Τα καλύτερα progressive albums

... το προγκ είναι μία χαρά, να το ακούσει κανείς -μετά τα deep purple/zeppelin, κλπ. των 13-14 χρόνων του-, στα 16-17 του ... αν ασχολείται φανατικά με την μουσική, δεν νομίζω ότι μπορεί να του κρατησει παραπάνω ... τώρα αναδρομές για ιστορικούς και συναισθηματικούς λόγους είναι απόλυτα θεμιτές ...

ε καλά τώρα εσύ ακούς μουσική που έχει πεθάνει εδώ και 150 χρόνια και την ακούνε μόνο στα μαυσωλεία κάτι καλοντυμένοι κύριοι και κυρίες με γούνες που έχουν και την παρτιτούρα στο χέρι μην χάσουν καμμιά νότα .....:drummer:-bye-

μα...αναδρομές γιά ιστορικούς και συναισθηματικούς λόγους κάνει...-bye-

Απάντηση: Re: Τα καλύτερα progressive albums

ε καλά τώρα εσύ ακούς μουσική που έχει πεθάνει εδώ και 150 χρόνια και την ακούνε μόνο στα μαυσωλεία κάτι καλοντυμένοι κύριοι και κυρίες με γούνες που έχουν και την παρτιτούρα στο χέρι μην χάσουν καμμιά νότα .....:drummer:-bye-

Γιατι ρε σύ οταν ο Wakeman λάλαγε τά πλήκτρα απο δώ και απ´εκεί πολυ-παρτιτούρες δεν είχε??:flipout::flipout::D:D

το 1985 αναμεσα σε μαντονες , σαντρες αρες μαρες...
αυτο εδω ξεχωριζε... σαν ανα ειχε βγει το 75
ναι ηταν copyists αλλα αναβαθμισμενης ποιοτητος...:award:

Marillion_misplacedchildhood.jpg

Χωρίς πολύ σκέψη τα παρακάτω

cover_210172242009.jpg

cover_433419102008.jpg

cover_493961992009.jpg

cover_2213172112008.JPG

cover_5354162512009.jpg

ΣΙΓΟΥΡΑ και αυτό

και αυτό

το BABE RUTH επειδη καποιοι εδω μεσα θα πουν progresive rock κλπ τι μαλ...μας λενε αυτοι....και χωρις να θελω να το καταταξω,παλικαρια ακουστε το,οχι μονο για το mexican...ακουστε κομματια σαν το runaways,black dog και την διασκευη στον zappa και τα ξαναλεμε...40 χρονια πριν συμφωνω...ειμαι 43 αλλα βρες τε μου κατι καλυτερο σημερα...

το BABE RUTH επειδη καποιοι εδω μεσα θα πουν progresive rock κλπ τι μαλ...μας λενε αυτοι....και χωρις να θελω να το καταταξω,παλικαρια ακουστε το,οχι μονο για το mexican...ακουστε κομματια σαν το runaways,black dog και την διασκευη στον zappa και τα ξαναλεμε...40 χρονια πριν συμφωνω...ειμαι 43 αλλα βρες τε μου κατι καλυτερο σημερα...

???
τί να βρούμε σήμερα?
δεν έχει τεθεί θέμα να βρούμε κάτι σήμερα.

προσωπικά πάντως δεν θα τους έβαζα στο προγκ με τίποτα.

Απάντηση: Re: Τα καλύτερα progressive albums

???
προσωπικά πάντως δεν θα τους έβαζα στο προγκ με τίποτα.

Mα με τιποτα λεμε...

Οσο για τους Μarillion που ανεφερε ο Νικος και εγω θεωρω οτι ηταν απο τα τελευταια prog...Αλλα για δισκο προτιμω το Fugazzi...
Aσε που αν μιλαμε για prog στα 80'ς εγω θα εβαζα ανετα τους πρωιμους Simple Minds,μεχρι το Sons and Fancination....

...θα με αποχαρακτηρίσεις αν σε βεβαιώσω ότι τελευταία έχω προσθέσει στο ρεπερτόριο μου Λευτέρη Μυτιληναίο ;;;

.... επίσης στο Ηρώδειο τις προάλλες, εκτός από την avclub παρέα, ο τόπος ήταν γεμάτος από πανέμορφα νεαρά κορίτσια ... μάλιστα ένα καθόταν ακριβώς δίπλα μου, επηρεάζοντας την ικανότητα μου πρόσληψης μαλερονταλγκαδίλας και την μετουσίωση της σε πατλάντισμα ολκής ....

Re: Απάντηση: Re: Τα καλύτερα progressive albums

Mα με τιποτα λεμε...

Οσο για τους Μarillion που ανεφερε ο Νικος και εγω θεωρω οτι ηταν απο τα τελευταια prog...Αλλα για δισκο προτιμω το Fugazzi...
Aσε που αν μιλαμε για prog στα 80'ς εγω θα εβαζα ανετα τους πρωιμους Simple Minds,μεχρι το Sons and Fancination....

yes, elp, genesis, vdgg, camel, greenslade, tull και μερικοί ακόμα....

λίγοι άγγιξαν το είδος όπως αυτοί.

(άντε να μου διαφεύγουν κανα δυό ονόματα....)

.... επίσης στο Ηρώδειο τις προάλλες, εκτός από την avclub παρέα, ο τόπος ήταν γεμάτος από πανέμορφα νεαρά κορίτσια ... μάλιστα ένα καθόταν ακριβώς δίπλα μου, επηρεάζοντας την ικανότητα μου πρόσληψης μαλερονταλγκαδίλας και την μετουσίωση της σε πατλάντισμα ολκής ....

μπορεί να θέλανε να ζήσουν το δικό τους to Sir with love....-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα καλύτερα progressive albums

yes, elp, genesis, vdgg, camel, greenslade, tull και μερικοί ακόμα....

λίγοι άγγιξαν το είδος όπως αυτοί.

(άντε να μου διαφεύγουν κανα δυό ονόματα....)

Yeap...Aπλα επειδη το "ανοιξαμε" ανεφερα κι αυτους....

King Crimson??
Δεν?