Τα πάντα για Surefire

Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

I just called Surefire and asked for release date of lx1 and guy told me dealers will have it beginning of october and then can buy directly from surefire in November, and he said price hasn't been determined yet, maybe he somehow had wrong date or something because this is just disappointing!
Για όσους δεν κατάλαβαν η Surefire λέει ότι o LX1 θα βγει στην αγορά αρχές Οκτωβρίου και δεν ξέρει ακόμα πόσο θα κοστίζει.

Γνωρίζοντας το τρελό πρόγραμμα της SF, το πιστεύω. :SFGSFGS5:

http://www.candlepowerforums.com/vb/showpost.php?p=3467726&postcount=104

Τοτε θα αρχιζουν να βγαζουν οι εταιριες με το καινουργιο Cree XM LED

Αρχιζουν ολοι και το συζητανε στο cpf και νομιζω οτι μαλλον θα επρεπε λιγο να περιμενομε

Last edited by a moderator:

Oι νέοι G2X και 6PX και επίσημα διαθέσιμοι: http://www.surefire.com/G2X6PXCampaign

Kακάσχημοι, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω έναν G2X Pro. :D

7YFa6.png

Oμαδική αυτοκτονία; :p
Δεν είμαστε τόσοι πολλοί για να πετύχουμε καλύτερη τιμή. :SFGSFGS5:

καλησπέρα απο το Riyadh και Τεταρτη απο το Dubai....

δεν εχω προλαβει παιδια να δω τιποτα εχω παρα πολυ δουλεια και ζητω ενα μεγαλο συγνωμη απο ολους.

Εχω επικεντρωθει να φτιαξω τον φωτισμο με ασυρματο συστημα LED στο καινουργιο δωματιο.

Οταν τελειωσω θα ανεβασω φωτο και φυσικα το κυκλωμα τον κωδικα για ολα οσα χρειαζεστε και οτι μου ζητησετε.

εδω εφερε τον

http://www.flashaholics.co.uk/surefire/surefire-e2l-aa-outdoorsman.html

Δεν τον πηρα απο Αμερικη με ψηνει να τον παρω απο εκει. αλλα θα περιμενω μηπως και βγει ο LX1.

Η surefire πλεον πυροβολει (εκτος απο τους φακους) και με πραγματικα πυρα :
http://airsoftinformations.blogspot.com/2010/12/surefire-hi-capacity-magazines.html

κοιτα μικρος που ειναι ο κοσμος.....αυτο ειναι το μπλογκ φιλου μου...

αλλα δεν τα ξερεις καλα...δες τι κανει με τους σιγαστηρες εδω και πολλα χρονια (αγορασε τα σχεδια /προσελαβε τον Ciener)

κοιτα μικρος που ειναι ο κοσμος.....αυτο ειναι το μπλογκ φιλου μου...

αλλα δεν τα ξερεις καλα...δες τι κανει με τους σιγαστηρες εδω και πολλα χρονια (αγορασε τα σχεδια /προσελαβε τον Ciener)

Πολυ πραμα εχει η ιστοσελιδα του φιλου σου. Και ετυχε σε καιρο που ψαχνω για καμια καραμπινα (κανονικη οχι airsoft) αλλα δεν ξερω τι να παρω. Με κινδυνο να ξεφυγουμε απο το θεμα : θελω να παρω μια που να ειναι κατραμι μαυρη, μαλλον σε συνθετικο, να μην χρειαζεται πολυ συντηρηση (κατι σαν τα glock), να μην σκουριαζει καθολου (κατ' αναγκη ελαχιστα). Δεν ξερω αμα θα ειναι επαναληπτικη ή ημιαυτοματη. Μερικα απο αυτα που κοιταω χωρις σειρα:
BENELLI M3 και Μ4 (ακριβες αλλα μαλλον απο τις κορυφαιες)
BENELLI SUPER NOVA
REMINGTON 870 (κλασσικη αξια με πανω απο 10εκατομυρια πωλησεις)
REMINGTON 877 (διαστημικο αλλα γουστοζικο)
MOLOT (αυτο και εαν ειναι εντυπωσιακο)
Το οπλο μαλλον δεν θα παει καθολου για κυνηγι. Αντε καμια σκοποβολη. Περισσοτερο για την φαση που λεμε θα αγοραστει, να λεμε οτι εχουμε ενα καλο.

Εννοειται οτι θα μπει φακος πανω (για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα) με διακοπτη πιεσης (remote switch) και ενα καρο συμπραγκαλα (θα γινει μεταλλαγμενο).

Συγγνωμη για το τελειως εκτος θεματος (περαν του φακου που θα μπει επανω του) αλλα ειμαι στο ψαξιμο.
Δεκτες προτασεις [links - βιβλια - οδηγους αγορας κτλ ] (καλυτερα μαλλον σε πμ για να μην ενοχλουμε στο site).

