Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα windows ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα w

Δεν εχει usb το ipad !

Θέλεις να πεις δεν έχει βύσμα USB το iPad.. ;)

Γιατί το πρωτόκολο μια χαρά το υποστηρίζει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από

Το ''βυσμα'' το πληρωνεις υπό τη μορφή adaptor :p

Φυσικα... αυτο εννοω.

Τα "βυσματα" , παντα τα πληρωναμε !!!:grinning-smiley-043

ΥΓ... το καναμε παλι Μac vs PC...
Tουλαχιστον, παραδεχεστε (οι περισσοτεροι) την "ανωτεροτητα" του mac os!

Eιπε κανεις , ενα λογο τουλαχιστον για το αντιθετο ?

Για το λειτουργικο μιλαω φυσικα !!!
Περα απο τις χαζομαρουλες σας , ως συνηθως ....

Δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να φτιαξεις Hackintosh μονο για Adobe Suite.

Τα adobe προγραμματα , ειτε τα τρεχεις σε mac ειτε σε pc , μικρη διαφορα εχουν.
Δεν εκμεταλευονται σε τιποτα το hardware - software των Μac.

Αυτο που αξιζει να δεις ειναι αυτα που δεν τρεχουν σε PC...

Δεν έχω πρόχειρο το λινκ δυστυχώς αλλά από όσο θυμάμαι το photoshop είναι πιο αργό κάτω από osx. Φυσικά δεν οφείλεται αποκλειστικά στο OS, υπάρχουν και παράμετροι όπως ποιότητα coding, api, compilers, compiler options κ.ο.κ.
Το ίδιο εφόσον θυμάμαι καλά ισχύει και για το autocad που αναφέρεται αλλου στο thread. Αλλωστε μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνοι σας. Αλλά μην ακούσω για δοκιμές πάλι κάτω από virtual machines…

Δε συμβαινει αυτο σε Mac ,αφου το hardware ειναι συγκεκριμενο , το ιδιο και το software (σε μεγαλο βαθμο).

Αυτό μου θυμίζει λίγο επιχείρημα για κονσόλες παιγνίων.
Και την κλασική κόντρα παιγνιοκονσόλα vs pc.

Φυσικά και δε το βάζω στα θετικά.
Το RAS μιας πλατφόρμας πρέπει να ορίζεται συνολικά. Όπως και το scalability.

Αυτό σημαίνει ότι έχει πληρώσει και τα royalties.
Αλλά και σε intel chipsets, παραμένουν αναξιοποίητες κάποιες από τις δυνατότητες των chipsets νέας γενιάς από όσο καταλαβαίνω.

Α, και φυσικα καθιερωσε τη Registry στα WIN !!!-bye-

Για αλλού πήγαινε το registry και αλλού κατέληξε. Αλλά ιστορικά οι ρίζες και προδιαγραφές στου κατά την περίοδο NT ήταν πολύ διαφορετικές από το άναρχο συνονθύλευμα που βλέπουμε σήμερα.

(btw, ειναι πολυ απλουστερο / ευκολοτερο να ρυθμισεις την ταχυτητα του κερσορα σε ενα μακ απο οτι σε πισι....)

BTW πάρε ένα gaming grade mouse που να κάθετε καλά στο χέρι σου, με ρυθμιστή dpi σε πλήκτρο, ρύθμιση βάρους κ.ο.κ. και βολέψου.
To -One size fits all- δεν ισχύει για τα ποντίκια!!!
Η πρακτική της apple να βγάζει ένα δυο μοντέλα, και να σου λέει ότι σίγουρα ταιριάζει στο χέρι σου είναι από άλλο ανέκδοτο.
Δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται τα apple mice να βολεύουν όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το χέρι του καθενός και το πώς κρατά το mouse.

Γιάννη Σπύρου, να με συγχωράς που έκανα τμηματικό quote, συμφωνώ με πολλά που γράφεις απλά ήθελα να εστιάσω σε ένα δυο πράγματα και χρησιμοποίησα τα Post σου.
Ενώ και τα συγχαρητήρια μου για την υπομονή σου και τη διάθεση σου πάντα να βοηθάς και πάντα να απαντάς με επιχειρήματα.

οπως ειπα ξανα, ενας επαγγελματιας (αλλα οχι μονο) δεν ενδιαφερεται για τις απολυτες επιδοσεις , αλλα για επιδοσεις που συνοδευονται απο ομαλο workflow, αξιοπιστια και στιβαροτητα, οπως και ασφαλεια και μηδαμινη ενασχοληση με τα καθημερινα που σε ταλαιπωρουν σ ενα pc.

Αν θελεουμε να κυνηγαμε framerate , παιρνουμε ενα pc, και κανε του αναβαθμιση καθε 3 μηνες !!!

Εμεις θελουμε .... Απλα να δουλευουμε !!!

Φίλοι ολόκληρη η ανθρωπότητα γυρίζει με windows.
Μπορεί να κόλλαγαν κάποτε, μπορεί να είχαν κάποτε τις παραξενιές τους, αλλά κάθε άνθρωπος με αυτά μεγάλωσε.
Τα windows 7 αυτή τη στιγμή είναι το απόλυτο λειτουργικό σύστημα.
Υπάρχουν και μερικοί εκκεντρικοί που τους αρέσει να έχουν κάτι διαφορετικό, αλλά τι έγινε; Θα ανεχτούμε να κοκορεύονται πως είναι απλά διαφορετικοί.
Στο σπίτι μας με εξοπλισμό 1000 euro 2 laptop των 400 και ένα pc των 200 euro με αυθεντικά windows 7 ολόκληρη η οικογένεια επικοινωνεί, μορφώνεται, πληροφορείται. Φτιάχνουμε ταινίες φτιάχνουμε μουσικές διορθώνουμε φωτογραφίες. Στην δουλειά το pc των 500 euro με τα windows7 μας δίνει το φαγητό μας.

