Το ότι κάποιος (πχ. εγώ) εξέφρασε τη γνώμη του κάποια δεδομένη στιγμή δε σημαίνει ότι ισχύει για πάντα, έτσι δεν είναι;(έ ρε δούλεμα που θα φάνε αυτή που μιλάνε για απόλυτη αξιοπιστία στους Surefire! «κοίτα μην στραβώσει το joystick!”
Ξέρω έναν τύπο αμερικάνο που έχει μαγαζί με όπλα, φακούς και όλα τα παραφερνάλια. Λοιπόν ο τύπος έχει έναν E2DL σαν EDC φακό.Εχω σκισει ομως το E2DL πραγματικα. Πεφτει κατω? τιποτα. τον πατησα με το αυτοκινητο.....τιποτα. Τον εριξα στις λασπες....τιποτα.....τον εβαλα στο νερο.....δεν επαθε τιποτα.
Αυτα δεν τα κανω με αλλο φακο. Ειδικα να το ριξει με δυναμη κατω. Το εκανα και αυτα για εφφε σε κατι φιλους. οταν επεσε εκανε σαν να εσπασε σε 1000 κομματια....να πω την αληθεια μου φοβηθηκα και εγω...αλλα απο οτι καταλαβα ηταν το κενο απο τις μπαταριες.
Το ότι κάποιος (πχ. εγώ) εξέφρασε τη γνώμη του κάποια δεδομένη στιγμή δε σημαίνει ότι ισχύει για πάντα, έτσι δεν είναι;
Έχοντας ρίξει μια γρήγορη - απλή ματιά στον κατάλογο, νοιώθω μπερδεμένος με αυτή την κίνηση της Surefire.
Αν δεν θες αποκλειστικά surefire για τα κλειδιά υπάρχουν πολλοί.αν δε κάνω λάθος, ο μικρότερος φακός της surefire είναι ο E1B.
θα τον παίρνατε για να τον έχετε πάντα μαζί σας στο τσαντάκι σας ή να στραφω σε κάτι μικρότερο και φυσικά φτηνότερο (το οποίο όμως κάποια στιγμή θα το πετάξεις γιατί θα χαλάσει);
φυσικά για φακό που να μπαίνει στα κλειδιά ούτε για αστείο, έτσι;
ή να στραφω σε κάτι μικρότερο και φυσικά φτηνότερο (το οποίο όμως κάποια στιγμή θα το πετάξεις γιατί θα χαλάσει);
φυσικά για φακό που να μπαίνει στα κλειδιά ούτε για αστείο, έτσι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.