Τα πάντα για Surefire

Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

ναι ειναι και αυτο. Αλλα σε τι θα διαφερει? 80 με 120? θα μου πεις οτι υπαρχει διαφορα, αλλα ειναι καλη η τιμη. Εγω πιστευω οτι παιζονται παιχνιδια.

Η surefire κραταει ον LX1 για να φυγουν απο το stock των reseller τα υπολοιπα και μετα να λανσαρει τον μικρο LX1.

Δε νομίζω ότι ενδιαφέρθηκε ποτέ η SF για το στοκ των μεταπωλητών. Δεν πρόκειται να μείνουν όπως και να 'χει. ;)
H τιμή είναι πράγματι καλή. Μπορεί να χάνεις 25% φωτεινότητα για 30-35 ευρώ, αλλά αν τον χρειάζεσαι και δε θέλεις να περιμένεις πότε θα βγει ο 120lm είναι καλή ευκαιρία.

τον Ιούλιο ολοι περιμενουμε τον LX1. αν δεν ερθει τον Ιουλιο κλαψτε το τοτε παμε πιο αργα. Αλλα απο ενα email που ελαβα απο dealer λεει Ιουλιο.

καθησα σκεφτηκα και αποφασισα.

Ημουν αναμεσα στον LX1 και τον E2L AA.

Επειδη δεν εχω κανενα φακο με ΑΑ μπαταριες και επειδη εχω τωρα Eneloop AA και φορτιστη, ειμαι 100% προς τον Ε2L AA.

Δεν υπαρχει πουθενα ομως και ανυσηχω οτι δεν θα τον βρω μεχρι να ερθει ή να τον φερει καποιος στην ευρωπη. Λογικα τελος καλοκαιριου παω Αμερικη και ετσι θα παραγγειλω εκει.

Εχω στειλει email στην Surefire να με βοηθησει να τον παραγγειλω απο καπου χωρις να τους δημιουργησω προβλημα.

βρηκα promotion code για τον nightgear.co.uk

εκανα μια παραγγελια και τωρα περιμενω να δω αν ολα πανε καλα και το αποδεχτουν θα σας πω.

10 λιρες, που νομιζω οτι με τον κωδικο τα γλυτωνεις.....αναλογα το ποσο.

Evmorfopoulos & SIA OE
185 Ypsilandou St
Petroupolis Athens
Greece
Tel: +30 210 724-7900 Email:
[email protected]

Hellenic Arms Co S.A.
73, Notara Street
Piraeus
Hellas Greece
Tel: 18535 011-30-2104112331
Email: [email protected]

Παιδια εχει παει κανενας να δει αν εχουν surefire????

Γιατι θες τοσο πολυ να αγορασεις surefire??
Ποιο μοντελο εχεις δει?

to E2l AA.

δεν το βιαζομαι μιας και ουτε η surefire δεν εχει καλα καλα μεγαλο αποθεμα απο οτι μου ειπαν,

το καλο ειναι ο τελος Αυγουστου παω Αμερικη για δουλεια και το Ξενοδοχειο που θα μενω ειναι 10 λεπτα απο μεγαλο προμηθευτη SUREFIRE.

Μιλησα μεσω email μαζι του εχθες και μου ειπε οτι κανει και delivery σε ξενοδοχειο αλλα με προσκαλεσε κιολας στο μαγαζι του για να δω ολη την καινουργια σειρα της Surefire και ισως το καινουργιο μοντελο που θα ειναι διαθεσιμο LX1.

μακρι να ειναι το LX1 το χτυπαω οπως και να´χει.

καλυτερα να μην πας στο μαγαζι του γιατι σε βλεπω να το αδειαζεις :bigcry:

ναι ειναι ενα θεμα αυτο....

παντως εγω παω για τον E2L AA και αν έχει βγει για τον LX1. Αυτες οι ευκαιριες να πας αμερικη δεν χανονται.

λαπτοπ, παπουτσια....κτλ κτλ.

Να δω ποτε θα τα προλαβω ολα.

Hellenic Arms Co S.A.
73, Notara Street
Piraeus
Hellas Greece
Tel: 18535 011-30-2104112331
Email: [email protected]

Παιδια εχει παει κανενας να δει αν εχουν surefire????

αυτος ειναι ο επισημος αντιπροσωπος....
αν αει καποιος ασ δει τιμες για μενα: 6P, 6PLED, 6PLED νεο με κεφαλη KX4 S2....

Απάντηση: Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

ναι ειναι ενα θεμα αυτο....

παντως εγω παω για τον E2L AA και αν έχει βγει για τον LX1. Αυτες οι ευκαιριες να πας αμερικη δεν χανονται.

λαπτοπ, παπουτσια....κτλ κτλ.

Να δω ποτε θα τα προλαβω ολα.
τυχερε!

θα σας ελεγα να σας παρω και εσας τιποτα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να σας υποσχεθω και μετα να παω και να μην εχει η να μην βρω αυτο που θελουμε.

Μπορει να παρω τιποτα αναμνηστικο να φερω. Κατσε να παω πρωτα (αν και ειναι κανονισμενο) και βλεπουμε.

Εγω λεω λεω να παρεις καμια 10ρια κοματια,ολο και καποιος απο δω θα αγορασει
:violent-smiley-030:

ναι το θεμα ειναι οτι ελεγχουν στο αεροδρομιο.

στειλτα με USPS στον εαυτο σου σαν δωρο σε μικρες δοσεις