Απάντηση: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

Καποιος ιδιοκτήτης SUREFIRE 6P (αν μάλιστα έχει και Malkoff M61) μπορεί να μας σχολιάσει ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ που κάνει τους SUREFIRE τοσο δημοφιλείς και αν πράγματι ΑΞΙΖΕΙ αυτή η τιμη (και δόξα) σε σχέση ας πούμε με FENIX ή SolarForce ή άλλο ΦΑΚΟ παραπλήσιων προδιαγραφών (αλλα "ασιατικών" τιμών)???

θα στο πω λίγο απλά, όχι πάντα βέβαια αλλά ισχύει συχνά αυτό: ότι και ο λόγος να πάρεις ένα impreza ή μια porsche. To ένα είναι πολύ πιο φθηνό, μπορεί να πατάει καλύτερα στο δρόμο και να έχει παραπλήσιες επιδόσεις αλλά δεν είναι porsche!

πρωτον για την τιμη....ειναι λιογ φουσκωμενες λογω των αμερικανικων εργατικων, των προδιαγραφων των εξοδων διαφημισης και το κοστος του σερβις.....

απο θεμα κατασκευης
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σχετικα με το σχεδιο και τα μεταλλα....
Ηλεκτρονικα πολυ καλα με σχεδον 90% αποδοση
Νεωτερισμοι:μαλλον αρχισε να χανει εδαφος. ας οψεται το βαρος που δινει στα στρατιωτικα συμβολαια
αξιοπιστια: παρα πολυ καλη αλαλ δεν τους φτιαχνει και ο θεος (3 απο τα 6 tailcaps που ξερω εβγαλαν προβλημα)

Γενικα ειναι πολυ καλη μαρκα που τις αξιζει το 80% της τιμης και το 80% της πραγαμτικης φημης της....κατα τη γνωμη μου

(Οι tacticοol Τυπους τους εχουν σαν εικονοστασι, και κανουν κακο στο τελος υπερεκτιμωντας τους...)

πρωτον για την τιμη....ειναι λιογ φουσκωμενες λογω των αμερικανικων εργατικων, των προδιαγραφων των εξοδων διαφημισης και το κοστος του σερβις.....

απο θεμα κατασκευης
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σχετικα με το σχεδιο και τα μεταλλα....
Ηλεκτρονικα πολυ καλα με σχεδον 90% αποδοση
Νεωτερισμοι:μαλλον αρχισε να χανει εδαφος. ας οψεται το βαρος που δινει στα στρατιωτικα συμβολαια
αξιοπιστια: παρα πολυ καλη αλαλ δεν τους φτιαχνει και ο θεος (3 απο τα 6 tailcaps που ξερω εβγαλαν προβλημα)

Γενικα ειναι πολυ καλη μαρκα που τις αξιζει το 80% της τιμης και το 80% της πραγαμτικης φημης της....κατα τη γνωμη μου

(Οι tacticοol Τυπους τους εχουν σαν εικονοστασι, και κανουν κακο στο τελος υπερεκτιμωντας τους...)
Πολυ δεν παει ΝΑ λεμε οτι αξιζουν το 80% της τιμης και το 80% της πραγματικης φημης της.......
Μια φορα προσπαθησα να ανοιξω την κεφαλη του FENIX P3D
και βεβαια τον εκανα γ.......α αλλα παρα πολυ γερη κατασκευη
παρα πολυ καλο αλουμινιο
Παιδια για να το κοψεις θελει πολυ προσπαθεια, δεν υπαρχει περιπτωση
απο πολυκατοικια τετραοροφη να σου πεσει να ποθει τιποτα,
και οσο για ηλεκτρονικα νομιζω κορυφη.
Τι περισσοτερο εχει ο surefire?????

Last edited:

Πολυ δεν παει ΝΑ λεμε οτι αξιζουν το 80% της τιμης και το 80% της πραγματικης φημης της.......
Μια φορα προσπαθησα να ανοιξω την κεφαλη του FENIX P3D
και βεβαια τον εκανα γ.......α αλλα παρα πολυ γερη κατασκευη
παρα πολυ καλο αλουμινιο Παιδια για να το κοψεις θελει πολυ προσπαθεια, δεν υπαρχει περιπτωση
απο πολυκατοικια τετραοροφη να σου πεσει να ποθει τιποτα,
και οσο για ηλεκτρονικα νομιζω κορυφη.
Τι περισσοτερο εχει ο surefire?????

ειναι λιγο καλυτερος σε ολα....πχ μετρα την σκληροτητα του αλουμινιου να δεις