Τα πάντα για Surefire

Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

Και αυτον τον εχω ....
Το θελει κανεις να τον ριβιουαρει ?

Edit: Παρντόν. Τον μπέρδεψα με τον nitecore extreme

Last edited:

αποψε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ερθει ο surefire που ειναι στις βαλιτσες με KLM. Αν ερθει θα σας πω και ποιος ειναι και θα ανεβασω και review.

αποψε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ερθει ο surefire που ειναι στις βαλιτσες με KLM. Αν ερθει θα σας πω και ποιος ειναι και θα ανεβασω και review.
Τον αγοράζω! :D

Τον αγοράζω! :D

δεν ηρθε σημερα και μαλλον ουτε αυριο. Μου φαινεται θα πρεπει να παω αεροδρομιο να παραλαβω τις βαλιτσες. Ειδες τι σου κανει ενας φακος. Αν δεν ηταν μεσα δεν θα με ενοιαζε.:HTEHETH63:

φιλε βρηκε το κουμπι σου.....και αναλογικα τσαμπα της βγηκε!

φιλε βρηκε το κουμπι σου.....και αναλογικα τσαμπα της βγηκε!

ναι με εβαλε μεσα...χαχαχαχα....για να δουμε τι έχει παρει. Θα σκασω μεχρι να δω τι ειναι. Κατι εχω στο μυαλο μου για να μου λεει οτι ειχε 150 δολαρια και τον πηρε 100. αλλα δεν λεω γιατι αν ειναι αυτο που νομιζω τοτε θα ειμαι πολυ χαρουμενος.:Banane0:

λοιπον δεν αντεξα αλλο και την επριξα να μου πει ποιον πηρε. Μου ειπε τελικα. ελπιζω Δευτερα με Τριτη να παω αεροδρομιο να τον παρω τις βαλιτσες που μεσα εχει τον φοβερο μου καινουργιο φακουδακο:Banane0:

Λοιπον αυτος ειναι
http://www.surefire.com/E2DL

Με εκπλησει το γεγονος οτι τον πηρε 100 δολαρια.

αυτο που θα παρω σιγουρα ειναι ο LX1. οταν βγει ας μαζευτουμε ολοι να τον παρουμε μια με καλη μηπως μας κανουν καμια εκπτωση.

ειτε ετσι ειτε αλλιως αν τον φερει ο TACTICAL SOLUTIONS θα τον παραγγειλω.

Απάντηση: Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

αυτο που θα παρω σιγουρα ειναι ο LX1. οταν βγει ας μαζευτουμε ολοι να τον παρουμε μια με καλη μηπως μας κανουν καμια εκπτωση.

ειτε ετσι ειτε αλλιως αν τον φερει ο TACTICAL SOLUTIONS θα τον παραγγειλω.
ο yuk τoν περιμενει πανω απο 1 χρονο

Μέχρι να βγει ο LX1 θα έχουν καταργηθεί οι φακοί. Θα έχουμε όλοι βιονικά μάτια με υπέρυθρες...