Τα μηχανήματά μας και η σκόνη

opsim

Moderator
Staff member
11 May 2008
16,571
Αθήνα
Ποιός κατά τη γνώμη σας είναι ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού των αγαπημένων μας μηχανημάτων από τη σκόνη? Εγώ προσωπικά τα καθαρίζω, καθώς και το έπιπλο που τα έχω, κάθε εβδομάδα με στεγνό, μαλακό πανί πλην της Kuro την οποία καθαρίζω με ένα πανάκι που είχε στη συσκευασία παραπλήσιο με αυτά που έχουν τα γυαλιά ηλίου. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που κάνω, ενδεχομένως και λιγότερο κουραστικό? Έχω γνωστούς που τα καθαρίζουν με το "παραδοσιακό" φτερό χωρίς να είμαι σίγουρος για την αποτελεσματικότητά του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πάντα εγώ και όχι η σύζυγος μια φορά την εβδομάδα μόνο με αυτό

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται. Μόλις το πήρα και εγώ για να το δοκιμάσω!!!! Πάντως, αν υπάρχει κάτι άλλο, I'm open to suggestions. Εξυπακούεται το "πάντα εγώ και όχι η σύζυγος"

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται. Μόλις το πήρα και εγώ για να το δοκιμάσω!!!! Πάντως, αν υπάρχει κάτι άλλο, I'm open to suggestions. Εξυπακούεται το "πάντα εγώ και όχι η σύζυγος"

Κοίτα δεν σνομπάρω την σύζυγο ούτε είναι καμία τσαπατσούλα , και την αξία των συσκευών ξέρει και να τις χειρίζεται ξέρει απλά αν γίνει ζημιά ας γίνει από το χέρι μου
Το swiffer κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει , με τίποτα ajax κτλ

Κοίτα δεν σνομπάρω την σύζυγο ούτε είναι καμία τσαπατσούλα , και την αξία των συσκευών ξέρει και να τις χειρίζεται ξέρει απλά αν γίνει ζημιά ας γίνει από το χέρι μου

Εννοείται.

Η σύζυγος καθαρίζει τα πάντα πλην του πικάπ, το οποίο δεν πλησιάζει από τότε που χάλασε μια βελόνα. (όχι ότι στεναχωρήθηκα, ήταν μια Ortophon Virgo η οποία δεν έκατσε ποτέ καλά στο σύστημά μου)

Η σύζυγος καθαρίζει τα πάντα πλην του πικάπ, το οποίο δεν πλησιάζει από τότε που χάλασε μια βελόνα. (όχι ότι στεναχωρήθηκα, ήταν μια Ortophon Virgo η οποία δεν έκατσε ποτέ καλά στο σύστημά μου)

Λες να το δοκιμάσω και εγώ? Δεν νομίζω να με πείραζε μια αναβάθμιση...εεε αντικατάσταση χαλασμένου part εννοούσα!

Πάντα εγώ και όχι η σύζυγος μια φορά την εβδομάδα μόνο με αυτό

Μια φορα τη μερα εγω ,λογω παιδιων τρεχουν παιζουν σκονη ατελειωτη ,τις γυναικες τις σεβομαι και εγω αλλα οσον αφορα τα "ψιψινια και τα κοκοψοψαρα"καλυτερα να μενει μακρυα και ναμαστε αγαπημενοι :flipout:

μαλλον είναι το μόνο μέρος του σπιτιου που καθαρίζω και ´γω μόνος μου, πολλες φορές έχει προσπαθήσει η σύζυγος να με "απαλλάξει", αλλά κάθε φορά την σταματάω (η δε γυναίκα που τη βοηθάει μια φορα τη βδομάδα ούτε να το σκεφτεί). Νομίζω ότι τα αντιστατικά swife....r κάνουν δουλειά, εκτός του μπροστά μέρους της οθόνης, υπάρχει ειδικό αντιστατικό πανι. (ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση που ανέφερα μάρκα)

το χρησιμοποιουσα κ εγω αυτο που ειπε ο Αντωνης.Καθαριζε αλλα αυτο που εβλεπα ηταν οτι ακομα κ την επομενη μερα η σκονη ξεκιναγε να καθετε επανω.Μπορει να γελασετε,αλλα αυτο εχω βρει κ πραγματικα ειναι το καλυτερο ως τωρα.Τα ηχεια κ εγω τα καθαριζω με παρομοιο πανακι με αυτο που εχουν για τα γυαλια ηλιου.Τα μηχανηματα παιδια,τα εκανα 1 φορα με μωρομαντηλα.Ναι μην γελασετε με μωρομαντικο κ αυτο που παρατηρησα ηταν οτι η σκονη αργουσε πολυ να "καθησει" επανω σε σχεση με οτι κ ν ατο εκανα πριν...Δοκιμαστε το δεν εχετε τιποτα να χασετε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα μηχανήματά μας και η σκόνη

Έχεις κάνει α/β και το λες?:hahaha::hahaha::hahaha:

Παντως αμα δεν κανω δοκιμη δεν προτεινω.
Τα σουιφερ της γυναικας μου δεν ακουμπουν τα μηχανηματα ποτε.
Αν και το δωματιο κλιματιζεται - ιονιζεται 24 ωρες το 24ωρο.

Last edited by a moderator:

Για σένα βρε το εκανε
και το εκανε να φαινεται ατυχημα

και μενα με ''προσεξε'' μια φορά...και αποδειχθηκε οτι ηταν οργανωμένο

Όπως είπα και πριν, αν αυτή η "ζημιά" είναι αφορμή για αναβάθμιση, δεν πειράζει!

την οθονης της plasma με τι μπορω να την καθαρισω που εχει κατι κολλησει κ ειναι ξεραμενο , δν βγαινει με το swiffer!