Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Ναι μια χαρα εισαι σε τιμες γιστι ο δισκος με το hey joe το βρίσκεις στο 60 ευρω αλλα το very good plus δεν θα το εμπιστευομουν πολύ για τον αλλον πρέπει να κοιτάξω στο προσωπικό μου discogs ποσο τον ειχα αγορασει

Λοιπον δημητρη κοιταξα για τον αλλον δισκο τον ειχα παρει μαζι με τα μεταφορικα στα 35ευρω αλλα σφραγισμενος, ενας γερμανος που έριξα μια γρήγορη ματιά τον εχει στα 28 ευρω συνολο near mint οτι καλύτερο

Για να το καταλάβεις με νουμερα ενα τυπικό Dac βγαζει στην εξοδο του 2,5V και ενα τυπικο phono 0.5 mv
Για αυτο παιζει καλυτερα το ντάκ στον Creek ρευμαααα.
ένα phono δεν μπορεί να βγάζει 0,5mV στην έξοδό του.
5,5mV έχει έξοδο μια ortofon 2m και δεν μπορεί να παίξει σε line είσοδο..
όλα τα phono σήμα line δίνουν

Last edited:
  • Like
Reactions: Music matters...
Ox Ox γιατι γραφεις δεν θα το εμπιστευοσουν πολυ το VG+ δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος αγοραστης του συγκεκριμενου αλλα αλlες δυο φορες που αγορασα το VG+ ηταν σχεδον mint

Last edited:
ένα phono δεν μπορεί να βγάζει 0,5mV στην έξοδό του.
5,5mV έχει έξοδο μια ortofon 2m και δεν μπορεί να παίξει σε line είσοδο..
όλα τα phono σήμα line δίνουν
Ναι σωστα για εξοδο κεφαλης εγραψα αλλα σε κάθε περίπτωση δεν βγαζει πανω απο 2V

• Like
Reactions: vlad66
Ox Ox γιατι γραφεις δεν θα το εμπιστευοσουν πολυ το VG+ δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος αγοραστης του συγκεκριμενου αλλα αλlες δυο φορες που αγορασα το VG+ ηταν σχεδον mint
Γιατι δημητρη ειναι οπως σου κάτσει το vg+ εγω θυμάμαι ειχα παρει απο πωλητή και μονο vg+ δεν ήταν μπορει να έτυχε αλλα δυο φορες; απο διαφορετικούς
Παντος αμα ειναι Γερμανός συνηθως τα προσεχουν αυτοί

Γιατι δημητρη ειναι οπως σου κάτσει το vg+ εγω θυμάμαι ειχα παρει απο πωλητή και μονο vg+ δεν ήταν μπορει να έτυχε αλλα δυο φορες; απο διαφορετικούς
Παντος αμα ειναι Γερμανός συνηθως τα προσεχουν αυτοί
Ναι Αλλά δεν μου γράφεις πως ήταν τα vg+ και με κρατάς σε αγωνία

Για να το καταλάβεις με νουμερα ενα τυπικό Dac βγαζει στην εξοδο του 2,5V και ενα τυπικο phono 0.5 mv
Για αυτο παιζει καλυτερα το ντάκ στον Creek ρευμαααα.
Δεν πιστευω να υπαρχει phono με εξοδο 0.5 mV
Το SPA ONE με μια τυπικη ΜΜ με εξοδο περιπου στα 4 mV εχει εξοδο γυρω στο 1-1.5 V
H εξοδος αυτη σαφως αυξομειωνεται , αναλογα με την εξοδο της καθε κεφαλης .

Ναι σωστα για εξοδο κεφαλης εγραψα αλλα σε κάθε περίπτωση δεν βγαζει πανω απο 2V
Το SPA ONE μπορει να βγαλει και 2 V , εφ'οσον του το "επιτρεπει" η εξοδος της κεφαλης. Τη δυνατοτητα την εχει.

Δεν πιστευω να υπαρχει phono με εξοδο 0.5 mV
Το SPA ONE με μια τυπικη ΜΜ με εξοδο περιπου στα 4 mV εχει εξοδο γυρω στο 1-1.5 V
H εξοδος αυτη σαφως αυξομειωνεται , αναλογα με την εξοδο της καθε κεφαλης .
Ναι το διορθωσα παραπάνω.
Ενα πολυ καλο phono πραγματικα, θα κανονισω με το Διονυση οταν μπορεσει να το φερει σπιτι μου να το ακουσουμε.

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Το SPA ONE μπορει να βγαλει και 2 V , εφ'οσον του το "επιτρεπει" η εξοδος της κεφαλης. Τη δυνατοτητα την εχει.
τα 5,5mV της 2m blue είναι ικανά να "βγάλουν" από το spa one 2V στην έξοδο;;
την δοκίμασα μέχρι τώρα μόνο στο dino.
πολύ καλά πήγε, αν και η προσοχή μου ήταν στην επισκευασμένη ανάρτηση...

Μου ανεβάζεις την αγωνία θα δείξει
Οχι βρε μην αγχωνεσε μπορει να ημουν εγώ ο γκαντεμης και να μου έτυχε νταξει μιλάμε για χρόνια πίσω.
Γενικα απο discogs ψωνίζω απο τοτε που μπηκα στον χώρο του αναλογικού

Εγώ είμαι πρόταρης στο discogs πάντα προτιμούσα τις live αγορές στους δίσκους

Εγώ είμαι πρόταρης στο discogs πάντα προτιμούσα τις live αγορές στους δίσκους
Να κοιτάξεις τις κριτικές απο τον πωλητή είναι σαν το eBay περίπου.
Παντος οι Γερμανοί πωλητες γενικά τα προσεχουν τα δισκακια, μην μου αγχωνεσε