Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια, ειδήσεις.

Αυτό δεν ισχύει. Μέσα σε 2-3 εργάσιμες (αν όχι 1) τα χρήματα έχουν μπεί.
Τουλάχιστον σε πληρωμές σε POS σε 3 διαφορετικές τράπεζες σε καταστήματα που γνωρίζω.
Οπότε στην Ελλάδα είναι αλλιώς. Στις ΗΠΑ ισχύει αυτό που έγραψα κ επειδή τα δίκτυα είναι ίδια (vosa, MasterCard , AmEx) υπέθεσα πως οι πρακτικές θα είναι κοινές

Πολύ κακές οι επιλογές της πολιτικής του Skroutz τώρα τελευταία. Ίσως ανέλαβε κάποιος κακός manager. (n)

Δείτε ένα παράδειγμα:

Σε αυτή τη σελίδα το τριβείο της DeWalt εχει 90€ και ενώ το πουλάνε 40 καταστήματα, σε κανένα δεν υπάρχει πλέον το μπλε κουμπί "Δες το στο κατάστημα"!
Σε όλα υπάρχει μόνο το πράσινο κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι"
Έτσι, δεν μπορείς να μπεις στη σελίδα του κάθε μαγαζιού να χαζέψεις προδιαγραφές, πληροφορίες, ή και να δεις τα ταχυδρομικά μήπως και το πάρεις απευθείας από το κατάστημα. Απαράδεκτη αλλαγή. Και συνήθως οι πληροφορίες του προϊόντος της σελίδας του Σκρουτζ είναι είτε ελλιπείς είτε ανύπαρκτες και σε αναγκάζουν να τις ψάχνεις μονος σου στο ίντερνετ.

Το δεύτερο ζήτημα είναι πως πολλά από τα φτηνά καταστήματα αποχώρησαν από το Skroutz (και καλά έκαναν).
Έτσι, το Bestpice (αλλά και το χειροκίνητο ψάξιμο μέσω google) βγάζει καλύτερες τιμές
Στο ίδιο προϊόν, στο Bestprice.gr, το τριβείο της DeWalt, υπάρχει φτηνότερο (στα 85€) και ετοιμοπαράδοτο και χωρίς τις "εξυπνάδες" του σκρουτζ που σε "αναγκάζει" να το αγοράσεις μέσω αυτού. (για να μην πούμε και περί συνδρομών κλπ)

Κρίμα για το Skroutz. Προσωπικά αρχίζω να το εγκαταλείπω. :(

Λήγει αύριο η συνδρομή μου και δεν την ανανεώνω προς το παρόν.
Λίγα καταστήματα και όχι τα φθηνότερα οπότε έχει χάσει το νόημα του.

Έχω διαβάσει και κακή αντιμετώπιση σε θέματα εγγύησης οπότε δεν υπάρχει λόγος να το προτιμάει κάποιος εκτός απο το χρόνο που γλυτώνει αφού με 5 κλικ έχεις ολοκληρώσει αγορά.

Παρα τα πιθανα μειονεκτηματα, ολα εξαρτωνται απο το ποσο συχνα χρειαζεται να ψωνιζεις και φυσικα πόσα μεταφορικα γλυτωνεις τελικα.

Την ερευνα αγορας υποτιθεται οτι την κανεις ουτως η αλλως αφου το Skroutz δεν αντιπροσωπευει ολα τα καταστηματα. Οι αξιολογησεις βοηθουν, ειναι πολυ χρησιμες.
Το Σκρουτζ εχει την καλυτερη διαδικασια παραδοσης με 2 ειδοποιησεις, μια που σου δινει το τριωρο περιθωρειο εντος της ημερας και μια λιγο πριν την παραδοση.
Μπορεις και να αλλαξεις ευκολα την ημερα παραδοσης αν σου τυχει κατι.

Εχω γραφτει απο την αρχη στο Skroutz και ειναι η τριτη φορα που εχω ανανεωσει, καθως τα μεταφορικα που εχω κερδισει ειναι κυριολεκτικα υπερπολλαπλασια απο τις συνδρομες.

