Τα καλύτερα ουϊσκυ δεν είναι σκωτσέζικα...

Re: Απάντηση: Τα καλύτερα ουϊσκυ δεν είναι σκωτσέζικα...

και ελεγα μονον εγω ειμαι του ουϊσκυ.....ρε λαρυ τι σπιτι ειναι αυτο!!!φτωχια εχεις βλεπω......και εγω ο φουκαρας σε μια καλυβα ειμαι και εχει τρυπα και το ταβανι.

αφου σου αρεσε το σπιτι να σου δειξω και το κοριτσι της υποσχεσεως

0

Ρε Διονύση, αυτό το πίνουν οι κατεστραμμένοι στα τελευταία μαγαζιά της Συγγρού (εκεί στα στην Αμφιθέας) :Banane0::Banane0:

Λαρούκο, τα σέβη μου

Είχα πάντα μιά απορία: αφού είμαστε η χώρα με την μεγαλύτερη κατά κεφαλή κατανάλωση ουίσκυ στον κόσμο, γιατί δεν σκέφτηκε ποτέ κανείς να αποστάξει ουίσκυ στην Ελλάδα; Δηλαδή, τι παραπάνω έχουν ιάπωνες και ινδοί; Ή μήπως υπάρχει ελληνικό ουίσκυ και δεν το ξέρω;

sυμφωνώ απολύτως... ειδικά stolisnaya και για ιδιαίτερες περιπτώσεις piperskaya.

Μήπως εννοείς pertsovka; την κόκκινη με την πιπεριά για να καίει περισσότερο; Είχα πάρει ένα μπουκάλι όταν ήμουν φοιτητής και δεν το τέλειωσα ποτέ. Αυτό για όσους με ξέρουν λέει πολλά, είναι το μοναδικό αλκοολούχο που δεν γονάτισα στη ζωή μου. Τα τελευταία χρόνια πάντως, ειδικά τα καλοκαίρια, πίνω μαύρο ρούμι με πάγο και μιά φέτα λεμόνι (Captain Morgan's).

http://popsop.com/goto/popsop.ru/wp-content/uploads/captain-morgan-rum-original-spiced-100-proof.jpg

Back to real life my friends, απόσταξη μούρου κάπου στη Νότια Εύβοια.
Μιλάμε για δυναμίτη!!
Μετά πλακώσαμε κατι ψητά ελεύθερης βοσκής.....χάλια!!

Η συμβολή της Φωτογραφικής κατηγορίας στο θέμα:
(τυχόν κουνημένες φωτό απολύτως δικαιολογημένες :ADFADF1::ADFADF1:)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• mouro1.jpg
    mouro1.jpg
    152.1 KB · Views: 103
  • mouro2.jpg
    mouro2.jpg
    161.1 KB · Views: 104
  • mouro3.jpg
    mouro3.jpg
    146.4 KB · Views: 103
  • mouro4.jpg
    mouro4.jpg
    167 KB · Views: 104
Re: Απάντηση: Τα καλύτερα ουϊσκυ δεν είναι σκωτσέζικα...

Τσίπουρο απο μούρο! Όλα τ άλλα........:(
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΗ ΤΟΥΣ 70 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!!! ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ....

Το έχω ξαναγράψει. Δεν βάζουμε ΠΟΤΕ παγάκια σε παλαιωμένα malt.
Το μόνο που χρειάζεται έιναι μία σταγόνα νερό για να βγουν στην επιφάνεια τα αρώματα του.

Αυτό εξάλλου είναι το πρώτο βασικό μάθημα στους επώνυμους αλκοολικούς.:ernaehrung004:

οχι ρε σεις Ουισκομελα στο νημα....και επισης να αποφευγονται μαρκες που ειναι για εντριβες ,γαργαρες ή τοπικα πλυσιματα

Southern_Comfort.jpg

Θέλει ρέγουλα, αλλιώς στέλνει εύκολα!!:ernaehrung004:

ΝΑ 'ΤΗ Η ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ!!!:Banane0::worshippy::worshippy:

Περίμενα να δω ποιός θα το πρωτοβάλει.:music-smiley-005:

Με παγάκια και ένα κερασάκι το οποίο ποτίζει και τρώγεται τελευταίο!!!!!!

Απάντηση: Re: Τα καλύτερα ουϊσκυ δεν είναι σκωτσέζικα...

ΝΑ 'ΤΗ Η ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ!!!:Banane0::worshippy::worshippy:

Περίμενα να δω ποιός θα το πρωτοβάλει.:music-smiley-005:

Με παγάκια και ένα κερασάκι το οποίο ποτίζει και τρώγεται τελευταίο!!!!!!

Συ είπας :flipout::flipout::flipout:
(Με έσωσες απ το ban γιατί θα έγραφα ότι το πίνουν τα κοριτσάκια και οι αδελφές)