Τα πάντα για Surefire

Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

Καλησπερα σε ολους.

Μολις μιλησα με την Heinnie Haynes (http://www.heinnie.com) και μου ειπε οτι ειναι διαθεσιμα για αγορα τα κομματια LX2. To :motz:θεμα ειναι οτι ειναι ανεβασμενες οι τιμες παρα πολυ. Ενω στο batteries junction για κοιταξτε ποσο το εχει.http://www.batteryjunction.com/surefire-lx2-lumamax.html συν του οτι σου δινει 12 free batteries.

Re: Απάντηση: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

βρηκες lx2 σε χαμηλοτερη τιμη?

δεν ξερω αν αυτο ειναι χαμηλοτερη τιμη αλλα εχει διαφορα η συναρτηση δολλαριου με Λιρας Αγγλιας.

195 δολλαρια
196 Λιρες Αγγλιας

Μεγαλη Διαφορα νομιζω.

Δηλαδη:

Δολλαριο 195 = 156 ευρω σημερα
Λιρα Αγγλιας 196 = 225 ευρω σημερα

Ρε παιδια δεν ειναι μεγαλη η διαφορα???

Γιατι να μην το παραγγειλω απο battery junction? 70 ευρω διαφορα. Ημαρτον

Απάντηση: Re: Απάντηση: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

δεν ξερω αν αυτο ειναι χαμηλοτερη τιμη αλλα εχει διαφορα η συναρτηση δολλαριου με Λιρας Αγγλιας.

195 δολλαρια
196 Λιρες Αγγλιας

Μεγαλη Διαφορα νομιζω.

Δηλαδη:

Δολλαριο 195 = 156 ευρω σημερα
Λιρα Αγγλιας 196 = 225 ευρω σημερα

Ρε παιδια δεν ειναι μεγαλη η διαφορα???

Γιατι να μην το παραγγειλω απο battery junction? 70 ευρω διαφορα. Ημαρτον
απο battery junction μονο για USA (surefire απαγορευει πωληση στους αμερικανους εμπορους για εξωτερικο)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

απο battery junction μονο για USA (surefire απαγορευει πωληση στους αμερικανους εμπορους για εξωτερικο)

δηλαδη δεν γινεται αλλιως:furious3:. θα πληρωσουμε αν θελουμε να παρουμε. Γιαυτο λεω να ψαχτουμε να δουμε αν μπορουμε να χρησημοποιησουμε ασφαλης μπαταριες επαναφορτηζομενες. Αν δεν βρουμε δεν αξιζει καμια αγορα. ειναι πολλα τα χρηματα.:bang:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

δηλαδη δεν γινεται αλλιως:furious3:. θα πληρωσουμε αν θελουμε να παρουμε. Γιαυτο λεω να ψαχτουμε να δουμε αν μπορουμε να χρησημοποιησουμε ασφαλης μπαταριες επαναφορτηζομενες. Αν δεν βρουμε δεν αξιζει καμια αγορα. ειναι πολλα τα χρηματα.:bang:
μην αγχωνεσε θα βρουμε λυση

σου προτεινω απο εδω http://www.kmnw.co.uk/surefire-lx2-lumamax.htm καλο σαιτ εχω αγωρασει απο εκει αλλα ισως πληροσεις τελωνειο ;)

γιατι τελωνειο ρε παιδια απο uk δεν θα ερθει?

παντως οντως η τιμη ειναι πολυ καλη. Ετσι ναι γινεται αγορα.:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

μην αγχωνεσε θα βρουμε λυση

teomav, για να καταλαβω γιατι εχω λιγο μπερδευτει.

Ο LX2 φοραει 123 κανονικες, οχι RCR. o λογος ειναι οτι οι RCR123 ειναι 3.7V?

Δηλαδη αν βρουμε RCR123 με 3.0V τοτε δεν θα εχει προβλημα?

Ποιο ειναι η ταση λειτουργιας του LX2?

Απάντηση: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

Παιδια εμαθα οτι τωρα τελευταια δεν γλιτωνεις με τιποτα τελωνειο απο αμερικη.Μαλλον φταιει η οικονομικη κριση και δεν χαριζουν καστανα,εγω περιμενω τον dereelight και θα δω τι μπουγιουρντι θα μου βγαλουν.:7SFGSFG:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

teomav, για να καταλαβω γιατι εχω λιγο μπερδευτει.

Ο LX2 φοραει 123 κανονικες, οχι RCR. o λογος ειναι οτι οι RCR123 ειναι 3.7V?

Ποιο ειναι η ταση λειτουργιας του LX2?
ναι, η ταση λειτουργιας ειναι 3.8-6V . του rcr123 - 3,7-4,2v.αυτο ειναι πολυ για το κυκλομα, ομως LiFeP04 RCR123s και LiCoO2 RCR123s εχουν 3,2v μαξιμουμ και για ασφαλη λειτουργια του lx2 and e2dl κανουν . δεν εμαθα ακομα ποια να προτιμησω. οι cr123 εχουν πραγματικη ταση 3,1v

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

κοιτα το ζητημα ειναι η ταση των μπαταριων υπο φορτιο....η μη επαναφορτιζοιμενες "πεφτουν" πολυπερισσοτερο απο το τις αλλες

Παιδια εμαθα οτι τωρα τελευταια δεν γλιτωνεις με τιποτα τελωνειο απο αμερικη.Μαλλον φταιει η οικονομικη κριση και δεν χαριζουν καστανα,εγω περιμενω τον dereelight και θα δω τι μπουγιουρντι θα μου βγαλουν.:7SFGSFG:

μαν μην με λαχταρας.....το τελευταιο που ξερω ειναι οτι σε χρεωνουν κατι ψιλα μεσω του ταχυδρομειου....δηλαδη αρχισαν να τους περνουν τελωνειο κανονικα με ΦΠΑ κτλ κτλ?

Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

Το σκεφτηκα πολυ,αρρωστησα:blink::stoned:

δεν αντεχω αλλο ειμαι για δεσιμο παρτε με ειμαι για μεσα:help:

θα παρω εναν SUREFIRE. το θεμα ειναι οτι δινω μεχρι 200 ευρω.

Ποιον απο τους δυο λετε? τον E2DL ή τον LX2???

Εχουν παραπανω διαφορες εκτος του τροπου αλλαγης low-high mode?

Περιμενω τις αποψεις σας.

χαχαχαχα,

ναι καλο και αυτο. Αλλα ειναι πολλα τα χρηματα γιαυτο ενα ειναι αρκετο. Ζηταω την γνωμη σας μιας και εχετε ασχοληθει λιγο με SUREFIRE

Απάντηση: Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

Το σκεφτηκα πολυ,αρρωστησα:blink::stoned:

δεν αντεχω αλλο ειμαι για δεσιμο παρτε με ειμαι για μεσα:help:

θα παρω εναν SUREFIRE. το θεμα ειναι οτι δινω μεχρι 200 ευρω.

Ποιον απο τους δυο λετε? τον E2DL ή τον LX2???

Εχουν παραπανω διαφορες εκτος του τροπου αλλαγης low-high mode?

Περιμενω τις αποψεις σας.
εγω εχω e2dl ο yuk εχει lx2 . η διαφορα ειναι σε κλιπ, σε tailcap, σε ογκο ( e2dl ειναι ποιο μικρος σε ογκο) , σε χαμηλο λεβελς ( e2dl - 5lumen, lx2 - 15 lumen), εμφανιση. ομως και τα δυο ειναι κορυφαια κοματια. o lx2 ειναι πολυ ελαχιστα πιο δυνατος throw

Last edited: