Μόλις γύρισα από τη βόλτα στο μοναστηράκι.
Ο κ. Ζαχαρίας έχει τα εσωφυλλα 0.45 τα λευκά και 0,50 τα μαύρα.
Δεν θα έλεγα και η πιο φτηνή τιμή.
τα εσώφυλλα σνομπάρουν τα παιδιά με αρχηγό τον Διονύση.. όταν είναι από απλό άσπρο χαρτί χωρίς λεπτό νάυλον εσωτερικά.Ω, τώρα το κατάλαβα, σόρι. Το 20/5 ευρώ που σου πα αναφερόμουν στα εξώφυλλα, σε αυτά τα «γαλακτερά» που λέμε, δεν είχα προσέξει ότι μιλάς για εσώφυλλα.
Εσώφυλλα δεν θυμάμαι πόσο τα είχα πάρει τελευταία φορά (πάει καιρός), αν και μου φαίνεται ότι και σε αυτά έπεσε αυξησούλα.
με 4$ και πρέπει να είναι καινούργιος αν κατάλαβα καλά;;Πολύ δυνατός (ηχητικά) και ο Solti (London), παρά το ότι ήταν η μόνη τσαμπατζιδικη αγορα της ημέρας ($4).
Εγω; εγω ειμαι αθώος απλά στο εχω πει πολλες φορές το απλο χαρτί χωρίς το ναυλον είναι λιγο επικίνδυνο οπως βγαζεις το βυνιλιο να δημιουργήσεις γρατζουνιές συν το ναυλον που εχει μεσα ειναι αντιστατικοτα εσώφυλλα σνομπάρουν τα παιδιά με αρχηγό τον Διονύση.. όταν είναι από απλό άσπρο χαρτί χωρίς λεπτό νάυλον εσωτερικά.
βρε θα σου χαλάσω εγώ χατήρι;;Εγω; εγω ειμαι αθώος απλά στο εχω πει πολλες φορές το απλο χαρτί χωρίς το ναυλον είναι λιγο επικίνδυνο οπως βγαζεις το βυνιλιο να δημιουργήσεις γρατζουνιές συν το ναυλον που εχει μεσα ειναι αντιστατικο![]()
ναι ναι το κατάλαβα τώρατα εσώφυλλα σνομπάρουν τα παιδιά με αρχηγό τον Διονύση.. όταν είναι από απλό άσπρο χαρτί χωρίς λεπτό νάυλον εσωτερικά.
και συ πετάς τα χάρτινα;;Τα καινούργια καθαρά εσώφυλλα είναι απαραίτητα μετά από το πλύσιμο του κάθε δίσκου. Αποφεύγω τα χάρτινα και χρησιμοποιώ αυτά με το λεπτό nylon ακόμη και σε καινούργιους δίσκους. Προτιμώ τα μαύρα γιατί τα λευκά κιτρινίζουν με το χρόνο.
Όχι πάντα μερικά που είναι χοντρά και καλήες ποιότητας τα κρατώ. Τα χάρτινα επενδεδυμένα με λεπτό πλαστικό όμως είναι αυτά που χρησιμοποιώ κατά κόρον.και συ πετάς τα χάρτινα;;
Προς αγαπητά μελη του φορουμ αμα θελετε να ξανα έρθετε στην κοπη της πιτας αμα δεν δώσετε τα χάρτινα εσώφυλλα στον βλαδιμηρο δεν θα ξανα δειτε πίτα κοπήκαι συ πετάς τα χάρτινα;;
Και εγω τα γαλακτερα προτιμώ σαν εξώφυλλα ειναι και σκληρά και αντέχουν στον χρόνο.ναι ναι το κατάλαβα τώρα
Όχι, τέτοιο κόλλημα δεν έχω. Η δικιά μου ψύχωση είναι τα εξώφυλλα. Αυτά αλλάζω άμεσα, τα θέλω όλα «γαλακτερά».
Χμ κιτρινιζουν; δεν το ειχα σκεφτεί.Τα καινούργια καθαρά εσώφυλλα είναι απαραίτητα μετά από το πλύσιμο του κάθε δίσκου. Αποφεύγω τα χάρτινα και χρησιμοποιώ αυτά με το λεπτό nylon ακόμη και σε καινούργιους δίσκους. Προτιμώ τα μαύρα γιατί τα λευκά κιτρινίζουν με το χρόνο.
τέτοια είχα πάρει πριν πολλά χρόνια από Αγγλία και έκανα αυτό που λες.. τα κατανάλωσα όλα, αργότερα πήρα κάποια που βγήκαν πιο σκληρά στην υφή, αλλά και εκείνα καλά ήταν..Καλησπέρα προσωπικά νάυλον εξώφυλλα και εσωφυλλα προμηθεύομαι από Κινέζο με πολύ καλές τιμές. Μπορεί η πυκνότητα του υλικού να μην είναι αυτή που θέλουν πολλοί αλλά τη δουλειά τους την κάνουν. Εσωτερικό νάυλον υπάρχει αυτό που είναι κυκλικό από την μια πλευρά και τετράγωνο από την άλλη που μπαίνει ο δίσκος και αυτό το εσώφυλλο μπαίνει μέσα στο χάρτινο εργοστασιακό που έρχεται με τον δίσκο.
Μια ερωτηση προς ολους για να καταλάβω, αλλάζετε το εξωτερικό του δίσκου και μετα οταν μαζευτουν πολλοί πως τους ξεχωριζεται??Ω, τώρα το κατάλαβα, σόρι. Το 20/5 ευρώ που σου πα αναφερόμουν στα εξώφυλλα, σε αυτά τα «γαλακτερά» που λέμε, δεν είχα προσέξει ότι μιλάς για εσώφυλλα.
Εσώφυλλα δεν θυμάμαι πόσο τα είχα πάρει τελευταία φορά (πάει καιρός), αν και μου φαίνεται ότι και σε αυτά έπεσε αυξησούλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.