Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα windows ;

Ρε δε πα να λέτε :jester::beee:

έκατσα στην υπόγα να μοντάρω στο πισι ,, ένα γαμωπρόγραμα μου χρειάζεται μόνο το edius ,, και βλασθημάω με τις ώρες με το αναρχικό βρωμοπισι ,,, κάνεις capture ,, DONG παραθύρι στη μέση ,, το πισι σας έχει φλυκταινες ,, 5 drop δωρο στο video ,, ,,, μοντάρεις και πετάγετε το φλας μεσα στο prewie monitor ,, cash overflow thw manas to mm ..

φακμι ρε με τα ρδελα ..

έχω και τα νευρα μου ,, τα μισά πλάνα είναι ψιλοφλου ,,, φτου σου ρε φουστη

Ρε δε πα να λέτε :jester::beee:

έκατσα στην υπόγα να μοντάρω στο πισι ,, ένα γαμωπρόγραμα μου χρειάζεται μόνο το edius ,, και βλασθημάω με τις ώρες με το αναρχικό βρωμοπισι ,,, κάνεις capture ,, DONG παραθύρι στη μέση ,, το πισι σας έχει φλυκταινες ,, 5 drop δωρο στο video ,, ,,, μοντάρεις και πετάγετε το φλας μεσα στο prewie monitor ,, cash overflow thw manas to mm ..

φακμι ρε με τα ρδελα ..

έχω και τα νευρα μου ,, τα μισά πλάνα είναι ψιλοφλου ,,, φτου σου ρε φουστη

χαχαχαχααχαχ!!!!ΘΕΟΣ!!!!!!!

Βασίλη αν θες βοήθεια σφύρα......

Σπέσιαλ αφιερωμένο σε Παραθυράκηδες και Λαϊνουξάκηδες (οι τελευταίοι μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς γιατί κατά ένα ανεξήγητο τρόπο μου θυμίζουν τους βινυλάκηδες σαν την αφεντιά μου -bye-

http://www.youtube.com/watch?v=7D1lAO5i0gQ

Ε, οχι και δεν μπορεις να μονταρεις με το πισι...
Εκτος αν ειναι κανα χρεπι και προσπαθεις να κανεις το αδυνατο!!

Εχω αρκετους φιλους μοντερ που δεν εχουν το παραμικρο προβλημα...
Μη δινουμε τροφη στους οξαποδω χωρις λογο :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα windows ;

H Apple πάντα έκανε το λάθος να αυτονομείται..... Αυτό το λάθος το πληρώνει μέχρι και σήμερα.

Ανακοινώνει κάτι πρωτοποριακό(ipod, iphone, Κλπ) και μετά την τρώει ο ανταγωνισμός και ο ατομικισμός της....

Δεν πειράζει ευτυχώς υπάρχει το android και τα windows....Καλύπτουν και εν τέλει την προσπερνούν στο finish line.

:ernaehrung004:

Το πιο άκυρο post ever (με βάση τα σημερινά δεδομένα οπου η apple πέρασε στην ν.1 θεση εταιριών ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και που όλοι προσπαθούν να την αντιγράψουν/φτασουν).

Sorry Αιμιλιε! -bye-

Re: Απάντηση: Re: Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα windows ;

Το πιο άκυρο post ever (με βάση τα σημερινά δεδομένα οπου η apple πέρασε στην ν.1 θεση εταιριών ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και που όλοι προσπαθούν να την αντιγράψουν/φτασουν).

Sorry Αιμιλιε! -bye-

χεχε!! Δεν σου κρατώ κακία εσένα.....-bye-

Αλλά σε τι πέρασε πρώτη ρε Τάκη???

και το ότι σήμερα είναι 1η ενώ για δεκαετίες πάλευε για να κρατηθεί στην ζωή.....δεν μου λέει κάτι...

Βασικά λέει αυτό που αναφέρω.. Όταν πρώτοβγήκαν τα Mac, είχαν παραθυρικό περιβάλλον...Μετά το αντέγραψε η Microsoft και έβγαλε τα Windows....Εξαφανιζόλ τα Mac σε λίγα χρόνια....Μόνο γραφίστες τότε....

