Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα windows ;

Τα windows 7 ειναι σαφως πιο αξιοπιστα σε σχεση με το παρελθον, αλλα ας μην γελιομαστε: ειναι ακομα πολυ πισω σαν λειτουργικο σε σχεση με το Macosx σε ολους τους βασικους τομεις (ταχυτητα, ασφαλεια, σταθεροτητα, ευκολία, εμπειρια χρησης) . Ελπιζω στο μελλον να κλεισει περισσοτερο η ψαλίδα.

Ο ανταγωνισμος, μονο ο καλο μπορει να φερει....

Για ν αποκτησουν ομως τα windows τα παρπανω χαρακτηρηστικα, πρεπει ν αποτιναξουν το παρελθον τους και τη συμβαοτητα που πρεσβευουν , πραγμα δυσκολο, αφου αυτο ειναι που τα εκανε τοσο δημοφηλη.

Είναι δύσκολο να αλλάξουν τα win αφού ακόμη έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα και το πιο σημαντικό έχουν τους gamers και τους μεγάλους πελάτες. Ελάχιστα παιχνίδια της προκοπής και ελάχιστοι μεγάλοι πελάτες με χιλιάδες τερματικά σε άλλα λειτουργικά εκτός των win .

Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με τα windows, μεγεια σου και χαρα σου..
Οι ατελειες του Macosx ειναι αμελητέες αν συγκριθουν με τα windows..
Μην τα ισοπεδώνουμε ολα..

Τα windows 7 ειναι σαφως πιο αξιοπιστα σε σχεση με το παρελθον, αλλα ας μην γελιομαστε: ειναι ακομα πολυ πισω σαν λειτουργικο σε σχεση με το Macosx σε ολους τους βασικους τομεις (ταχυτητα, ασφαλεια, σταθεροτητα, ευκολία, εμπειρια χρησης) . Ελπιζω στο μελλον να κλεισει περισσοτερο η ψαλίδα.

Keeping the Legend alive, I see.. :D

Διαφωνώ με όλα τα παραπάνω, αλλά δεν έχω το κουράγιο να (ξανά)επιχειρηματολογήσω.. :p

Συνεχίστε..

Re: Απάντηση: Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα windows ;

Keeping the Legend alive, I see.. :D

Διαφωνώ με όλα τα παραπάνω, αλλά δεν έχω το κουράγιο να (ξανά)επιχειρηματολογήσω.. :p

Συνεχίστε..

Αυτη ειναι η δυναμη τους Δημήτρη!Ειναι ακουραστοι! :BDBDG54:

Ρε Δημητρη, πως ειναι δυνατον να διαφωνεις σε κατι που δεν κατεχεις αφου δεν εχεις ασχοληθει με macosx;
Και εγω μπορω να πω οτι το Fiat 500 ειναι καλυτερο απο την Mercedes S-class παροτι δεν εχω μπει ποτε μεσα της...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα windows ;

Αυτη ειναι η δυναμη τους Δημήτρη!Ειναι ακουραστοι! :BDBDG54:

Αλλοι ειναι ακουραστοι και αλλοι βαριεστημενοι που δεν μπαινουν καν στον κοπο να δοκιμασουν νεα πραγματα... :p

Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με τα windows, μεγεια σου και χαρα σου..
Οι ατελειες του Macosx ειναι αμελητέες αν συγκριθουν με τα windows..
Μην τα ισοπεδώνουμε ολα..

Για κάποιους αμελητέες για κάποιους ανυπέρβλητες . Ανάλογα τις ανάγκες. Τα mac έχουν μερίδιο περίπου 10% παγκοσμίως . Δεν μπορεί το υπόλοιπο 85% να είναι άσχετοι όλοι τους ή να μπορούν να πάνε σε mac και να μην θέλουν.

Kατα την γνωμη μου, την οποια εχω βαση τις τριβης μου με mac εδω και 3 χρονια (ενω παραλληλα συνεχιζω να εχω και pc με windows), για την χρηση τουλαχιστον που κανω εγω, απαντω με 2 λογια:

_ Φιλικοτητα στον χρηστη & ποιο ευχαριστο περιβαλλον εργασιας.

Ρε Δημητρη, πως ειναι δυνατον να διαφωνεις σε κατι που δεν κατεχεις αφου δεν εχεις ασχοληθει με macosx;
Και εγω μπορω να πω οτι το Fiat 500 ειναι καλυτερο απο την Mercedes S-class παροτι δεν εχω μπει ποτε μεσα της...

Ψιτ....

attachment.php

:D

Attachments

• respect-my-authority.jpg
    respect-my-authority.jpg
    37.6 KB · Views: 47
Παίδες, συζητάτε ΣΥΝΕΧΩΣ εδώ και τόσες σελίδες τώρα, περί ποιότητας, συμβατότητας , αξιοπιστίας κλπ ..... αλλά ξεχνάτε ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ !!!