Όλοι οι φίλοι μας PC και notebooks με windows έχουν.
Έναν ανύπαντρο 40άρη ξέρω που δεν τα φτιάχνει με καμία γυναίκα που έχει ένα macbook πως τα λένε.

Είμαι της γνώμης ότι η γη γυρίζει αυτή τη στιγμή με pc και windows....

Γιάννη Σπύρου, να με συγχωράς που έκανα τμηματικό quote, συμφωνώ με πολλά που γράφεις απλά ήθελα να εστιάσω σε ένα δυο πράγματα και χρησιμοποίησα τα Post σου.
Ενώ και τα συγχαρητήρια μου για την υπομονή σου και τη διάθεση σου πάντα να βοηθάς και πάντα να απαντάς με επιχειρήματα.

Συγχωρεμενος :ernaehrung004:

ΥΓ... Δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε σε ολα... αρκει να εχουμε ανοιχτα ματια και αυτια, και σε περισσοτερα θεματα απο αυτα που ασχολουμαστε εδω (και που ειναι μικρης σημασιας σε σχεση μ αυτα που γινονται γυρω μας)!

Δεν έχω πρόχειρο το λινκ δυστυχώς αλλά από όσο θυμάμαι το photoshop είναι πιο αργό κάτω από osx. Φυσικά δεν οφείλεται αποκλειστικά στο OS, υπάρχουν και παράμετροι όπως ποιότητα coding, api, compilers, compiler options κ.ο.κ.
Το ίδιο εφόσον θυμάμαι καλά ισχύει και για το autocad που αναφέρεται αλλου στο thread. Αλλωστε μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνοι σας. Αλλά μην ακούσω για δοκιμές πάλι κάτω από virtual machines…

Αυτό μου θυμίζει λίγο επιχείρημα για κονσόλες παιγνίων.
Και την κλασική κόντρα παιγνιοκονσόλα vs pc.

Φυσικά και δε το βάζω στα θετικά.
Το RAS μιας πλατφόρμας πρέπει να ορίζεται συνολικά. Όπως και το scalability.

Αυτό σημαίνει ότι έχει πληρώσει και τα royalties.
Αλλά και σε intel chipsets, παραμένουν αναξιοποίητες κάποιες από τις δυνατότητες των chipsets νέας γενιάς από όσο καταλαβαίνω.

Για αλλού πήγαινε το registry και αλλού κατέληξε. Αλλά ιστορικά οι ρίζες και προδιαγραφές στου κατά την περίοδο NT ήταν πολύ διαφορετικές από το άναρχο συνονθύλευμα που βλέπουμε σήμερα.

BTW πάρε ένα gaming grade mouse που να κάθετε καλά στο χέρι σου, με ρυθμιστή dpi σε πλήκτρο, ρύθμιση βάρους κ.ο.κ. και βολέψου.
To -One size fits all- δεν ισχύει για τα ποντίκια!!!

Η πρακτική της apple να βγάζει ένα δυο μοντέλα, και να σου λέει ότι σίγουρα ταιριάζει στο χέρι σου είναι από άλλο ανέκδοτο.
Δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται τα apple mice να βολεύουν όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το χέρι του καθενός και το πώς κρατά το mouse.

BTW, το δικο μου btw, (στο οποιο αναφερεσαι στην παραπανω κοκκινισμενη απο εμενα φραση) πηγαινε σε πολυ συγκεκριμενο σχολιο καποιου αλλου που συμμετεχει στην συζητηση.

Βλακεια δεν ειναι BTW η απομονωση φρασεων απο ποστς προκειμενου να υποστηριζουμε τις αποψεις μας ???

BTW, το δικο μου btw, (στο οποιο αναφερεσαι στην παραπανω κοκκινισμενη απο εμενα φραση) πηγαινε σε πολυ συγκεκριμενο σχολιο καποιου αλλου που συμμετεχει στην συζητηση.

Βλακεια δεν ειναι BTW η απομονωση φρασεων απο ποστς προκειμενου να υποστηριζουμε τις αποψεις μας ???

Ωπ, έχεις δίκιο, έγραψα συγνώμη μόνο στο Γιάννη πιο πάνω, έπρεπε να γράψω και σε εσένα ένα συγνώμη.

Πιάστηκα κατά τύχη από το δικό σου Post για να φέρω ξεκάθαρα την άποψή μου για τα mouse της apple.

Μιας και το θέμα πιάνει από Hardware ως software. Και μιας και έχω αρκετούς φίλους πια με πρόβλημα στον καρπό και ενοχλήσεις σε αυχένα και ωμοπλάτη από κακοσχεδιασμένα πληκτρολόγια και ποντίκια, δε μπορώ να μη προτείνω και σε όλους τους φίλους με μακ να δοκιμάζουν και άλλα περιφερικά πλην των διαδεδομένων στην κοινότητα της apple.

Εχετε πλακα οι μηλαρακηδες, βγαζει γελιο πολυ το θρεντ...:flipout::flipout::flipout:

Συνεχιστε συνεχιστε!!

Ειδικα οι φανς του μακ που εχουν στο αβαταρ πισι...:ernaehrung004::ernaehrung004: