Τα κατοικιδια μας, ζητανε δημοσιοτητα !!

Και μία τελευταία που λατρεύω....

ένα τυπικό Κυριακάτικο πρωινό με τη Νάτα....! σκέτη απόλαυση!

(By the way, αν αναρωτιέστε, η Νάτα είναι η γατούλα που φιλοξένησα για 3,5 μήνες όταν το αφεντικό της μετακόμισε. )

anyway, χαρίζονται

z1.jpg

z2.jpg

z5.jpg

Και μία τελευταία που λατρεύω....

ένα τυπικό Κυριακάτικο πρωινό με τη Νάτα....! σκέτη απόλαυση!

(By the way, αν αναρωτιέστε, η Νάτα είναι η γατούλα που φιλοξένησα για 3,5 μήνες όταν το αφεντικό της μετακόμισε. )

Ολα τα λεφτά αυτη η foto...
Τελικά θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά.....λέω να το γυρίσεις το επάγγελμα σε ξενοδοχείο ζώων!!!

Στράτο, είχα κι εγώ μικρή τέσσερις. Όταν πέθαιναν τις έθαβα στον κήπο με όλες τις τιμές. Μετά δεν άντεχα να μου πεθαίνουν και δεν ξαναπήρα.

Πώς τις λες?

Στράτο, είχα κι εγώ μικρή τέσσερις. Όταν πέθαιναν τις έθαβα στον κήπο με όλες τις τιμές. Μετά δεν άντεχα να μου πεθαίνουν και δεν ξαναπήρα.

Πώς τις λες?

Ζίκος και Κατίνα.
αλλά δεν ξέρω ποια από τις 2 είναι ποια. Επίσης και οι 2 είναι θηλυκές αλλά τα ονόματα προηγήθηκαν της σεξουαλικής τους αναγνώρισης όποτε και παραμείναν.
Αννα γιατί σου πέθαναν?
Επειδή δεν γνωρίζω πολλά πρέπει να προσέξω συγκεκριμένα από κάτι?
και τέλος πόσο να τις ταΐζω ???δεν χορταίνουν με ΤΙΠΟΤΑ!

Θυμάμαι μόνο ότι ήταν πολύ ευαίσθητες.
Αλλά τις πρόσεχα πολύ, δεν ξέρω γιατί πέθαναν...

Μήπως πήγαν κι αυτές από σέλινο;;; ή μαϊντανός ήταν; δε θυμάμαι τί έβγαλε η νεκροψία... :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Ολα τα λεφτά αυτη η foto...
Τελικά θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά.....λέω να το γυρίσεις το επάγγελμα σε ξενοδοχείο ζώων!!!

Τό πες και τό κανα!
Ορίστε, σας παρουσιάζω το νέο ένοικο του διαμερίσματός μου, τον Pepper. Ένας γόμαρος, 120 κιλά, αλλά γλυκύτατος και βολικότατος! Ό,τι του κάνεις, κάθεται χωρίς να διαμαρτύρεται.
Μου κρατάει παρέα όσο οι δικοί του θα κάνουν διακοπές.

Attachments

• 100_2982A.jpg
    100_2982A.jpg
    81.8 KB · Views: 44
  • 100_2985A.jpg
    100_2985A.jpg
    79.8 KB · Views: 47
Τό πες και τό κανα!
Ορίστε, σας παρουσιάζω το νέο ένοικο του διαμερίσματός μου, τον Pepper. Ένας γόμαρος, 120 κιλά, αλλά γλυκύτατος και βολικότατος! Ό,τι του κάνεις, κάθεται χωρίς να διαμαρτύρεται.
Μου κρατάει παρέα όσο οι δικοί του θα κάνουν διακοπές.
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Παρακαλώ, θα ήθελα ένα δωμάτιο με θέα, τζακούζι, dvd με ταινίες για σκύλους και 24ωρο room service.
H Λάρα θα το χρησιμοποιήσει από 2 εως 9 Αυγούστου.
Υπάρχει διαθεσιμότητα και πόσο κοστίζει?

Παρακαλώ, θα ήθελα ένα δωμάτιο με θέα, τζακούζι, dvd με ταινίες για σκύλους και 24ωρο room service.
H Λάρα θα το χρησιμοποιήσει από 2 εως 9 Αυγούστου.
Υπάρχει διαθεσιμότητα και πόσο κοστίζει?

Βλέπω κάνουμε και εξαιρέσεις...δηλαδή την Κάλι θα την αφήσεις μπουκάλα;

Άννα να σας στείλω τον Hugo από 10-19/8 ???????

Κάνει και για φύλακας !!!!