Τα νέα Sonus Faber Lilium !

Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο την μεση φιλε μου.....αχ..βαχ...

Μπορεί ο Franco Serblin να μην βρίσκεται στο τιμόνι της Sonus Faber τα τελευταία χρόνια, αλλά έχει αφήσει παρακαταθήκη και ικανούς ανθρώπους πίσω...

Πανέμορφα ηχεία, δεν γίνεται να μην παίζουν καλά με τόση συσωρευμένη εμπειρία και με τόσα ηχεία αναφοράς στη διάθεση των μηχανικών.

Επειδή ρωτήθηκε...
Η τιμή τους θα είναι γύρω στα 48K.

Θα πρέπει να παίζουν καλά. Είμαι πολύ περίεργος να διαβάσω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κρυμμένο γούφερ, το οποίο βρίσκεται εντοιχισμένο στην επάνω πλευρά του ηχείου.

Re: Απάντηση: Τα νέα Sonus Faber Lilium !

Επειδή ρωτήθηκε...
Η τιμή τους θα είναι γύρω στα 48K.
Τότε λϊγο δύσκολο να τα φέρει στην Ελλάδα ο φίλτατος Σάκης Χατζηδημητρίου. Τη σειρά Olympica (από 4.500 - 11.000 ) την έχει διαθέσιμη για ακρόαση, αλλά καμία σχέση τιμής με τα Lilium...

Last edited:
Απάντηση: Re: Τα νέα Sonus Faber Lilium !

Θα πρέπει να παίζουν καλά. Είμαι πολύ περίεργος να διαβάσω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κρυμμένο γούφερ, το οποίο βρίσκεται εντοιχισμένο στην επάνω πλευρά του ηχείου.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.JPG

Και φώτο του woofer.

ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.JPG

Αν υπολογίσουμε πάντως πως το συγκεκριμένο γούφερ είναι 10ιντσο,καταλαβαίνουμε και τις διαστάσεις.

Last edited:
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. :)
Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που "κρύβουν" κάποιο γούφερ, άραγε πως να ακούγεται...

Ελπίζω να μην ξεχειλώνουν τα κορδόνια τους σαν του Amati. :bigcry:

Από design πάντως είναι αλλού !!!

Απάντηση: Re: Τα νέα Sonus Faber Lilium !

Ελπίζω να μην ξεχειλώνουν τα κορδόνια τους σαν του Amati. :bigcry:

Από design πάντως είναι αλλού !!!

Είμαστε λίγο :offtopic: αλλά το έχεις δει κι εσύ; Γιατί όταν το ανέφερα για τα δικά μου (Auditor) όλοι μου είπαν οτι πρώτη φορά το ακούνε.