Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Μόλις γύρισα από τη βόλτα στο μοναστηράκι.
Ο κ. Ζαχαρίας έχει τα εσωφυλλα 0.45 τα λευκά και 0,50 τα μαύρα.
Δεν θα έλεγα και η πιο φτηνή τιμή.

Ω, τώρα το κατάλαβα, σόρι. Το 20/5 ευρώ που σου πα αναφερόμουν στα εξώφυλλα, σε αυτά τα «γαλακτερά» που λέμε, δεν είχα προσέξει ότι μιλάς για εσώφυλλα.

Εσώφυλλα δεν θυμάμαι πόσο τα είχα πάρει τελευταία φορά (πάει καιρός), αν και μου φαίνεται ότι και σε αυτά έπεσε αυξησούλα.

Ω, τώρα το κατάλαβα, σόρι. Το 20/5 ευρώ που σου πα αναφερόμουν στα εξώφυλλα, σε αυτά τα «γαλακτερά» που λέμε, δεν είχα προσέξει ότι μιλάς για εσώφυλλα.

Εσώφυλλα δεν θυμάμαι πόσο τα είχα πάρει τελευταία φορά (πάει καιρός), αν και μου φαίνεται ότι και σε αυτά έπεσε αυξησούλα.
τα εσώφυλλα σνομπάρουν τα παιδιά με αρχηγό τον Διονύση.. όταν είναι από απλό άσπρο χαρτί χωρίς λεπτό νάυλον εσωτερικά.

• Haha
Reactions: mparaxir
Πολύ δυνατός (ηχητικά) και ο Solti (London), παρά το ότι ήταν η μόνη τσαμπατζιδικη αγορα της ημέρας ($4).
με 4$ και πρέπει να είναι καινούργιος αν κατάλαβα καλά;;

εδώ με 5€ ένας των caravan που έπλιζα ότι θα τον κάνω να παίξει χωρίς πολλά πατατάκια μετά από το πλύσιμο και το restoring.
όμως οριακά δεν πέρασε τα στάνταρ μου και πάει για επιστροφή, με την ελπίδα να τον πετύχω στο μέλλον σε καλύτερη κατάσταση.

IMG_20220522_115154[1].jpg

IMG_20220522_115349[1].jpg

λίγα πράγματα από τις χαρακιές μπορεί να πιάσει ο φακός του κινητού γιατί ο δίσκος γυαλίζει..
θα κάνω μια 2η προσπάθεια αποκατάστασης, μπας και τον κρατήσω τελικά...

• Like
τα εσώφυλλα σνομπάρουν τα παιδιά με αρχηγό τον Διονύση.. όταν είναι από απλό άσπρο χαρτί χωρίς λεπτό νάυλον εσωτερικά.
Εγω; εγω ειμαι αθώος απλά στο εχω πει πολλες φορές το απλο χαρτί χωρίς το ναυλον είναι λιγο επικίνδυνο οπως βγαζεις το βυνιλιο να δημιουργήσεις γρατζουνιές συν το ναυλον που εχει μεσα ειναι αντιστατικο😉

• Like
Reactions: Θρησκος
Εγω; εγω ειμαι αθώος απλά στο εχω πει πολλες φορές το απλο χαρτί χωρίς το ναυλον είναι λιγο επικίνδυνο οπως βγαζεις το βυνιλιο να δημιουργήσεις γρατζουνιές συν το ναυλον που εχει μεσα ειναι αντιστατικο😉
βρε θα σου χαλάσω εγώ χατήρι;;
χαζός είμαι να χάσω τσάμπα καινούρια εσώφυλλα για τους παλιούς δίσκους που αγοράζω;; :ROFLMAO:

από αυτούς οι 9 στους 10 δεν έχουν τίποτα και ο δίσκος τρίβεται στο χαρτόνι... όπως ήταν και αυτός στην φωτογραφία φυσικά.

από μένα αν τελικά φύγει για επιστροφή στο δισκάδικο, θα φύγει με δικό σου εσώφυλλο γιατί δεν μου πάει καρδιά να τον "καρφώσω" γυμνό στο χαρτόνι...
μπορεί κάποιος άλλος να μην έχει ιδιαίτερη απαίτηση στο θέμα χρατς χρουτς και να του κάνει το νούμερο... ας τον πάρει πλυμένο και με καινούριο εσώφυλλο....

IMG_20220522_121315[1].jpg

• Like
Reactions: rockrock
ναι ναι το κατάλαβα τώρα :)

Όχι, τέτοιο κόλλημα δεν έχω. Η δικιά μου ψύχωση είναι τα εξώφυλλα. Αυτά αλλάζω άμεσα, τα θέλω όλα «γαλακτερά».

• Like
Τα καινούργια καθαρά εσώφυλλα είναι απαραίτητα μετά από το πλύσιμο του κάθε δίσκου. Αποφεύγω τα χάρτινα και χρησιμοποιώ αυτά με το λεπτό nylon ακόμη και σε καινούργιους δίσκους. Προτιμώ τα μαύρα γιατί τα λευκά κιτρινίζουν με το χρόνο.

Τα καινούργια καθαρά εσώφυλλα είναι απαραίτητα μετά από το πλύσιμο του κάθε δίσκου. Αποφεύγω τα χάρτινα και χρησιμοποιώ αυτά με το λεπτό nylon ακόμη και σε καινούργιους δίσκους. Προτιμώ τα μαύρα γιατί τα λευκά κιτρινίζουν με το χρόνο.
και συ πετάς τα χάρτινα;;

• Like
ναι ναι το κατάλαβα τώρα :)

Όχι, τέτοιο κόλλημα δεν έχω. Η δικιά μου ψύχωση είναι τα εξώφυλλα. Αυτά αλλάζω άμεσα, τα θέλω όλα «γαλακτερά».
Και εγω τα γαλακτερα προτιμώ σαν εξώφυλλα ειναι και σκληρά και αντέχουν στον χρόνο.

Χμ κιτρινιζουν; δεν το ειχα σκεφτεί.
Πολυ καλά σε ναυλον εσώφυλλα και αντιστατικά ειναι της nagaoka αλλα ακριβα τα ατιμα

• Like
Reactions: Kostas P. K.
Καλησπέρα προσωπικά νάυλον εξώφυλλα και εσωφυλλα προμηθεύομαι από Κινέζο με πολύ καλές τιμές. Μπορεί η πυκνότητα του υλικού να μην είναι αυτή που θέλουν πολλοί αλλά τη δουλειά τους την κάνουν. Εσωτερικό νάυλον υπάρχει αυτό που είναι κυκλικό από την μια πλευρά και τετράγωνο από την άλλη που μπαίνει ο δίσκος και αυτό το εσώφυλλο μπαίνει μέσα στο χάρτινο εργοστασιακό που έρχεται με τον δίσκο.

• Like
Καλησπέρα προσωπικά νάυλον εξώφυλλα και εσωφυλλα προμηθεύομαι από Κινέζο με πολύ καλές τιμές. Μπορεί η πυκνότητα του υλικού να μην είναι αυτή που θέλουν πολλοί αλλά τη δουλειά τους την κάνουν. Εσωτερικό νάυλον υπάρχει αυτό που είναι κυκλικό από την μια πλευρά και τετράγωνο από την άλλη που μπαίνει ο δίσκος και αυτό το εσώφυλλο μπαίνει μέσα στο χάρτινο εργοστασιακό που έρχεται με τον δίσκο.

τέτοια είχα πάρει πριν πολλά χρόνια από Αγγλία και έκανα αυτό που λες.. τα κατανάλωσα όλα, αργότερα πήρα κάποια που βγήκαν πιο σκληρά στην υφή, αλλά και εκείνα καλά ήταν..
τότε ήταν αστείο το ποσό και σε μεγάλη ποσότητα.. έδινα σε φίλους για τους δίσκους τους αβέρτα που λέμε...
η κάθε αποστολή ήταν 100 εσώφυλλα.. μετά σήκωσαν τις τιμές και δεν ξανασχολήθηκα.
αν κάποια στιγμή κοπεί η παροχή στα χάρτινα, θα δω τι θα κάνω.... :LOL:

καλή τιμή βλέπω στο λίνκ που έβαλες..... ;)

Μια ερωτηση προς ολους για να καταλάβω, αλλάζετε το εξωτερικό του δίσκου και μετα οταν μαζευτουν πολλοί πως τους ξεχωριζεται??

@vlad66
Φυσικά και θα φτάσουν σε σένα τα εσωφυλλα αλλα θελει λιγο υπομονή γιατι ακόμη εχω παρα πολους δισκους χωρις καθόλου μέσα.

Δεν θα ελεγα οτι ειναι η μουσική που ακούω αλλα το κομμάτι στη δευτερη πλευρα ειναι εξαιρετικό.
20220522_215038.jpg