Τοτενες, τους θεωρουσαν απευθειας απογονους
Το ακουσε φαινεται ο Wilson ,του κακοφανηκε, αλλαξε το τροπαρι ,το γυρισε (περιπου) σε σκληρο ροκ...εε του γυρισα και γω την πλατη![]()
Είπαμε Μιχάλη μου...Άρχισε να κάνει 'κακές' παρέες (βλ. Akerfeldt):drummer:
υγ..εσύ χάνεις πάντως που τους γύρισες την πλάτη...Δεν χάνεσαι πια στα τριπακια τους αλλά οι μελωδίες τους (συνολικά) είναι εξαίσιες...
Αλλά που να το βρω![]()
Επειδη το υπεροχο αρθρο του φιλου το εχω διαβασει και ξαναδιαβασει,σου λεω οτι προχωρημενοι ηταν...Και πολυ περισσοτερο ισως απο τους αλλους.Αλλα καμμια σχεση με τους αλλους.
Και δεν θα πω ποτε τους Soft Machine prog γιατι θα με εκτελεσει ο....αλλος.
Προοδευτικοι ηταν οσο ελαχιστοι Μητσο.Σε αυτο ειμαι μαζι σου 100%Αλλα δεν τους βαζω μαζι με τους αλλους γιατι δεν νομιζω οτι εχουν σχεση.Τελικα μιλαμε για προοδευτικους γενικώς ή για το prog rock?Υπαρχουν διαφορες...Αλλιως να πουμε και για τους Velvets....
Kαι για να γινω περισσοτερο κατανοητος.Αν πουμε το Bitches Brew prog τοτε ναι βαζω και τους Soft Machine....
δεν θα πω ποτε τους Soft Machine prog γιατι θα με εκτελεσει ο....αλλος.![]()
Christgau = ένα κράμα άγνοιας και μισαλλοδοξίας , επαρχιωτισμού και κομπλεξισμού. Λες και αν έθαβε τις αξίες θα αποκτούσε ο ίδιος αξία ( τώρα που το σκέφτομαι πολλοί το πιστεύουν αυτό )
και όσον αφορά ειδικά τους τελευταίους, γειάσου μεγάλε Dean: μετά από αυτό, σου τα συγχωρώ όλα :award:
εννοώ και την άποψή σου για τη Nico.
και για άλλους.
Πολλούς.
http://www.robertchristgau.com/xg/bk-aow/tull.php
he's my second teacher.
the one after Lester.
όσον αφορά τα χρωματιστά....είδες τώρα γιατί αποφεύγω να γράφω για δίσκους που δεν μου αρέσουν ;
:HTEHEH56:
everybody has one...
I don't need someone else's
I got my own...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.