Μετά απο 20+ χρόνια ανακοινώνει το Ipod και περνάει πρώτη...Σήμερα ποιες είναι οι πωλήσεις ipod...??

Μετά βγάζει το IPhone....Εκεί περνάει κατα πολύ μπροστά, τον ανταγωνισμό.....Στο Iphone 4 όμως, έχει πλησιάσει πολύ ο ανταγωνισμός και πλέον νιώθει την ανάσα του android να της καίει το σβέρκο...

Καλά για τα tablet δεν θα αναφέρω τίποτα, γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες.....

Βρε Αιμιλιε, δεν τα έχεις διαβάσει καλα... Η apple σήμερα έχει δεσπόζουσα θεση τόσο στα smartphones και ακόμα περισσότερο στα tablets, ενώ έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στα high end laptops.
Την μεγαλύτερη σημασία έχει η τεραστια κερδοφορία της έναντι των ανταγωνιστών, όχι μονο από τις πωλήσεις των gadgets αλλα και από το app store. Αυτη την οδήγησε στο να είναι η ν.1 εταιρία στον πλανήτη σε κεφαλαιοποίηση, πάνω και από τις πετρελαικες!
H google με το android (το οποιο φυσικά αντέγραψε στεγνα το ios), για να γινει ανταγωνιστική το προσφέρει δωρεάν στους κατασκευαστές και ουσιαστικά δεν βγάζει λεφτά από αυτό.
Η επιτυχία της apple οφείλεται στην διάνοια του Jobs και το business model που επέβαλε την τελευταία 10ετια, έχοντας επενδύσει χοντρά σε R&D αλλα και χαρη στην αισθητική και το σωστό marketing των προιοντων της..

Απάντηση: Re: Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα windows ;

Καλα, τα ιδια εγραφες και οταν δεν ηταν "πρωτη" :p

Η σημερινή της επιτυχία δεν ήρθε σε ένα απόγευμα, είναι αποτέλεσμα πολυχρονη πορειας σε σωστη οδό. Καποιοι από εμάς, το είχαν δει πριν γινει προφανές στον πολύ κοσμάκη.... ;)

Ε, οχι και δεν μπορεις να μονταρεις με το πισι...
Εκτος αν ειναι κανα χρεπι και προσπαθεις να κανεις το αδυνατο!!

Εχω αρκετους φιλους μοντερ που δεν εχουν το παραμικρο προβλημα...
Μη δινουμε τροφη στους οξαποδω χωρις λογο :flipout::flipout:
Μοντάρω σημαίνει μια διαδικασία που ανοίγω 3,4 παράθυρα , πηδάω απο το ένα στο άλλο συνάμα δουλέυω τον κομπρέσορ απο κάτω , και κατα κανόνα μιλάω για 3ωρα 4αωρα βίντεο με χρωματικές διορθώσεις κτλ ..
στην προκειμένη έχω να κάνω με 3 κάμερο και 3 ωρές συναυλία ,, ΈΝΑ ΧΑΌΣ απο πολλά γιγα αρχεία .. δυστυχώς δεν με βολέυει για multicam ουτε το premiere ουτε το final cut ,, και αναγκάστηκα να μοντάρω το κύριο μέρος στο edius στο pc ,,,
ΕΛΕΟΣ ,,, μια διαδικασία που σημαινει 9 ωρες capture και καμια δεκαρία ώρες μοντάζ ,, κατέληξε να γίνει εφιαλτής στο δρόμο των windows ,,
ENΩΕΙΤΑΙ ότι τέλειωσα το χοντρό μερος ,, και γυρισα στο mac μπας και τελειωσω καποια στιγμη ,, η συγγριση για τις 2 πλατφόρμες για τέτοιες δουλειές είναι χαόδης ,,, εκτιμάς τόσο πολλή την σταθερότητα μιας πλατφόρμας ,,, που δεν σε νοιάζει και εάν έχεις ακόμα και την μισή ταχύτητα επεξεργασίας ,,

αυτά ,,

( ΟFF TOPIC έχεις το κατάστημα απέναντι απο την παλαβιάρα την Δέσποινα ? )

Η σημερινή της επιτυχία δεν ήρθε σε ένα απόγευμα, είναι αποτέλεσμα πολυχρονη πορειας σε σωστη οδό. Καποιοι από εμάς, το είχαν δει πριν γινει προφανές στον πολύ κοσμάκη.... ;)