Έτσι, το Bestpice (αλλά και το χειροκίνητο ψάξιμο μέσω google) βγάζει καλύτερες τιμές
Στο ίδιο προϊόν, στο Bestprice.gr, το τριβείο της DeWalt, υπάρχει φτηνότερο (στα 85€) και ετοιμοπαράδοτο και χωρίς τις "εξυπνάδες" του σκρουτζ που σε "αναγκάζει" να το αγοράσεις μέσω αυτού. (για να μην πούμε και περί συνδρομών κλπ)

Κρίμα για το Skroutz. Προσωπικά αρχίζω να το εγκαταλείπω. :(

Σιγουρα είναι καλύτερα το best price καθώς εδώ και 2 μήνες έχει πρόσθεσει και τον ανεξάρτητο ιντερνετικο κολοσσο που ακούει στο όνομα eshop...το οποίο θα ανεβάσει σιγουρα την πλατφόρμα του Bestprice..
To skroutz ουδέποτε είχε επισυνάψει deal με το eshop.
Οπότε βλέπουμε και Skroutz αλλά επιλέγουμε Bestprice..!!!

• Like
Reactions: papg and nikfor
Παραγγελία από το public που έπρεπε να έχει φτάσει το αργότερο μέχρι 4/12 ακόμη σε συλλογή.

1733749453019.png

Και μιλάμε για βιβλία Αγγλικών, όχι καμία τηλεόραση.
Όταν τους παίρνω τηλέφωνο λαμβάνω την απάντηση "Θα μάθουμε και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το πότε θα παραλάβετε".
Μήπως ήρθε sms σε κάποιον από εσάς εκτός από εμένα αυτές τις ημέρες κατά λάθος;

Tο ότι είναι όλα πράσινα πλέον στο skroutz,με ξένισε κι εμένα αρχικά.
Όμως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις αν το φθηνότερο κατάστημα έχει δικό του site γκουγκλάροντάς το.

• Like
Reactions: KOSSTV
Παιδες να κανω μια ερωτηση..ισως εχει ξανα αναφερθει....μπορει καποιος να μου πει αν γινεται να παραγγειλουμε απο εδω?

Έβαλα για δοκιμή στο καλάθι μια 4άρα μπαταρία PBA Bosch και εκτός από την καλύτερη τιμή που έχω βρει (70€),την στέλνει Ελλάδα χωρίς μεταφορικά!!!
EDIT:
"Your shopping cart contains items that cannot be delivered to the selected delivery address."

Last edited:
Έβαλα ΄τώρα ένα ενεργό 8ιντσο subwoofer αυτοκινήτου Alpine και το στέλνει Ελλάδα με 14,90€ μεταφορικά όταν το Amazon.de ζητάει 71€!!!
Προφανώς είναι κάτι σαν το skroutz με διάφορα καταστήματα.

Επιχείρησα πριν λίγο να κάνω μια διαδικτυακή αγορά λίγο άνω των 10 ευρώ από το Temu και μου έβγαλε μήνυμα ότι το ελάχιστο όριο παραγγελίας είναι στα 20 ευρώ.
Από πότε έγινε παιδιά αυτή η αλλαγή; Πριν από κανά μήνα που είχα ξανααγοράσει από αυτούς, θυμάμαι ότι ήταν στα 10 ευρώ το ελάχιστο όριο αγορών.

Πολυ καιρο πριν.

Μπορεις ομως να εκμεταλλευτεις τα προωθητικα μειλ που στελνουν για ενεργοποιηση κουπονιων οπου με αγορα 2 προιοντων δινουν δωρεαν αποστολη συν το πακετο κουπονιων γιε επομενη αγορα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Τσέκαρα πριν λίγο τα emails μου και είδα ότι είχα κάνει παραγγελία από το Temu στις 19/1/2025. Τα προιόντα που είχα αγοράσει τότε ήταν περίπου 11 ευρώ αξίας.
Ίσως μου έκαναν δωρεάν μεταφορικά τότε επειδή ήταν η πρώτη φορά που παρήγγειλα από αυτούς.
Όπως και να έχει, η ελάχιστη αξία παραγγελίας των 20 ευρώ, θεωρώ ότι αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα έτσι κι αλλιώς. Κρίμα.

κλιμακωτα παει στις πρωτες παραγγελιες, μεχρι να πας στο οριο των 20