Τα καλύτερα progressive albums

Τοτενες, τους θεωρουσαν απευθειας απογονους
Το ακουσε φαινεται ο Wilson ,του κακοφανηκε, αλλαξε το τροπαρι ,το γυρισε (περιπου) σε σκληρο ροκ...εε του γυρισα και γω την πλατη-bye-

Είπαμε Μιχάλη μου...Άρχισε να κάνει 'κακές' παρέες (βλ. Akerfeldt):drummer:

υγ..εσύ χάνεις πάντως που τους γύρισες την πλάτη...Δεν χάνεσαι πια στα τριπακια τους αλλά οι μελωδίες τους (συνολικά) είναι εξαίσιες...

Είπαμε Μιχάλη μου...Άρχισε να κάνει 'κακές' παρέες (βλ. Akerfeldt):drummer:

υγ..εσύ χάνεις πάντως που τους γύρισες την πλάτη...Δεν χάνεσαι πια στα τριπακια τους αλλά οι μελωδίες τους (συνολικά) είναι εξαίσιες...

Όντως έχεις πολύ δίκιο.

Αλλά που να το βρω:flipout:

Εγω θα στο δωσω βρε-bye-

Τα τελευταια τους δυο δεν εχω παρει.
Νομιζω οτι πρεπει να εχω ολα τα αλλα,απλα δεν μου αρεσουν
Τοτε ομως, αγοραζα βλακωδως,ετσι για να λεω οτι τα εχω:smash:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα καλύτερα progressive albums

Επειδη το υπεροχο αρθρο του φιλου το εχω διαβασει και ξαναδιαβασει,σου λεω οτι προχωρημενοι ηταν...Και πολυ περισσοτερο ισως απο τους αλλους.Αλλα καμμια σχεση με τους αλλους.
Και δεν θα πω ποτε τους Soft Machine prog γιατι θα με εκτελεσει ο....αλλος.:flipout:
Προοδευτικοι ηταν οσο ελαχιστοι Μητσο.Σε αυτο ειμαι μαζι σου 100%Αλλα δεν τους βαζω μαζι με τους αλλους γιατι δεν νομιζω οτι εχουν σχεση.Τελικα μιλαμε για προοδευτικους γενικώς ή για το prog rock?Υπαρχουν διαφορες...Αλλιως να πουμε και για τους Velvets....

Kαι για να γινω περισσοτερο κατανοητος.Αν πουμε το Bitches Brew prog τοτε ναι βαζω και τους Soft Machine....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα καλύτερα progressive albums

Kαι για να γινω περισσοτερο κατανοητος.Αν πουμε το Bitches Brew prog τοτε ναι βαζω και τους Soft Machine....

ακούω εγώ....:FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα καλύτερα progressive albums

δεν θα πω ποτε τους Soft Machine prog γιατι θα με εκτελεσει ο....αλλος.:flipout:

ε όχι και prog οι Soft Machine.
στα τελειώματα ίσως.
μετά το SEVEN.
στα 2 τελευταία.
εκεί που βάλανε κιθάρες.
άκουγες αυτές τις στεντόρειες, μεσσιανικές κιθάρες να σαλιαρίζουν και σκεφτόσουν πως οι αρχικοί Softs ποτέ δεν θα καταδέχονταν να καταφύγουν σε τόσο εύκολες λύσεις.

ο Karl Jenkins και ο Roy Babbington, ψάχνοντας ...καινούργια κατεύθυνση, το πήδηξαν το γκρούπ.
όταν πια όλοι οι βασικοί συντελεστές είχαν αποχωρήσει.

Δυστυχώς στην ιστορία έχει περάσει ο ορισμός του progressive που ήθελαν οι ορικισμένοι του εχθροί ( ήτοι , πομπώδεις και φανφαρόνικες ανούσιες εξτραβαγκάντσες ). Ως εκ τούτου τον τίτλο του progressive θα δικαιούνται οι Styx , ο Allan Parsons κι ο Rick Wakeman στις σόλο δουλειές του - πλήν των "6 γυναικών..."

Christgau = ένα κράμα άγνοιας και μισαλλοδοξίας , επαρχιωτισμού και κομπλεξισμού. Λες και αν έθαβε τις αξίες θα αποκτούσε ο ίδιος αξία ( τώρα που το σκέφτομαι πολλοί το πιστεύουν αυτό )

Christgau = ένα κράμα άγνοιας και μισαλλοδοξίας , επαρχιωτισμού και κομπλεξισμού. Λες και αν έθαβε τις αξίες θα αποκτούσε ο ίδιος αξία ( τώρα που το σκέφτομαι πολλοί το πιστεύουν αυτό )

he's my second teacher.
the one after Lester.

όσον αφορά τα χρωματιστά....είδες τώρα γιατί αποφεύγω να γράφω για δίσκους που δεν μου αρέσουν ; -bye-

:HTEHEH56:

he's my second teacher.
the one after Lester.

όσον αφορά τα χρωματιστά....είδες τώρα γιατί αποφεύγω να γράφω για δίσκους που δεν μου αρέσουν ; -bye-

:HTEHEH56:

και καλά κανείς....ασε να εκτίθεται ο Christgau- στην κυριολεξία γκάου -bye-