Φωστηρα μου εσυ ! :p

Re: Απάντηση: Τα Mac τελικά σε τι είναι καλύτερα από τα windows ;

Βρε Αιμιλιε, δεν τα έχεις διαβάσει καλα... Η apple σήμερα έχει δεσπόζουσα θεση τόσο στα smartphones και ακόμα περισσότερο στα tablets, ενώ έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στα high end laptops.
Την μεγαλύτερη σημασία έχει η τεραστια κερδοφορία της έναντι των ανταγωνιστών, όχι μονο από τις πωλήσεις των gadgets αλλα και από το app store. Αυτη την οδήγησε στο να είναι η ν.1 εταιρία στον πλανήτη σε κεφαλαιοποίηση, πάνω και από τις πετρελαικες!
H google με το android (το οποιο φυσικά αντέγραψε στεγνα το ios), για να γινει ανταγωνιστική το προσφέρει δωρεάν στους κατασκευαστές και ουσιαστικά δεν βγάζει λεφτά από αυτό.
Η επιτυχία της apple οφείλεται στην διάνοια του Jobs και το business model που επέβαλε την τελευταία 10ετια, έχοντας επενδύσει χοντρά σε R&D αλλα και χαρη στην αισθητική και το σωστό marketing των προιοντων της..

Ααααα, απο θέμα κερδοφορίας μιλάς....Οκ.....then....

Αλλά επειδή θα πάμε σε άλλα πράγματα, περι τι γίνεται στον βωμό της κερδοφορίας, τι σημαίνει κερδοφορία και απο που πηγάζει τελικά, κλπ κλπ....ας το αφήσουμε εδώ...

Απο θέμα κερδοφορίας δεν το συζητώ...Μετά το ipod έκανε χαώδες άλμα...Αλλά μιλάς για ΜΙΑ εταιρεία που βγάζει ΔΙΚΟ της software και ΔΙΚΟ της hardware.....Οπότε θα ήταν και παράλογο να μην είχε κερδοφορία..Πρέπει να είσαι μανάβης και να διοικείς τέτοια εταιρία...για να μην έχεις κέρδη...

Τα Mac είχα ξαναπεί και σε άλλο debate....ότι στο μόνο που τους δίνω τα εύσημα, είναι στην επεξεργασία εικόνας και ήχου....

Καποιοι από εμάς, το είχαν δει πριν γινει προφανές στον πολύ κοσμάκη.... ;)
Κουλης vs Κοσμακης: Σημειωσατε 1 :p

Ααααα, απο θέμα κερδοφορίας μιλάς....Οκ.....then....

Αλλά επειδή θα πάμε σε άλλα πράγματα, περι τι γίνεται στον βωμό της κερδοφορίας, τι σημαίνει κερδοφορία και απο που πηγάζει τελικά, κλπ κλπ....ας το αφήσουμε εδώ...

Απο θέμα κερδοφορίας δεν το συζητώ...Μετά το ipod έκανε χαώδες άλμα...Αλλά μιλάς για ΜΙΑ εταιρεία που βγάζει ΔΙΚΟ της software και ΔΙΚΟ της hardware.....Οπότε θα ήταν και παράλογο να μην είχε κερδοφορία..Πρέπει να είσαι μανάβης και να διοικείς τέτοια εταιρία...για να μην έχεις κέρδη...

Τα Mac είχα ξαναπεί και σε άλλο debate....ότι στο μόνο που τους δίνω τα εύσημα, είναι στην επεξεργασία εικόνας και ήχου....

Καλα, ο καθένας με τις απόψεις του. Εγω πάντως, αν και έκανα switch σε σχετικά μεγάλη ηλικία μετά από πολλά χρονια ενασχολήσης με pc, μου φαίνεται πλέον αδιανόητο να ξαναγυρίσω σε windows, τα οποια όμως σέβομαι διότι με αυτά μπήκα στον μαγικο κόσμο των υπολογιστών. Οπως είχα γράψει και παλιότερα παραφράζοντας, "στα win οφείλω το computerικο μου ζειν, στα mac το ευ ζειν"...