Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Τατιάνα, όπως καταλαβαίνεις οι φωτο ανέβηκαν κυρίως για 'σενα. Πριμένω τις εντυπώσεις της μαμάς.
Είναι απίστευτα κουκλιά!

Re: Απάντηση: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Τατιάνα, όπως καταλαβαίνεις οι φωτο ανέβηκαν κυρίως για 'σενα. Πριμένω τις εντυπώσεις της μαμάς.
Είναι απίστευτα κουκλιά!

Αννούλα το ξέρω και είμαι τρισευτυχισμένη!!!!!!

Η μαμά ξετρελάθηκε όπως καταλαβαίνεις , άρχισε να φωνάζει το όνομα της Λάρας μέσα στο σπίτι, το άκουσε ο άλλος το τέρας και άρχισε να γαυγίζει και να ανεβαίνει στο γραφείο μου για να φτάσει την οθόνη, εγώ σε κατάσταση νευρικής κρίσης 'φύγετε και οι δύο από το σπίτι αμέσως' κτλ κτλ σκηνές απείρου κάλλους τι να λέμε τώρα

Έχετε και οι δύο τις ΜΕΓΑΛΕΣ ευχαριστίες και τις δικές μου αλλά ειδικά της μαμάς!! ;)

Ο Γούφης μας, το κουταβάκι που η ζωή μαζί του είναι σα να παίζεις στα σαγόνια του καρχαρία.
Μας έχει ταράξει στο δάγκωμα.

Και τώρα ώρα γιά φαγητό απο την μαμά Λάρα!!!

Attachments

• ΓŽβ€ΊΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒΊΓŽΒ­ΓŽΒΉΓŽΒΊΓŽΒ±-ΓŽΒ Γβ€¦ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ­ΓŽΒ»ΓŽΒ»ΓŽΒ± 3-5-2008(1).jpg
    ΓŽβ€ΊΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒΊΓŽΒ­ΓŽΒΉΓŽΒΊΓŽΒ±-ΓŽΒ Γβ€¦ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ­ΓŽΒ»ΓŽΒ»ΓŽΒ± 3-5-2008(1).jpg
    197.8 KB · Views: 11
  • ΓŽβ€ΊΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒΊΓŽΒ­ΓŽΒΉΓŽΒΊΓŽΒ±-ΓŽΒ Γβ€¦ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ­ΓŽΒ»ΓŽΒ»ΓŽΒ± 3-5-2008(2).jpg
    ΓŽβ€ΊΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒΊΓŽΒ­ΓŽΒΉΓŽΒΊΓŽΒ±-ΓŽΒ Γβ€¦ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ­ΓŽΒ»ΓŽΒ»ΓŽΒ± 3-5-2008(2).jpg
    184.7 KB · Views: 19
Είχα κι εγώ κάποτε 2 γατάκια. Το Σουλάκο και το Τζιμάκο. 'Οσο αγάπησα το Σουλάκο τόσο αυτός με αντιπάθησε, γιατί από την υπερβολική αγάπη μου τον έσφιγγα. Αυτό δεν ήταν γατί. "Ανθρωπος" ήταν.

Μια μέρα δεν ξέρω ποιος από τους δύο έφερε στο σπίτι ένα πουλάκι ζωντανό. Λένε ότι τα γατάκια το κάνουν αυτό όταν αγαπούν το "αφεντικό" τους και του πάνε δώρα.

Δυστυχώς αναγκάστικα να τα αφήσω. Ο Σουλάκος ήταν άρρωστος...και εγώ έπρεπε να φύγω. Ακόμη και σήμερα τα σκέφτομαι.

Επισημη Επιστολη εκ Της Αυτου Μεγαλειοτητος Signiore Gigio
Kυριες,Κυριοι
Αποστελλω γραπτως κι ενυπογραφως τα θερμα μου συγχαρητηρια, δια την πρωτοβουλιαν περι της στηλης ταυτης.
Δηλωνω δε δημοσιως και ανεπιφυλακτως οτι, θα υποστηριξω πασει δυναμει την προσπαθειαν σας.Ο γραφων (αντ´εμου)υποτακτικος μου και με τον τιτλον του Α´Γραμματεως της Αυλης,εντος των προσεχων ωρων θα προσπαθησει (αναθεμα τη τυφλα του)να ανεβασει σχετικο φωτογραφικο μου αρχειο.
Ανακοινωσατε τους θερμους μου χαιρετισμους, στους συντοπιτες μου.
Αυτα ειχα να πω και να δηλωσω.
Εκ της Α.Μ.Signiore Gigio.
Βουλα και υπογραφη
Αντ´αυτου Α´Γραμματευς κος Τακις

Η νέα μας φίλη...η Φρίτσα!!!!
Ειναι απίστευτα χαδιάρα και βιτσιόζα...σε τι;
Της αρέσει να περνάει ατέλειωτες ώρες πάνω σε ένα δένδρο της αυλής μας.Τόσο που αναγκάστηκα να της βάλω πάνω στο δένδρο το μπολάκι της με το φαγητό!!!Εκεί κοιμάτε, εκεί τρώει, εκεί πίνει και όταν κατέβει θέλει να είναι πάντα δίπλα μας.
Την μάζεψε το ανηψάκι μου απο τον δρόμο και μου την χάρισε, επειδή δεν μπορούσε να τα βρεί με τα σκυλιά του.Σε εμάς αντίθετα το Κόλευ που έχουμε δεν της έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα πρόβλημα.
Θα προσπαθήσω να τραβήξω και κάποιες foto ,την στιγμή που τρώει πάνω στο δένδρο!!!

Re: Απάντηση: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Η νέα μας φίλη...η Φρίτσα!!!!
Ειναι απίστευτα χαδιάρα και βιτσιόζα...σε τι;
Της αρέσει να περνάει ατέλειωτες ώρες πάνω σε ένα δένδρο της αυλής μας.Τόσο που αναγκάστηκα να της βάλω πάνω στο δένδρο το μπολάκι της με το φαγητό!!!Εκεί κοιμάτε, εκεί τρώει, εκεί πίνει και όταν κατέβει θέλει να είναι πάντα δίπλα μας.
Την μάζεψε το ανηψάκι μου απο τον δρόμο και μου την χάρισε, επειδή δεν μπορούσε να τα βρεί με τα σκυλιά του.Σε εμάς αντίθετα το Κόλευ που έχουμε δεν της έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα πρόβλημα.
Θα προσπαθήσω να τραβήξω και κάποιες foto ,την στιγμή που τρώει πάνω στο δένδρο!!!

Γιάννη με τη Λάρα πως τα πάει?

Προφανως περναει την μερα της πανω στο δεντρο γιατι στο αλλο το σπιτι ητανε μονιμα πανω αφου τα σκυλια την κυνηγουσανε. Σιγα σιγα θα κατηφορησει ομως

Απάντηση: Re: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Προφανως περναει την μερα της πανω στο δεντρο γιατι στο αλλο το σπιτι ητανε μονιμα πανω αφου τα σκυλια την κυνηγουσανε. Σιγα σιγα θα κατηφορησει ομως
Δεν έμενε σε δενδρόσπιτο που θενά αλλού.Αλλωστε είναι πολύ μικρούλα, και μάλιστα κατη´φορίζει αρκετά πλέον απο αυτό!!!
Οχι μόνο δεν έχει πρόβλημα ,αλά και με τα δύο σκυλιά μονο φιλάκια που δεν δίνουνε, ιδιαίτερα με το Κόλευ!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Περιεργό....όπου έβλεπε γατί το κυνήγαγε :P

Τατιάνα μου , οι ρυθμοί ζωής εδω στην επαρχία είναι πιό χαλαροί, ακόμη και στα ζώα!!!