Το ΠΙΟ σημαντικό πλεονέκτημα των Windows και των PC, έναντι των macOS είναι η τιμή τους! Όπως και να το κανουμε...
  1. Είναι τα ΠΛΕΟΝ value/money αυτην την στιγμή ( ειδικά με τα Windows 7 που μπαίνουν ΠΑΝΤΟΥ και έχουν κλείσει κατα πολύ την "ψαλίδα" μεταξύ PC/macOs )
  2. Κατεχουν και ΘΑ κατεχουν παντοτε το μεγαλυτερο μεριδιο της πιτας στην αγορά ακριβώς επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστων υπολογιστή ΔΕΝ ειναι διατεθιμενοι να τα "σκανε χοντρα" για τον υπολογιστη τους.... Ειτε στην αγορά του, είτε στο aftersales κλπ .... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ προτεραιότητες στην ζωή ΕΚΤΟΣ από τους υπολογιστές για να χαλασει καποιος τα λεφτάκια του....
  3. Η περίτπωση του PC Gaming που αναφερθηκε και παραπάνω : " ΟΤΑΝ τα mac-OS αποφασίσουν να ασχοληθουν ΣΟΒΑΡΑ με το Gaming τότε το ξανασυζητηαμε.... Διαφορετικά , το 70% των χρηστων που παιζουν ΚΑΙ παιχνιδια στον υπολογιστή τους, θα προτιμάνε ΧΑΛΑΡΑ PC .....
  4. To θέμα του Service... Ενα PC μπορεί να φτιαχτεί ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ πλεον, ακομα και απο τον ιδιο τον χρηστη στην περιπτωση desktop ( και με φθηνοτερες χρεωσεις σε εργατικα και ανταλλακτικά) ..... ΔΕΝ ισχυει το ιδιο για τα Mac-OS..... Και μιλαω ΚΑΘΑΡΑ και για επαρχια , γιατι ΔΕΝ ειναι μονο οι "πρωτευουσιανοι" πολίτες..... Οταν εξαπλωθουν ΠΑΝΤΟΥ τα σημεια "service-υποστηριξης" της Apple, και ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....
  5. Η Apple απο ΜΟΝΗ ΤΗΣ εχει επιλεξει να χρησιμοποιεί αυτή την "ελιτίστικη" πολιτική απέναντι στους πελάτες της, με αποτέλεσμα Η ΙΔΙΑ να εχει δημιουργησει την εικονα οτι τα MacOS ειναι για λιγους και γι αυτους "που ξέρουν"....... ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ με τα Windows που ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ φιλικα προς τον χρηστη και εχουν διαδοθει ΠΑΝΤΟΥ ! Ακομα και η γιαγιά μου ξερει να τα χρησιμοποιήσει .......
  6. Στην ψηφιακή εποχή που ζουμε ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ εχει νοημα το ποια πλατφορμα χρησιμοποιει ο καθε χρηστης.... Αλλοι την βρισκουν με PC , αλλοι με Mac, αλλοι επιλεγουν τα opensource λειτουργικα (linux κλπ ) ..... ΟΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ αυτο που εχει νοημα ειναι η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ενος προιοντος και ΟΧΙ απλα το "marketing" που αυτο χρησιμοποιεί για να μπει στην αγορά ...... ΟΣΟ τα WINDOWS κατεχουν ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μεριδιο της "πιτας" αυτης, τότε ΤΑ ΠΑΝΤΑ θα περιστρεφονται γύρω από αυτά ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ........ Και όλα τα άλλα λειτουργικά θα ειναι ΑΠΛΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ !!! :a0210:
Φιλικά .....:ernaehrung004:

Kατα την γνωμη μου, την οποια εχω βαση τις τριβης μου με mac εδω και 3 χρονια (ενω παραλληλα συνεχιζω να εχω και pc με windows), για την χρηση τουλαχιστον που κανω εγω, απαντω με 2 λογια:

_ Φιλικοτητα στον χρηστη & ποιο ευχαριστο περιβαλλον εργασιας.

Σωστο.

Αλλα όσο πιο εμπειρος ειναι ο χρηστης, τοσο τα παραπανω μετρανε λιγότερο.

Για κάποιους αμελητέες για κάποιους ανυπέρβλητες . Ανάλογα τις ανάγκες. Τα mac έχουν μερίδιο περίπου 10% παγκοσμίως . Δεν μπορεί το υπόλοιπο 85% να είναι άσχετοι όλοι τους ή να μπορούν να πάνε σε mac και να μην θέλουν.

Το παγκοσμιο μεριδιο αγορας καθοριζεται απο αλλους παραγοντες (εμπορικες συμφωνιες, τιμη, εθελημενη πειρατεια κλπ) και ουδεμια σχεση εχει με το ερωτημα ποιο ειναι καλυτερο λειτουργικο συστημα..

Περίπου 7% market share.. Δηλαδή περίπου το μισό από τα... Windows Vista! :D

Ντροπή.. :D

Απάντηση: Re: Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα windows ;

Σωστο.

Αλλα όσο πιο εμπειρος ειναι ο χρηστης, τοσο τα παραπανω μετρανε λιγότερο.

Ο πραγματικα εμπειρος χρηστης Συριε, θα βρει στο Macosx εργαλεια που ουτε στον υπνο του δεν θα εβλεπε στα windows... ;)

Ειπαμε, και η Ferrari exei to 0.1% του marketshare ρε Δημητρη !

Ti σημαινει αυτο, οτι το fiataki ειναι καλυτερο απο μια Ferrari ?
H ποσοτητα , ποτε δεν αποτελεσε κριτηριο ποιοτητας.

Ποσοι ομως θελουν να εχουν μια Ferrari και ποσοι ενα Fiataki ?:grinning-smiley-043

Το παγκοσμιο μεριδιο αγορας καθοριζεται απο αλλους παραγοντες (εμπορικες συμφωνιες, τιμη, εθελημενη πειρατεια κλπ) και ουδεμια σχεση εχει με το ερωτημα ποιο ειναι καλυτερο λειτουργικο συστημα..

Το βλέπω κομμάτι δύσκολο να ξεγελιούνται πάντως δισεκατομμύρια χρήστες και να μην μπορούν να δούνε το συμφέρον τους αν οι διαφορές ήταν τόσο μεγάλες.