Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια, ειδήσεις.

παιδια καλησπερα...πολυ προσοχη στις αγορες απο το αλιεξπρεςς, εφανιστηκαν scammers

πηγα να ολοκληρωσω παραγγελια απο ενα προιον που το βρηκα στην χαμηλοτερη τιμη, κ μετα την πληρωμη με καρτα μου ζητηθηκε επιβεβαιωση συναλλαγης με κωδικους τραπεζας.
η σελιδα εμοιαζε με αυτη της τραπεζας, αλλα η διευθυνση ητανε https://checkoutshopper-live.adyen.com και openbank.pereausbank.com

χτυπησαν καμπανακια και ακυρωσα την παραγγελια.
Στη συνεχεια αγορασα το ιδιο προιον απο αλλον πωλητη με την συνηθισμενη διαδικασια> ολοκληρωση μετα τα στοιχεια της καρτας

γνωριζει καποιος γιατι το κανει αυτο το aliexpress ;

ali01.jpgali02.jpg

Στην αρχη παρουσιαζει μια τιμη απιθανα μικρη και στην συνεχεια οποια επιλογη και να κανω απο τις διαθεσιμες η τιμη αλλαζει δραματικα.
οχι οτι περιμενα να παρω τα φλασακια και αλλα προιοντα σε αυτην την τιμη αλλα ....

View attachment 249580View attachment 249581

Στην αρχη παρουσιαζει μια τιμη απιθανα μικρη και στην συνεχεια οποια επιλογη και να κανω απο τις διαθεσιμες η τιμη αλλαζει δραματικα.
οχι οτι περιμενα να παρω τα φλασακια και αλλα προιοντα σε αυτην την τιμη αλλα ....

Συνήθως οι χαμηλές τιμές αφορούν την πρώτη παραγγελία νέου πελάτη. Όταν είσαι ήδη πελάτης και συνδεθείς, αλλάζουν.

• Like
Reactions: legeonarios
Συνήθως οι χαμηλές τιμές αφορούν την πρώτη παραγγελία νέου πελάτη. Όταν είσαι ήδη πελάτης και συνδεθείς, αλλάζουν.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δεν το ειχα καταλαβει

• Like
Reactions: newbie

Εμένα μου το κάνει πριν το loggin. Θεωρώ ότι μόλις δει Ελλάδα σου βγάζει άλλη τιμή επειδή ενσωματώνει μεταφορικά και ΦΠΑ. Αλλά κι αυτό που λέει ο Στέλιος έχει βάση.

• Like
Reactions: legeonarios
Εμένα μου το κάνει πριν το loggin. Θεωρώ ότι μόλις δει Ελλάδα σου βγάζει άλλη τιμή επειδή ενσωματώνει μεταφορικά και ΦΠΑ. Αλλά κι αυτό που λέει ο Στέλιος έχει βάση.
Πριν αρκετό καιρό είχε βγάλει κάτι που ήθελα, σε τιμή όπως παραπάνω. Όταν έκανα login η τιμή δεκαπλασιάστηκε. Είπα σε έναν φίλο που δεν είχε λογαριασμό, να δημιουργησει και να το παραγγείλει. Το πήρε στην χαμηλή τιμή και μόνο για ένα τεμ. Εννοείται ότι στις επόμενες αγορές οι τιμές ήταν οι κανονικές.