Τα κανάλια του ESPN στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Re: Τα κανάλια του ESPN στο πακέτο του ΟΤΕ

Οποιος θελει να βλεπει τα καναλια ESPN μπορει πλεον μονο μεσω του δορυφορου Eutelsat 10 East, και τη συχνοτητα 11387, οπου υπαρχε διαρκες feed ελευθερο, το οποιο τροφοδοτει το καναλι ESPN UK στο δορυφορο ASTRA 28.2East. To αγγλικο αυτο καναλι μεταιδει πλεον περισσοτερα Αμερικανικα Sports και λιγοτερα Ευρωπαικα διοτι τα τελευταια εχουν περασει στα νεα καναλια ΒΤ Sports 1 & 2.

Βεβαια η ληψη ειναι σχετικα δυσκολη και χρειαζεται πανω απο 1 μετρο πιατο, Αξιζει ομως διοτι εχει απευθειας ροη απο τα καναλια ESPN και ESPN2 USA....

''Καλησπέρα @......., σε ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε σύντομα νέα για την αναμετάδοση του NCAA (κολεγιακού μπάσκετ) και του NFL (αμερικάνικο football). Μείνε συντονισμένος!
Κώστας, Customer Care''Aπο την σελιδα του ΟΤΕ...Συνηθως δεν απαντανε ετσι,λετε να ετοιμαζετε τιποτα;;Δεν θα ηταν και παραλογο παντως να παρει το nfl ο ote στα καναλια του (η nova γιατι εχει δηλαδη το mlb)

Last edited by a moderator:

κανένα νεότερο για τα αμερικάνικα σπορ;
το fox sport που προστέθηκε στο sky italia, που λογικά θα έχει και τα αμερικάνικα όταν ξεκινήσουν ( αν ειδα καλά μπευζμπολ δεν έχει παντως) θα ήταν μια λύση, αν και προς στιγμήν στο πρόγραμμα έχει κυρίως γαλλία ( που δεν την έχει ο οτε) και αγγλία - ισπανία .
εκτός αν είναι καθαρά ευρωπαικό το περιεχόμενο του

εχω την εντυπωση οτι το fox sports αυτο καθε αλλο παρα αντικαταστατης του espn ειναι...απλα εκμεταλλευονται την απουσια αμερικανικου brandname και με το δικο τους πουλανε κυριως μπαλα (λατινη αμερικη και καποιες ευρωπαικες διοργανωσεις)

Το ιταλικό έχει:

Premier League (up to 7 times weekly live up to the season 2014/2015)
Primera División (up to 8 games per week live up to the season 2014/2015)
Ligue 1 (up to 6 games per week live up to the season 2014/2015)
FA Cup (45 games live up to the season 2014/2015)
Eredivisie (up to 3 times weekly live up to the season 2014/2015)
FA Community Shield (until the season 2014/2015)
Dating interior of British National (Friendlies, European and World Championships Qualifying)

http://www.isportconnect.com/index....t-deal&catid=10:media--broadcasting&Itemid=20

As we roll out our FOX Sports brand across Europe, we are excited to make the NFL one of our key content partners, and we are committed to deliver on our promise of bringing the most passionate sports in the world to some of the most passionate sports fans in the world

...

In Europe, FOX Sports recently launched in the Netherlands and Italy, and is also present in Turkey and Cyprus

στο SKY ITALIA 3 δείχνει τους αγώνες και όχι σ το φοξ.
για ελλάδα να υποθέσω δεν υπάρχει κατι νεότερο.
ΣΤΟ FB του οτε δεν απαντάνε καν (εστω και αρνητικα)

θελουμε nfl
εγω πριν οτε το εβλεπα σε feed αλλα σημερα δυστηχως δεν εχω σημα εγω κ αλλοι διαβαζω-μακαρι να διορθωθει αλλιως μεσω pc που φυσικα δεν λεει. μακαρι ο οτε να παρει nfl

Γεια σας.
Είμαι συνδρομητής τόσο στην NOVA όσο και στον OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης.
Δυστυχώς και οι δύο πλατφόρμες ωχριούν μπροστά σε υπηρεσίες εξωτειρκού από τα λίγα που έχω διαβάσει.

Το ερώτημα μου είναι πως μπορώ να δω ESPN και ειδικά το πρόγραμμα του ESPN AMERICA που σταμάτησε την προβολή σε Ευρώπη και Ασία.
Ενδιαφέρομαι για το NFL.

Κάποια ιδέα εύκολη και γρήγορη.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Τα κανάλια του ESPN στο πακέτο του ΟΤΕ

Τελικα θα προλαβουμε καναν αγωνα του nfl φετος η τιποτα?

Επειδη ασπρη μερα με το fox sports δεν ειδαμε και αμφιβαλλω αν θα δουμε,το superbowl ευτυχως θα το δουμε οσοι εχουμε οτε tv μεσω δορυφορου μεσω του W9 Channel https://backstage.rtlgroup.com/publ...C7FB9B043C6907318D6509ADEF5&newsdate=23082012
Tωρα το ερωτημα ειναι αν θα κανει αναμεταδοση απο το cbs ή θα φαμε στην ''μαπα'' τα γαλλικα...

Λογικα θα εχει γαλλο σχολιαστη,οπως ειχε και η ΝΟΒΑ τον Καρυδα οταν εδειχνε το Superbowl.

Η απωλεια του espn america καλυφθηκε απ'ολα τα μεγαλα ευρωπαικα δικτυα.Το κολλεγιακο μπασκετ και oi 8-10 αγωνες που μετεδιδε μεσα στην εβδομαδα το espn δεν αναπληρωθηκαν απο το ote tv.Το βραδυ του σαββατου και της κυριακης ολες οι ευρωπαικες χωρες εβλεπαν συνεχομενους αγωνες απο το κολλεγιακο και μονο η δικια μας σφυρουσε αδιαφορα.Ας αγοραζε το πακετο το κολλεγιακου απο το espn kαι ας το ενσωματωνε στα καναλια οτε σπορτς.Και σε λiγo kαιρο ερχονται μεγαλα παιχνιδια ..το μαρτη τελικοι περιφερειων...march madness....sweet sixteen...final 4.Το fox sports δεν νομιζω οτι εχει κανενα απο τα παραπανω δικαιωματα.

Ειπαμε εδώ στην Ελλάδα επικρατεί η δικτατορία του ποδοσφαίρου. Σε ολη την ευρώπη υπάρχουν μεταδοσεις nfl εκτός από εμάς. To superbowl θα το δείξει το sat1 και το sat1HD στον αστρα http://liveonsat.com/los__US_FTball.php

εδω παντως http://www.foxinternationalchannels.com/

φαινεται οτι η fox δεν το παρεχει στην ελλαδα το fox sports

στο site ομως στο φβ για την ελλαδα εχει το εικονιδιο fox sports,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Last edited: