυτο στην αντιπρωσοποια και αντε βγαλε ακρη....

Παντως η μεγαλη καθυστερηση οφειλεται κυριος στα courier κακα τα ψεματα...

Κώστα δεν ξέρω αν θα βγάλει άκρη ή όχι σε αυτή την περίπτωση, αλλά μια καταγγελία πρέπει να γίνει. είμαι σίγουρος ότι ήδη θα έχουν γίνει από κάποιους. Δεν μπορεί να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση.

Φυσικα και καλα κανουν καποιοι και κανουν μυνηση....ειναι και ενας μοχλος πιεσης και αυτος...απλος οπως ειπα δεν ξερω αν θα βγει κατι...

υπενθυμιζω οτι μια μηνυση θελει κανα κατοσταρικο για να κατατεθει.
και παντα υπαρχει στα ψιλα γραμματα (ακομα και στα ασφαλιστηρια) " εξαιρουνται εκτακτες συνθηκες".
πρεπει να αποδειχθει προθεση οτι δεν ηθελαν να σε εξυπηρετησουν. κοινως, πιασε το αυγο και κουρευτο που λενε

Σε τέτοια θέματα χρειάζεται η συμβουλή δικηγόρου, νομικού συμβούλου κ.λ.π. δεν κάνεις κάτι από μόνος σου εκτός κι αν γνωρίζεις από δικονομικά θέματα.
κι αν σε συμφέρει φυσικά.
Υπάρχει και η υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή που μπορεί να απευθυνθεί κάποιος όταν νομίζει πως θίγονται τα δικαιώματά του.

Εξαιρετικές εντυπώσεις από το toolman.gr . Μου έστειλαν με ελτά κούριερ, αυθημερόν, από 27/11, μια μικρή παραγγελία ευτελούς αξίας, αλλά με υλικά χρήσιμα για κάτι μερεμέτια που ήθελα να κάνω μέσα στις γιορτές. Επειδή το δέμα αγνοείται επί 28 ημέρες, έκανα σήμερα ακύρωση παραγγελίας. Χωρίς καμία αντίρρηση, προσπάθησαν καταρχάς όσο μπορούσαν να εξυπηρετήσουν σε πολύ ευγενικό ύφος (ο υπεύθυνος κος Νίκος τον οποίο και εκτίμησα ιδιαίτερα μετά από αυτό), και αφού μου ζήτησαν πολλές φορές ταπεινά συγνώμη, μου πρότειναν είτε εκ νέου αποστολή των προϊόντων με μεταφορική εταιρεία από Δευτέρα, είτε επιστροφή χρημάτων. Προτίμησα το δεύτερο γιατί δεν άξιζε όλη αυτή τη διαδικασία για 15 ευρώ περίπου. Σίγουρα θα τους έχω υπόψη στο μέλλον σε ανάλογες αγορές μου.

Εχω ψωνισει αρκετες φορες απο το toolman επι τοπου,
παρ' οτι μενω στην αλλη ακρη της πολης.
Καταστημα γειτονιας, αλλα......... μεγαλο, φοβερα ενημερωμενο,
και με αψογη εξυπηρετηση.

Εδω και διαστημα κανω παραγγελειες και απο το
index.php
..ειναι καταστημα που συνεργαζεται με το eshop.gr.(αν δεν ειναι το ιδιο)...δηλ μπορεις να παραγγηλεις και να παραλλαβεις απο το eshop point της περιοχης σου...
Εχω παραγγηλει 5 φορες το τελευταιο εναμιση μηνα και οι παραλλαβες ηταν ακριβως οπως να τις εκανα στο eshop...γρηγορα και αμεσα...3 μερες το πιο πολυ...
Το αναφερω σαν εναλλακτικη για οποιον ψαχνεται αυτο το διαστημα με οσα συνβαινουν...

Εδω και διαστημα κανω παραγγελειες και απο το
index.php
..ειναι καταστημα που συνεργαζεται με το eshop.gr....δηλ μπορεις να παραγγηλεις και να παραλλαβεις απο το eshop point της περιοχης σου...
Εχω παραγγηλει 5 φορες το τελευταιο εναμιση μηνα και οι παραλλαβες ηταν ακριβως οπως να τις εκανα στο eshop...γρηγορα και αμεσα...3 μερες το πιο πολυ...
Το αναφερω σαν εναλλακτικη για οποιον ψαχνεται αυτο το διαστημα με οσα συνβαινουν...

Καλο ακουγεται, γιατι κι εμενα με βολευει το e-shop.
Πως ξερουμε ποια συνεργαζονται;

Ποια ΑΛΛΑ καταστηματα συνεργαζονται με τα e-shop, ενοοω.
Υπαρχει καποια λιστα ή κατι τετοιο;